Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jaruška110 no tak to je super
opatruj se a dej vedet dalsi info ![]()
@1985bara @Lucie343 @Satty Děkuju Vám děvčata budu doufat že to bude v pořádku
pokračovat. Určitě dám info
![]()
@Jaruška110 : Taky se přidám k blahopřáním
Ať je vše jak má být ![]()
@nothingn @Krteckovi Děkuju Vám
ale čekám i od Vás ostatních jen dobré zprávy
![]()
Tak i ja uz absolvovala prvni schuzku v Gennetu. Mam MUDr. Mokrou. Celkem sympaticka zenska, tak uvidime. Chtela by na me vyzkouset IUI. Vim, co to znamena, ale nevim, co me ceka. Muzete mi to nekdo prosim nastinit?
@Satty Budes chodit na ultrazvuk, aby videla, jak ti rostou folikuly. Podle toho naplanujete kdyt IUI udelate.Pak si pichnes Pregnyl nebo Ovitrille (nevim jak se to pise) ale obe jsou na vyvolani ovulace a druhy den, resektive za dva dny se dostavite s muzem do Gennetu.On da spermie a tobe cca za 3 hodky je daji do delohy katatrem. Neboli to…par minut polezis na koze a jedes domu. Zadny omezeni nemusi byt.Za 14 dni udelas test a uvidis ![]()
@Lucie343 píše:
@Satty Budes chodit na ultrazvuk, aby videla, jak ti rostou folikuly. Podle toho naplanujete kdyt IUI udelate.Pak si pichnes Pregnyl nebo Ovitrille (nevim jak se to pise) ale obe jsou na vyvolani ovulace a druhy den, resektive za dva dny se dostavite s muzem do Gennetu.On da spermie a tobe cca za 3 hodky je daji do delohy katatrem. Neboli to…par minut polezis na koze a jedes domu. Zadny omezeni nemusi byt.Za 14 dni udelas test a uvidis
Dekuju
A ty jsi potom zustavala doma nebo sla/chodila hned do prace? Ovulaci bych mela mit uz zacatkem pristiho tydne, tak nevim, jestli to zkusime uz ted nebo az za mesic… ![]()
@Krteckovi Nehazej flintu do zita, tak mas jen trochu pomalejsi telo no
Ono se to ukaze, jen se jeste schovava ![]()
@Krteckovi je to ještě brzy, určitě se ukážou //.Já si ho udělala 9den protože i při prvním ketu jsem si ho dělala 9den a byla tam sice slaboulinká. Musíš věřit že tam budou. Určitě to bude dobrý, Držím palce a dej vedět. ![]()
Všem děkuji za podporu
a gratuluji komu se to povedlo
A kdo zatím čeká hlavně klid ![]()
@Satty ten den jsem mela dovcu. Protoze rano v 7 spermio a v 11 inseminace…nez bych se dostala do prace, jdu zase domu. Jinak normalne vsechno…prace, vylety…jakoby se nic nedelo.Jen jsem nezvedala tezky veci a tak. ![]()
Ahoj holky, chvíli jsem tu nebyla a koukám plno pozitivních zpráv VŠEM GRATULUJU
k úspěchům a ať vše i nadále pokračuje tak jak má ![]()
My jsme po 4.neúspěšném pokusu a po 5 týdnech byli dnes pro výsledek PGS testu zbylích 2 zamražených embrií a bohužel obě jsou patologická
nepoužitelná, takže KET by byly jen vyhozené prašule. Doktorka mi sama navrhla, že po tom ročním kolotoči čekání na MS, braní prášků, hormonů, léků, injekcí a čekání na výsledek si máme dát pauzu a navrhla mi lázně… asi toho využiju, ale až koncem prázdnin, teď se v práci s volnem nechytám.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.