GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1984
4.5.17 07:24

Ahoj holky,

předně gratuluji všem těhulkám a ať je vše jak má.

Já jsem byla včera v Gennetu, nafasovala všechny možné léky a čekám na MS. Jen manžel, když viděl všechny ty léky včera, tak to blbně nesl :(
Také mě docela zklamal přístup paní doktorky Holcové, ona je hodná všechno, ale vůbec nám neříká kolik, co stojí a nějaký věci jsem se dočetla až ve zprávě atd. :(

Holky máte nějakou radu, co brát, aby nebyl hyperstimulační syndrom? Někde jsem četla, že se dá koupit nějaká bílkovina (snad v DM),ale už to zase nemůžu najít kde a jak se jmenovala :-( Máte nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
4.5.17 07:55

@nothingn dobré ráno, my jsme s paní doktorkou spokojeni vše vysvětluje. Bohužel o bílkovině nevím ale léky jsem docela zvládala za podpory zde na fóru (v podobě dotazů a odpovědí) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
4.5.17 08:24

@nothingn ahoj ja taky byla na prvni schuzce takova zklamana ale pak jsme si k sobe nasli cestu. O tom kolik stoji leky nerika nikdo a me tedy vse vysvetlila nejmene 2×. Pri psani zpravy a pri louceni. potom take sestry vedle vse zopakuji. Leku je hodne ta priroda se musi proste nejak oklamat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
4.5.17 08:26

@nothingn tak se na vsechno ptej…ja se taky furt ptam…a Mokra mi i rekla, ze je to dobre, ze aspon vi, co mi musi znovu vysvetlit. O umele bilkovine taky nevim…ale maso a mlecne vyrobky (tvaroh, mleko, jogurty…) A proti syndromu se myslim neubranis…bud ti sednou leky a mit ho nebudes a nebo ti nesednou a budes.Ja ho nastesti nemela a cely cyklus probihal naprosto skvele. :srdce: tak drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
4.5.17 08:30

Holky ono nám jako o cenu nejde. Jen prostě mi příjde divný, že vám dá léky stimulaci a neřeknou, kolik pak budeme platit za tohle a tohle, co kdyby jsme na to neměli. Já to teda vim, ale třeba manžel, žil v domění, že všechno platí pojišťovna :lol: (nemyslím léky, ale ty různý metody, zmražení atd.). Vlastně v tomhle ohledu nevíme nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
4.5.17 08:59
@nothingn píše:
Holky ono nám jako o cenu nejde. Jen prostě mi příjde divný, že vám dá léky stimulaci a neřeknou, kolik pak budeme platit za tohle a tohle, co kdyby jsme na to neměli. Já to teda vim, ale třeba manžel, žil v domění, že všechno platí pojišťovna :lol: (nemyslím léky, ale ty různý metody, zmražení atd.). Vlastně v tomhle ohledu nevíme nic.

Kdyžtak se podívej na stránky Gennetu mají vypsané co hradí pojišťovna a co ne a je tam i povídání o metodách. Neboj jsou tam hodní a když nebudete vědět tak se ptejte všichni to vysvětlí třeba i 3× :D s manželem se ptáme taky na vše a cenu třeba léků nám řekli sestřičky (přesnou cenu) i paní doktorka (orientační) :D neboj to zvládnete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.5.17 09:30

@nothingn Ahoj, tak koukam, ze jsme na tom stejne :) Taky si ty ceny nedokážu moc představit… Je pravda, ze uz diky holkám odsud nějak tuším tu konecnou cenu, ale co clovek solí během léčby sam ani neví. :nevim: No budou tam ze me na prášky, az se jich budu na vse 100× ptát :D Jako by to nemohli nejakou srozumitelnou cestou vysvetlit a treba vyvesit v čekárně?! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
4.5.17 09:46

Ahoj. Ta bílkovina se jmenuje PROTIFAR, určitě to mají v lékárně i v některých drogeriích. Je to prášek co se míchá do vody, mléka nebo třeba jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
4.5.17 10:16

@Johanna7 : Jé děkuji.
@Satty : já jsem něco načetla a vim od známé, ale té se ptát nemohu, nechci, aby o tom někdo věděl. A ty budeš chodit ke komu? k Mokré nebo Holcové? Jinak sestry jsou v Gennetu super. Jen co mě vadí, je jedna recepce dole. Když tam chodíte na IVF a jiné vyšetření a čeká tam fronta těhotných na utz, tak je mi vždycky smutno :-( a to si nedovedu představit, jak je těm, co se to dloho nevede :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
4.5.17 10:22

@nothingn jestli nemyslela nutridrinky??Dělají přímo proteinové je je při posledních pokusech pila :lol: :lol:,ale to už jsme zkoušeli cokoliv takže nevím jestli pomohli :think: :think:

Příspěvek upraven 04.05.17 v 10:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
4.5.17 10:23

@Johanna7 Ha tak to bude asi jedinné co jsem nevyzkoušela 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
4.5.17 12:50

@hačilka Zlato, možná to taky pomáhá, ale spíš to je proti OHSS, což u nás asi nehrozí, tedy aspoň u mne. Kde bych vzala tolik vajec :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
4.5.17 13:09

@Johanna7 : tak to se taky nebojim, že bych jich měla hodně :-),ale poslední dobou jsem fakt smolař roku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
4.5.17 13:43

@nothingn neboj, stačí 1 - 2 pořádný vajíčka, než 20 pukavců. Omlouvám se za trochu ironie, ale bez ní bych to nezvládala. A taky si to mohu dovolit :-)) taky čekám na to správný vejce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
4.5.17 13:54

@Johanna7 : Přeji, aby přišlo brzo a přestalo se někde flákat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.