GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
5.5.17 08:32

@nothingn Tak to mas dobry, ze uz se konecne neco deje ;) Po jak dlouhe dobe od 1. navstevy se tak zacne stimulovat? A vy jste meli s parnerem genetiku (jestli se k sobe hodite) v poradku? Z toho mam docela strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
5.5.17 09:07

@Satty : Gennetika, je spíš jestli nemáš nějaké přenosné nemoci (měla jsem 2×ZT, tak hledají přičinu, ale nic nenašli).Př. nejsme nosiči cystické fibrózy.

No tím, že jsme měli víc vyšetření a syn byl na operaci, tak jsme to ještě o 3 měsíce museli posunout. Jinak bychom začali ve 3/2017, do cetra jsem šli 10/2016.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.5.17 09:34

@nothingn Zdravím jsem 3.den po transferu, transfer byl v úterý. Věřím, že to vyjde, i když v úterý a středu me pobolívalo podbřiško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.5.17 09:41

@nothingn 5 mesicu? Boze to nevydrzim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
5.5.17 09:58

@Satty : Jé to nemusíte mít tak dlouho, to má každý jinak. Uvidíš, co vám řeknou na konzultaci. Každý máme přece jen jiný věk, jiné problémy, jinou historii. Neboj, to bude rychlejší.

@Krteckovi : musí to vyjít, už se těším až jsem hodíš // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.5.17 10:12

@nothingn s manželem si přejeme oba dítě asi jako všichni tady už si i s ním povídáme :D prostě si nepřipouštíme ze by to nevyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
5.5.17 10:23

@Krteckovi určitě to vyjde :srdce: :andel: a nějaké příznaky? krom pobolívání podbřišku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
5.5.17 10:37

Ovu testy

Ahoj holky, zase jsem tu :lol:
Vcera vecer jsem si pichla injekci na vyvolani ovu, zítra nás čeká IUI. Tohle jsou moje ovu testy, mám zkoušet ještě odpoledne jestli bude pozitivni? Tyhle dva dělí 3 hodiny.
Byla by to moje první ovu v zivote :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.5.17 10:39

@Jaruška110 Vůbec nic a teď už ani podbřišek :,( ale ještě je brzo :)

Chtěla bych se zeptat jaké jste měl kdo projevy a kdy zhruba? Vím že to máme každá jinak ale jen tak orientačně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
5.5.17 10:46

@Satty my byli na 4 IUI a pak 1.IVF vyslo…snad vse dobre dopadne :srdce: a po te 4.iui to slo rychle…hned jsem si vyzvedla leky na stimulaci a dals cyklus se jelo ivf.Ale v gennetu jsme byli rok…od 1.navstevy.
@Krteckovi povede :srdce:,ja si proste taky rikala, ze to proste klapne…a klaplo :)
@nothingn jojo..to cekani je silene.Ale uz jsme se nacekali dost…takhle alespon vim, ze je drobek opravdu ve me. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
5.5.17 11:03

@Krteckovi ju je ještě brzy, ale bude to dobré určitě ano :andel:

já měla bolesti v podbřišku, takové šimrání a pořád nutkání na wc, občas dloubnutí a pak jsem asi 6tý den špinila a 9den mi vyšel testík z //čárečkama.
bohužel vydrželi jen do 7+2tt

Budu moc držet pěsti :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
5.5.17 11:13

@Jaruška110 děkuji a také tomu věřím že to bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.5.17 12:06

@Lucie343 Tak to mne kvuli zdr. stavu asi rovnou vrznou IVF, tak treba budu taky do 3 mesicu tohle stesti resit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
5.5.17 12:09

@Satty moc ti to preju :srdce: je to pocit k nezaplaceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
5.5.17 14:38

@Kuhnice : ten druhý je pozitivní. Asi nemá smysl zkoušet to xkrát denně. Ovu testy by se měli dělat každý den ve stený čas v rozmezí od 10-20.00 hod, 2 hodiny nepít, aby nebyla moč naředěná. A každý den se odečte výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.