GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
22.4.17 13:17

@Lucie343 Ano přesně tak :D Děkuju :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
22.4.17 20:46

Chtěla bych se zeptat, zda se dá vypsat neschopenka? A pokud ano tak odkdy? Dojíždím do zaměstnaní každý den 2h tam a 2h zpět. Děkuji za odpověď a přeji hezký víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.4.17 23:07

@Krteckovi jojo po ET se me hned ptala, zda ji chci.Ja musela byt v praci tyden…ale setrili me. A ted od pondeli uz jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.4.17 14:43

@Lucie343 to vypadá hoooooodně slibně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.4.17 14:45

@Krteckovi v den OPU Ti neschopenku bez problémů vypíšou, jen si řekni sestřičce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.4.17 15:56
@JarčaZ píše:
@Krteckovi v den OPU Ti neschopenku bez problémů vypíšou, jen si řekni sestřičce ;)

Jako že jí budu mít už od OPU a dál nebo jen ten den?

Dále jsem se chtěla zeptat. Do kdy jste měli tlak v břiše, protože já už necítím nic od doby co jsem začala s injekcí proti ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
23.4.17 18:02

@JarčaZ Dekuji.Snad jooo :srdce: a koukejte dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
23.4.17 18:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
23.4.17 19:52

@Lucie343 jen tak dál :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
23.4.17 20:11

Děkuji…a moc na vás myslím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.4.17 20:28

@Krteckovi je zajímavé, jak píšeš, injekce PROTI ovulaci, já jsem asi vždy měla injekci na podporu ovulace. v den OPU, kdy jdeš pod narkózu Ti neschopenku napíšou a můžeš ji mít až do potvrzení výsledku. ALE zažila jsem, že na pokoji se mnou byla paní, která už neschopenku dostala před OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
24.4.17 13:23

Ahoj mate prosim nekdo zkusenost s dr. Peterem Plevakem ze screeningu? Minule jsem mela Johanovou a nic moc tedY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
24.4.17 13:37

@JarčaZ ja taky mela nejdriv injekce proti ovulaci…a pak az na podporu ovulace. Nesmi prijit driv nez opu no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
24.4.17 14:44

@Lucie343 : Jé tak ať je vše O. K. a vše se těhotenství se daří, jak má.

Holky mám dotaz jestli někdo nebudete vědět. Byla jsem u své gynekoložky na klasickém roční prohlídce a při ní mi byl zjištěn streptokok. Nejdřív, že to je v pohodě, ale když chci IVF tak mi nasadila ATB a že mám přijít na kontrolní stěry tak za 14 dní. Jenže ona je tam jen 1× týdně a to zrovna budou svátky a pak MS a pak snad začnem stimulovat na IVF. Jen se bojím zda se to nezdrží kvůli tomu, že to budou v cetru chtít, ty kontrolní stěry :-( Mám nervíka, protože mi to nevychází a prostě bych to nestihla, zase by se to o měsíc posunulo. Na netu píšou, ale že strept. neřeší až v těhotenstí :-( Tak nevim. Mám poslední dobou pocit, že v centru jen tahaj peníze, posílaj nás na vyšetření a všechno protahují :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
24.4.17 14:45

Jo a jako perlička. Dneska jsem byla na hematologii a ta mi nedoporučovala zase, co mi předepsali na imunologii. Tak si asi doma hodim korunou, komu věřit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.