GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
22.5.17 11:28

@Kuhnice tak to sem zvědvá jaký bude výsledek :srdce: ale vypadá to slibně :D držím palce at je to ok. Čekám zprávy jak si dopadla :andel: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.5.17 14:07

@Lucie343 @Jaruška110
Tak holky, hcg z krve 180,6 :-) pry vse ok zatim!!! :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
22.5.17 14:09

@Kuhnice : Tak to je super zpráva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.5.17 14:35

@Kuhnice tak tehotna jsi urcite :srdce: tak snad to bude vse v poradku…a co vy ostatni? Holky po IVF uz mate zasebou taky ultrazvuky a tak ne? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.5.17 17:30

@Kuhnice Veliká gratulace :hug: Ted o sebe jen musíš pecovat :palec: Taky mam za sebou čerstvě iui, ale myslim, že to nevyšlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
22.5.17 17:50
@Kuhnice píše:
@Lucie343 @Jaruška110
Tak holky, hcg z krve 180,6 :-) pry vse ok zatim!!! :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Vidíš říkali jsme ti že to bude dobré, gratulace. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
22.5.17 17:51
@Lucie343 píše:
@Kuhnice tak tehotna jsi urcite :srdce: tak snad to bude vse v poradku…a co vy ostatni? Holky po IVF uz mate zasebou taky ultrazvuky a tak ne? :hug:

Nás čeká ultrazvuk až 6.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
22.5.17 18:36

Same dobre zpravy. Jen tak dal :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.5.17 18:58

Moc děkuju všem za gratulace, jsem z toho naměkko :hug: :roll: :lol:
@Satty
Ja jsem doufala porad, slabej duch me strasil protoze sem cekala ze hned uvidim dalnici… :roll: ale ujistuju te ze sem necejtila vubec nic. Az od 13 dpo bolesti bricha ze sem jen lezela, strilelo to do zad… Myslela jsem ze to je zanet protoze vsechny holky prirovnavaj tehotensky bolesti k menstruacnim ale u me to tak vubec nebylo, takovou bolest sem neznala… Věř a nevzdávej to… A kolikate iui mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.5.17 19:00

@Krteckovi
A tos nebyla na zadnym od doby co vis ze jsi tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.5.17 19:48

@Kuhnice Teprve prvni. Ale protože mam jeden nepruchodny vejcovod a endometriozu, tak je to iui jen na ukraceni času pred ivf. Ale ty mi dáváš trochu naděje :kytka: Ty jistě nemas zdr. problemy ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.5.17 19:51

@Krteckovi ty jo..to jdes nejak za dloouhoo, me objednali v gennetu za 3 tydny od krve. Zavolej si sve gynekolozce…veme te drive a aspon ti da uz zadanku na screening a koukne se na tebe :) Jak ti je?
(ikdyz je pravda, ze ja to zjistila driv nez ty a byla jsem az ted v patek)

A jeste Jaruska mela dobre zpravy..co ty? Uz mas ultrazvuk?

ja jdu 9.6 na krev pred screen.do Gennetu,13.6 jdu na krev, ultra a prukazku ke sve gyn. a 21.6 jdu na 1.screen.Tak se nemuzu dockat, az budu mit tyhle prvotni dulezite testy zasebou a budu vedet, ze je vse v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
22.5.17 20:21
@Kuhnice píše:
@Krteckovi
A tos nebyla na zadnym od doby co vis ze jsi tehotna?

Nn nebyla, zatím tam asi nic nebude vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
22.5.17 20:26
@Lucie343 píše:
@Krteckovi ty jo..to jdes nejak za dloouhoo, me objednali v gennetu za 3 tydny od krve. Zavolej si sve gynekolozce…veme te drive a aspon ti da uz zadanku na screening a koukne se na tebe :) Jak ti je?
(ikdyz je pravda, ze ja to zjistila driv nez ty a byla jsem az ted v patek)

A jeste Jaruska mela dobre zpravy..co ty? Uz mas ultrazvuk?

ja jdu 9.6 na krev pred screen.do Gennetu,13.6 jdu na krev, ultra a prukazku ke sve gyn. a 21.6 jdu na 1.screen.Tak se nemuzu dockat, az budu mit tyhle prvotni dulezite testy zasebou a budu vedet, ze je vse v poradku :srdce:

Vůbec nic necítím. Je mi dobře. Myslíš že bych měla volat svojí lékařce? Jsem na neschopence z důvodu dojízdění do zaměstnání a vycházky mám jen odpoledne. V Gennetu mě také objednali za tři týdny po krvi, krev jsem měla teď v úterý a stále beru utrogestan. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.5.17 20:43

@Krteckovi
Ja jo, potrebovala jsem vedet jestli ty bolesti nejsou od cysty, trpim na to… a vsecko bylo cisty a v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.