Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nothingn
Ahoj, děkuji za odpověď, zvědavost je mrcha… :-/ ale tenhle večerní už je uplně super ![]()
Zdravím, mám dotaz počítá se do 14dnů i den transféru? Pak se musí jet na krev a nevím jestli počítat až den po nebo ne
Děkuju za odpovědi ![]()
@Jaruška110 píše:
Zdravím, mám dotaz počítá se do 14dnů i den transféru? Pak se musí jet na krev a nevím jestli počítat až den po nebo neDěkuju za odpovědi
No já jsem to pochopila tak že když jsem byla 2.5. tak jdu na krev 16.5.,ale třeba jsem to pochopila blbě ![]()
Ahoj, chodila ale ve úterý jsme to ukončily bez úspěchu na léky prý nereagují a tak mi to p.dr Mokrá ukoncila ![]()
@Zaneta85 píše:
Ahoj, chodila ale ve úterý jsme to ukončily bez úspěchu na léky prý nereagují a tak mi to p.dr Mokrá ukoncila
To je mi líto
, jaké jsou další varianty?
Ahoj, mám dotaz. Po IUI mi napsali utrogestan na 14 dní zavádět do pochvy, ale mám jen polykací tabletky.. nevíte jestli to nějak vadí? ![]()
@Kuhnice píše:
Ahoj, mám dotaz. Po IUI mi napsali utrogestan na 14 dní zavádět do pochvy, ale mám jen polykací tabletky.. nevíte jestli to nějak vadí?
To jsou stejne glubule. Proste tu kulicku zavedes a intimka bude tva nej kamaradka
. Maji takhle lepsi ucinek nez kdyz drazdi zaludek
@Kuhnice píše:
Ahoj, mám dotaz. Po IUI mi napsali utrogestan na 14 dní zavádět do pochvy, ale mám jen polykací tabletky.. nevíte jestli to nějak vadí?
Taky je mám jsou to kuličky a v příbalových informací je to napsané divně
zavedeš a hotovo ![]()
@Kuhnice presne jak pisou holky. Normalne si je tam zaved…prstem.Ono by ti taky mohlo byt pekne blbe..kdybys je 14 dni jen polykala. ![]()
Tak mé drahé čekatelky dnes mám tlaky jako když se má dostavit menstruce to je jediné co pozoruji, tu mám dostat kolem 9.5., tak nevím co si o tom myslet
Asi jen plaším jsem 5.den po ET a zlatíčko de zabydluje ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová, snažíme se už přes rok. Chci se, prosím zeptat, jaká základní vyšetření absolvoval váš partner v Gennetu v Liberci? Já jen, ze na jejich stránkách se píše jen o spermiogramu, jestli tomu správně rozumím. Přijde mi to málo, vzhledem k tomu, ze v jiných CARech píšou že se mužům dělá i hormonální profil, krev na pohlavní nemoci, atd. Můžete se, prosím, podělit o zkušenosti? Děkuju mockrát
![]()
@Kristy90 ahoj, u nas se brala krev a ten spermiogram
. My jsme jeste pred podstupovanim ivf atd prosli genetikou kvuli potratum
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.