GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
5.5.17 19:25

@nothingn
Ahoj, děkuji za odpověď, zvědavost je mrcha… :-/ ale tenhle večerní už je uplně super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
5.5.17 19:51

Zdravím, mám dotaz počítá se do 14dnů i den transféru? Pak se musí jet na krev a nevím jestli počítat až den po nebo ne :think: Děkuju za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.5.17 20:11
@Jaruška110 píše:
Zdravím, mám dotaz počítá se do 14dnů i den transféru? Pak se musí jet na krev a nevím jestli počítat až den po nebo ne :think: Děkuju za odpovědi :mavam:

No já jsem to pochopila tak že když jsem byla 2.5. tak jdu na krev 16.5.,ale třeba jsem to pochopila blbě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
5.5.17 20:12

@Jaruška110 den transferu se nepocita. Takze az dalsi den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.5.17 20:20
@Mellanie píše:
AHOJ.Chodí někdo do lbc gennetu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.5.17 20:23

Ahoj, chodila ale ve úterý jsme to ukončily bez úspěchu na léky prý nereagují a tak mi to p.dr Mokrá ukoncila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
6.5.17 17:13
@Zaneta85 píše:
Ahoj, chodila ale ve úterý jsme to ukončily bez úspěchu na léky prý nereagují a tak mi to p.dr Mokrá ukoncila :,(

To je mi líto :(, jaké jsou další varianty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
7.5.17 08:34

Ahoj, mám dotaz. Po IUI mi napsali utrogestan na 14 dní zavádět do pochvy, ale mám jen polykací tabletky.. nevíte jestli to nějak vadí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
7.5.17 08:50
@Kuhnice píše:
Ahoj, mám dotaz. Po IUI mi napsali utrogestan na 14 dní zavádět do pochvy, ale mám jen polykací tabletky.. nevíte jestli to nějak vadí? :roll:

To jsou stejne glubule. Proste tu kulicku zavedes a intimka bude tva nej kamaradka :-). Maji takhle lepsi ucinek nez kdyz drazdi zaludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.5.17 09:41
@Kuhnice píše:
Ahoj, mám dotaz. Po IUI mi napsali utrogestan na 14 dní zavádět do pochvy, ale mám jen polykací tabletky.. nevíte jestli to nějak vadí? :roll:

Taky je mám jsou to kuličky a v příbalových informací je to napsané divně :) zavedeš a hotovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.5.17 10:20

@Kuhnice presne jak pisou holky. Normalne si je tam zaved…prstem.Ono by ti taky mohlo byt pekne blbe..kdybys je 14 dni jen polykala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.5.17 10:59

Tak mé drahé čekatelky dnes mám tlaky jako když se má dostavit menstruce to je jediné co pozoruji, tu mám dostat kolem 9.5., tak nevím co si o tom myslet :think: :nevim: Asi jen plaším jsem 5.den po ET a zlatíčko de zabydluje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
7.5.17 11:22

???? to jako fakt jo? No to me… :-D díky za rady holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
7.5.17 15:54

Základní vyšetření muže v Gennetu

Ahoj holky, jsem tu nová, snažíme se už přes rok. Chci se, prosím zeptat, jaká základní vyšetření absolvoval váš partner v Gennetu v Liberci? Já jen, ze na jejich stránkách se píše jen o spermiogramu, jestli tomu správně rozumím. Přijde mi to málo, vzhledem k tomu, ze v jiných CARech píšou že se mužům dělá i hormonální profil, krev na pohlavní nemoci, atd. Můžete se, prosím, podělit o zkušenosti? Děkuju mockrát :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
7.5.17 16:12

@Kristy90 ahoj, u nas se brala krev a ten spermiogram :-). My jsme jeste pred podstupovanim ivf atd prosli genetikou kvuli potratum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.