GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
31.3.17 08:28

@Krteckovi Vy už máte veškerá genetická vyšetření za sebou? (Gennetika, Imunia, Laparoskopie) Než jsme šli na samotný zákrok trvalo 3-4měsíce, někde se čeká i měsíc na výsledky… a pak se podle toho postupuje dál

vím jen o známé, co žije v zahraničí a ta si to musela celé platit sama, jelikož tu není pojištěná. Zdravotní pojišťovna přispívá na 3 pokusy po 2 embriích nebo 4 pokusy po jednom do 39let věku. Myslím, že lepší je si volit 4 po 1, jelikož když se vajíček podaří odebrat a oplodnit více, dají se zbylá zamrazit a znovu použít a u KETu už je na tobě jestli dáš 1 nebo 2 embrijka, protože to si celé platí klient. Dá se říci, že si vždy něco doplácíš sama na procedury kolem mražení, hormony atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
31.3.17 08:58

Dobré ráno, nám dělali genetiku a hystroskopii jinak nic jiného a ani o ničem jiném nemluvili. :) a už tam chodíme nějaké dva měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
31.3.17 09:19

@JarčaZ tak to je super :srdce: určitě vydrží držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
31.3.17 09:33

@JarčaZ tak to je super :srdce: to už vydržej :dance: Já dnes 7.DC 13 folikulů po cca 11mm. V úterý jdu na kontrolu a uvidím, kdy uděláme odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
31.3.17 12:37

Všem vám (nám) držím pěsti a věřím, že to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
2.4.17 12:40

Tak nakonec budeme mít jen 2 mrazáčky, co jdou ještě na PGS vyšetření. Bohužel 2 z 5 v sobotu vyřadili )o: No a teď čekáme co to jedno ve mne, kéž by se chytlo, dali jsme i embrioglue. Nově si teď píchám Clexane na ředění krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
2.4.17 12:42

@Lucie343 To máte moc pěký skóre ;) hodně záleží na typu hormonů, u nás byl před odběrem předběžný počet 8ks, bylo jich nakonec 7, ale použitelných k oplodnění 5 a do finále vydrželi 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
2.4.17 12:53

@JarčaZ Zdravím tě, ber to tak že to jsou siláci a bude to dobrý. Mooooc držím palečky at to vyjde :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
2.4.17 14:12

@JarčaZ neboj bude to v pohodě. Mám už vše za sebou dvakrát a naštěstí vždy vše bylo ok na poprvé. Při prvním IVF jsme měli jen tři vajíčka oplodněná také všechna a zůstalo mi jen jedno jediné. A tomu už bude v létě 5 let. A po druhé jsem měla 10 vajíček oplodněno 7. Z toho jsem měla pak tři mrazacky a jedno dali mě a tomu je právě rok a půl. A víc co mě hodně pomohlo?! Věřit, že vše bude v pohodě. Držím pesticky tfuj tfuj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
2.4.17 16:46

Všechno bude ok a na nás všechny se usměje štěstí  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.4.17 17:58

@JarčaZ snad jo. Uvidime a ja si proste nepripoustim, ze by to nemuselo vyjit. :srdce:

A mrzi me, ze ti nevydrzely vsechny.Ale ver, ze vydrzeli jen ti silaci :srdce: drzim palce

Nam vsem holky drzim palce :hug:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
2.4.17 18:43

Chtěla jsem se zeptat, kdy jste se dověděli jaký bude další postup a kdy se vypisovala žádost na pojišťovnu a kdo ji vypisuje? Děkuji za odpověď a omlouvám se, že tak vyzvídám jsem v tom nová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
3.4.17 07:35

@Krteckovi mě vypisovala doktorka žádost při mé 4.IUI…když jsem tam ležela. A dohodly jsme se na ní obě, ale já to nadhodila, že bych to už asi chtěla, že nedokážu už další zklamání z neúspěchu. No a pak už byly další postupy při každé návštěvě a kontrolním ultrazvuku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
3.4.17 07:43
@Lucie343 píše:
@Krteckovi mě vypisovala doktorka žádost při mé 4.IUI…když jsem tam ležela. A dohodly jsme se na ní obě, ale já to nadhodila, že bych to už asi chtěla, že nedokážu už další zklamání z neúspěchu. No a pak už byly další postupy při každé návštěvě a kontrolním ultrazvuku. :hug:

Takže žádost není potřeba od nás podepisovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
3.4.17 07:47

@Krteckovi nene..jen pak podepíšete čestné prohlášení…ale já se šla zeptat na pojišťovnu, asi 5.den po té IUI, zda mám šanci, že mi to schválí a prostě se tak ujistit. No a ona mi říkala, že jim žádost akorát přišla a že mě ještě poprosí o to čestné…tak sem ho tam vyplnila a šla. Pak když jsem přijela do Gennetu pro stimulační léky a ultrazvuk, tak mi to dávali podepisovat oni, ale jelikož jsem to podepsala hned na té pojišťovně, tak sem už samozřejmě nic nepodepisovala tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.