Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JarčaZ Tak to je mi moc líto, ale říká se že lázně pomáhají, budu moc držet palce
Holky prosím kdo užíval při IVF Nutridrinky. Kolik jste jich měli za den? Zapomněla jsem se zeptat
A už si nepamatuju jak to bylo u předchozích IVF.
Dobré ráno, chtěla jsem se zeptat jestli jste měla některá jeden den test de skoro // a další den jen / a hodně průhlednou čárku. Test mám pořád stejný
@Krteckovi mohl byt vadnej.Mela si pozitivni jo? Zkus jeste jeden…a jdes v tydnu na krev uz ne? ![]()
Na krev v úterý nebo ve středu. Viz.foto ten nejsilnější je ze včera a dnes skoro nic (omlouvám se za kvalitu)
@Krteckovi no jo…je slabsi.Tak snad to je jen tim, ze si treba vice pila nebo tak…Nebudeme myslet na to nejhorsi
a si mrska, ze si se tu hned nepochlubila…my jsme ti to rikaly, ze vykoukne
a utros na to nema vliv.Ja ho beru take tak
@Krteckovi Gratuluji tak přeci //
to bude v pohodě, krev to určitě potvrdí
![]()
Zdravím, holky.
Tak dnes jsem 10. Den po IUI a myslim ze to nevyslo. Od probuzení cítím PMS. Taková ta bolest bricha a kříže… zítra zkusim testnout ale moc naděje si už nedávám.. snad dopadnete lépe ![]()
@Kuhnice neříkej si vůbec, že si myslíš…prostě věř, do poslední chvíle ![]()
@Kuhnice vím to moc dobře…ale taky vím, že to jde a ono to pomáhá
@Kuhnice i tak může být tetík pozitivní budu držet palce at jsou tam ty vysněné // ![]()
Ahoj holky, tak tyden po 1.navsteve mi jiz budou delat IUI, tak jsem zvedava. Ovuluji z toho vajecniku s nepruchodnym vejcovodem, tak se bojim neuspechu… Za mesic me ceka imunologie v Praze. Tusite, co od te imuno mohu cekat??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.