Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kuhnice tak to sem zvědvá jaký bude výsledek
ale vypadá to slibně
držím palce at je to ok. Čekám zprávy jak si dopadla
![]()
@Lucie343 @Jaruška110
Tak holky, hcg z krve 180,6
pry vse ok zatim!!!
![]()
@Kuhnice tak tehotna jsi urcite
tak snad to bude vse v poradku…a co vy ostatni? Holky po IVF uz mate zasebou taky ultrazvuky a tak ne? ![]()
@Kuhnice Veliká gratulace
Ted o sebe jen musíš pecovat
Taky mam za sebou čerstvě iui, ale myslim, že to nevyšlo ![]()
@Kuhnice píše:
@Lucie343 @Jaruška110
Tak holky, hcg z krve 180,6pry vse ok zatim!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidíš říkali jsme ti že to bude dobré, gratulace. ![]()
@Lucie343 píše:
@Kuhnice tak tehotna jsi urcitetak snad to bude vse v poradku…a co vy ostatni? Holky po IVF uz mate zasebou taky ultrazvuky a tak ne?
Nás čeká ultrazvuk až 6.6.
Moc děkuju všem za gratulace, jsem z toho naměkko
![]()
@Satty
Ja jsem doufala porad, slabej duch me strasil protoze sem cekala ze hned uvidim dalnici…
ale ujistuju te ze sem necejtila vubec nic. Az od 13 dpo bolesti bricha ze sem jen lezela, strilelo to do zad… Myslela jsem ze to je zanet protoze vsechny holky prirovnavaj tehotensky bolesti k menstruacnim ale u me to tak vubec nebylo, takovou bolest sem neznala… Věř a nevzdávej to… A kolikate iui mas?
@Krteckovi
A tos nebyla na zadnym od doby co vis ze jsi tehotna?
@Kuhnice Teprve prvni. Ale protože mam jeden nepruchodny vejcovod a endometriozu, tak je to iui jen na ukraceni času pred ivf. Ale ty mi dáváš trochu naděje
Ty jistě nemas zdr. problemy ze?
@Krteckovi ty jo..to jdes nejak za dloouhoo, me objednali v gennetu za 3 tydny od krve. Zavolej si sve gynekolozce…veme te drive a aspon ti da uz zadanku na screening a koukne se na tebe
Jak ti je?
(ikdyz je pravda, ze ja to zjistila driv nez ty a byla jsem az ted v patek)
A jeste Jaruska mela dobre zpravy..co ty? Uz mas ultrazvuk?
ja jdu 9.6 na krev pred screen.do Gennetu,13.6 jdu na krev, ultra a prukazku ke sve gyn. a 21.6 jdu na 1.screen.Tak se nemuzu dockat, az budu mit tyhle prvotni dulezite testy zasebou a budu vedet, ze je vse v poradku ![]()
@Kuhnice píše:
@Krteckovi
A tos nebyla na zadnym od doby co vis ze jsi tehotna?
Nn nebyla, zatím tam asi nic nebude vidět ![]()
@Lucie343 píše:
@Krteckovi ty jo..to jdes nejak za dloouhoo, me objednali v gennetu za 3 tydny od krve. Zavolej si sve gynekolozce…veme te drive a aspon ti da uz zadanku na screening a koukne se na tebeJak ti je?
(ikdyz je pravda, ze ja to zjistila driv nez ty a byla jsem az ted v patek)A jeste Jaruska mela dobre zpravy..co ty? Uz mas ultrazvuk?
ja jdu 9.6 na krev pred screen.do Gennetu,13.6 jdu na krev, ultra a prukazku ke sve gyn. a 21.6 jdu na 1.screen.Tak se nemuzu dockat, az budu mit tyhle prvotni dulezite testy zasebou a budu vedet, ze je vse v poradku
Vůbec nic necítím. Je mi dobře. Myslíš že bych měla volat svojí lékařce? Jsem na neschopence z důvodu dojízdění do zaměstnání a vycházky mám jen odpoledne. V Gennetu mě také objednali za tři týdny po krvi, krev jsem měla teď v úterý a stále beru utrogestan. ![]()
@Krteckovi
Ja jo, potrebovala jsem vedet jestli ty bolesti nejsou od cysty, trpim na to… a vsecko bylo cisty a v pohode
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.