GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
10.4.17 13:12

@Jaruška110 @Lucie343 budeme držet palečky :palec:

nedávno běželo ve zprávách, že konečně nějakého politika (co měl asi dvojčata napadlo), že by maminky s vícerčaty mohli brát víc, mluvili o 1,5 násobku rodičáku, což je rozumné… otázkou je kdy, to přijde do praxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.4.17 07:06

Ahoj holky!
Takže po všech maratonech jsem zcela v pořádku až na to že nemám ovulku. Spermio na výbornou a mě hrozej vícečetným tehu, prý mám moc moc folíků který by dozrály kdyby mohly, 3-5 8o
Takže za cca 10 dní mi vychází braní clostíku a pak IUI.. takže se ptám na vaše zkušenosti s úspěšností IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
11.4.17 07:50

**@Kuhnice
No vzhledem k tomu že u nás by byla malá pravděpodobnost tak jsme nad tím nepřemýšleli, ale u nás je chyba u obou. Takže pokud jste oba zdraví, tak bych to zkusila, jen nevím s tím vícečetným těhotenstvím. Ale asi bude lepší počkat na názor někoho zkušenějšího než já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
11.4.17 08:52

@Kuhnice Cauky, ja mam za sebou celkem 4 IUI, a ani jednou to nedopadlo. Resp dvakrat se to dotahlo dokonce a dvakrat nebyly zadne foliky. Ted cekam na dalsi MS abych mohla nasadit zase Closty. Mam ho uz 1-1-1, predtim vzdy jen 1-0-1. Tak uvidime, jak to dopadne. Ja mam PCOS, takze vlastne taky moc neovuluju, manzel ma spermio v pohode. Asi je to posledni IUI, pak uz IVF. Doktorka mi doporucila taky neco zhubnout, nejsem uplne nejhubenejsi:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.4.17 19:43

@Lucie343 budeme držet palečky :palec:

@Jaruška110 ještě se zeptám, když si měla takovou úspěnost co se týče počtu, čím si stimulovala? díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.4.17 20:18

@JarčaZ :mavam: Tak nová zpráva je že jsem dostala MS dneska a zítra volám do Gennetu :D napíšu ti zítra co jsem vše brala najdu to v papírech ale byli to injekce a bylo jich 2× tolik než při prvním IVF. Určitě ti dám vědět :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.4.17 20:19

@Lucie343 tak to je nádhera určitě vydrží :potlesk: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
11.4.17 20:48

@Jaruška110 dobrý večer mohu se také přidat k dotazu čím jste stimulovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
12.4.17 07:20

Krásné ráno všem. Chci se zeptat, jak dlouho vám schvalovali léky na pojišťovně? Měli bychom rozjet první IVF, mám z těch všech léků docela strach. Asi se tady Vás ptají všechny nově příchozí, ale stejně mě to nedá. Holky, co by jste poradili, když jde někdo na první IVF, na co si dát pozor a co vás nejvíc překvapilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.4.17 07:28

Ahoj holky, tak jsem si dělala první test, posílám obrázek, je tam tak malej pidi duch, ze nevim na čem jsem :nevim: (dnes 11den po transferu) Kéž by byl zitra silnější. A v patek na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.4.17 07:35

@nothingn ahoj ;)
Leky Ti navrhne ošetřující lékař a ty pojišťovna schvalovat nemusi, většinou tam vždy neco doplacis. Pojišťovna schvaluje odběr vajíček a platí základní IVF, ale zalezi podle Vaší diagnózy -muze bejt treba jiná metoda, která se pak uz také doplácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.4.17 07:41

@nothingn Ahojky, nepřekvapí tě vůbec nic, prostě to je všechno tak rychlý, že se ani nestačíš divit. Pojišťovna mi žádost schválila asi za 14 dní tuším. Až to dostaneš, začneš stimulovat (záleží taky na tom, jaký budeš mít protokol) a pak už si jen pícháš a platíš… :lol: Já jsem se ani neotočila a už mám po odběru vajíček. V sobotu nás čeká transfer…tak moc se těší :srdce: a děsně to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.4.17 07:43

@JarčaZ no je tááám :srdce: tak doufáme s tebou.

Ovitr. či Pregnyl to už být nemůže…bude sílit, neboj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
12.4.17 08:24

@JarčaZ : Jé děkuji za odpověď. Jinak ta čárečka natestu je hezky vidět, tak potichu blahopřeji a určitě bude sílit.

No já mám zatím pocit, že nás pořád honí na nějaký vyšetření atd. A je jasný, že kreditka dostane záhul :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.4.17 09:29

@JarčaZ tak to potichounku gratuluji :srdce: já to měla taky tak hodně slabounká čarka a den ode dne sílila a testy z krve mi to potvrdily. :andel: :andel: Držím strašně moc palce :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.