Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahooj, tak my jdeme v pondělí na odběr. Pravý vaječník přestal reagovat, takže odebírat budeme jen z levého..tam mám cca 7 folikulu…a sliznici mám prý krásnou
Tak držte palce.
Myslím na vás ![]()
@Lucie343 Držíme palce
nám volali z Gennetu, jelikož 14dní od transferu vychází na velikonoční svátky, že můžu přijít na VELKÝ pátek, ale krev na testy si do nemocnice musíme donést sami, nicméně za týden už budu vědět… zase to čekání. Ve středu nebo ve čtvrtek si udělám test doma
Určitě to dopadne dobře uvidíš
my začneme příští týden stimulaci tak uvidíme
@Lucie343 držím pěsti, já měla to samé pravý mám mimo provoz ůplně a z levého mi jich vyndali 30 z toho se jich 27 udrželo
bude to dobrý
![]()
@JarčaZ
tak velký pátek, velké věci ber to takhle
určitě to bude dobrý, musí
Já taky stále čekám na mršku až se dostaví čekání je dlouhý. Pak jedenáctý den na ULT a jedeme si pro ně. Už aby to bylo.4ekám jen dobré zprávy
![]()
@Jaruška110 27 teeeda to je parádní skóre
a jak jste teď daleko?
@JarčaZ
to teda je překvapilo to všechny včetně paní doktorky
ale vyšetřit jich nechali jen jedenáct. první várka byla vyšetřena po 6
stoho 5 jich je zdravoučkých
jen mě potrápil malinkatý zánět, takže se to odložilo na tenhle měsíc tak čekám na MS ale myslím že už to trvat dlouho nebude
až se mrška dostaví, začnu papat léky a jedenáctý den na ULTRAZ.no a tam nám řeknou který den si pojedeme pro
na transfér. Jdeme opět do dvou andílků. Takže čekáme mi i ty naši drobečkové zmrzlí.
![]()
@Jaruška110 @JarčaZ @Krteckovi dekuju holky…zitra jdeme na tooo
Tento mesic tedy vypada, ze bude nas vsech.To je paradaaaaa.Tak drzim palecky
Tak holky, nakonec 11 folikulu a 9 vajicek.Snad oplodnime a dotahnem do transefu vetsi cast z nich. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.