Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sple píše:
Ahoj holky, mam dotaz. Doplaci se neco za vysetreni na pohlavni nemoci? Nikde v ceniku gennetu jsem to
nenasla…nas teda nakonec ceka taky ivf…na zacatku cervence.
Nic jsme nedopláceli
@Krteckovi
Dnes je to už uplně dobrý… akorat sem tam pichne v brise… ![]()
@Lucie343 Gratuliju strašně moooc
at je vše tak jak má být. A budeme čekat na zprávy ![]()
Tak právě udělanej test, ráno prostě nestíhám, dělám od tří. Začínám se vážně strachovat ze to leze tak pomalu.. dnes jsem 14 DPO
![]()
@Kuhnice tak si dojdi na krev v pondeli nekam do nemocnice jako samoplatce.To je fakt divny…
Jsem zvedavka.. urcite jste vsechny po iui dostaly utrous nebo neco podobnyho. No jsem 15. Den po iui, stale beru, menzes nikde… jak jste to mely vy s menzesem? Prisel driv, pozdeji, jako vzdycky…?
@Lucie343
Beru ho uz 2 roky a vzdycky jsem to dostala uz 7. Den a měla jsem brát 10 dní… ![]()
Dobré ránko! Takže takhle to vypada. ![]()
Myslim ze jsem otehotnela o nejakej ten den pozdeji nez jsem si myslela ![]()
@Kuhnice píše:
Dobré ránko! Takže takhle to vypada.
Myslim ze jsem otehotnela o nejakej ten den pozdeji nez jsem si myslela
No vidíš všechno bude dobré ![]()
@nothingn přesně tak. Sexovali jsme každej den po dobu 7 dnů.. ![]()
Dneska jdu na pohotovost na gyndu protoze ty bolesti neprestavaj a mam strach aby to nebyl zanet… bohuzel muj gyndar ma dneska dovolenooou ![]()
@Kuhnice no tak to je bomba
a ja to s utrogestanem dostala jen jednou a to uplne pri 1.pouzivani. Jinak nikdy…dokud jsem ho nevysadila. Dej vedet…co ti rekli a drzim palce.Mam takovou radooost ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.