GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
293
3.4.17 08:20

Děkuji za odpověď, docela jste mě uklidnila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.4.17 11:21

@Jaruška110 Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.4.17 08:26

Dobré ráno všem, tak co je u koho nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.4.17 07:49

Ahooj, tak my jdeme v pondělí na odběr. Pravý vaječník přestal reagovat, takže odebírat budeme jen z levého..tam mám cca 7 folikulu…a sliznici mám prý krásnou :) Tak držte palce.

Myslím na vás :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.4.17 07:57

Neboj se dopadne to dobře a budeme na tebe myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.4.17 10:56

@Lucie343 Držíme palce :palec: nám volali z Gennetu, jelikož 14dní od transferu vychází na velikonoční svátky, že můžu přijít na VELKÝ pátek, ale krev na testy si do nemocnice musíme donést sami, nicméně za týden už budu vědět… zase to čekání. Ve středu nebo ve čtvrtek si udělám test doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.4.17 20:28

Určitě to dopadne dobře uvidíš :) my začneme příští týden stimulaci tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.4.17 09:46

@Lucie343 držím pěsti, já měla to samé pravý mám mimo provoz ůplně a z levého mi jich vyndali 30 z toho se jich 27 udrželo :D bude to dobrý :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.4.17 09:49

@JarčaZ :mavam: tak velký pátek, velké věci ber to takhle :srdce: :) určitě to bude dobrý, musí :andel: Já taky stále čekám na mršku až se dostaví čekání je dlouhý. Pak jedenáctý den na ULT a jedeme si pro ně. Už aby to bylo.4ekám jen dobré zprávy :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.4.17 10:35

@Jaruška110 27 teeeda to je parádní skóre :palec: a jak jste teď daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
8.4.17 12:38

@JarčaZ :lol: to teda je překvapilo to všechny včetně paní doktorky :D ale vyšetřit jich nechali jen jedenáct. první várka byla vyšetřena po 6 :andel: stoho 5 jich je zdravoučkých :srdce: jen mě potrápil malinkatý zánět, takže se to odložilo na tenhle měsíc tak čekám na MS ale myslím že už to trvat dlouho nebude :D až se mrška dostaví, začnu papat léky a jedenáctý den na ULTRAZ.no a tam nám řeknou který den si pojedeme pro :andel: :andel: na transfér. Jdeme opět do dvou andílků. Takže čekáme mi i ty naši drobečkové zmrzlí. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
9.4.17 08:26

@Jaruška110 @JarčaZ @Krteckovi dekuju holky…zitra jdeme na tooo :srdce: :srdce: :srdce: Tento mesic tedy vypada, ze bude nas vsech.To je paradaaaaa.Tak drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
9.4.17 08:38

Děkujeme také všem držíme pěsti aby to všem dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.4.17 12:54

Tak holky, nakonec 11 folikulu a 9 vajicek.Snad oplodnime a dotahnem do transefu vetsi cast z nich. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.4.17 12:57

Určitě vydrží, jsme tu všichni bojovnice a zlatíčka taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.