Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343
Diky:-) a plati se neco hned pri tom odberu? Nebo az pozdeji?
@sple az pri ET…ale ted nevim na 100%.Abych nedelala chytrou ![]()
Ja dnes vypila slqdkou mnaminu a v patek si budu volat dr jestli je vse ok ![]()
@Lucie343 k Čepelíkovi ![]()
@1985bara tak to s těma injekcema je mazec teda
Ale děkuju za info, myslím, že se s tou genetikou ozvu taky
Mám za sebou hormonální profil, profuk vejcovodů - hycosy a kultivaci, kterou jsem měla pozitivní a brala jsem 20 dní antibiotika. Tu bych mohla ovšem chtít taky znova
Měla bych jít taky znova na testy kvůli prolaktinu, po měsíci po dobrání Medocriptine se chodí znova na krev. Jak dlouho trvá to vyšetření v Gennetu? Jak to bylo fin. náročné? Manžel tam byl na spermiu a neplatil nic, když měl doporučenku.
@Kuhnice Já po dvou letech taky vím, že je něco špatně. Když má makat pravý vaječník, tak jsem na něm ještě nikdy neviděla folikul. Vždycky je to levý, ale vejcovody průchozí jsou. Minulý cyklus jsem měla ovulaci a teda můžu říct, že to byl nářez
Přesně jsem věděla, kdy to prasklo ![]()
@Veronika.Berta no genetika trva cca mesic. Prijdes na krev a pak mas vysledek. Platili jsme tenkrat jen poplatek 30,– co byl
a zadanka samozrejme. A jinak financne nas prvni ditko vyslo cca na 50 000,–. Byly 2 pokusy. Jeden te v prumeru vyjde na tech 25 000,– ale take i draz podle metod a mnozstvi atd
Díky za uklidnění ![]()
A ještě na ukázku, to je náš zázrak
a jestli se někdo vyzná, tak mi můžete říct jestli vidim pupečník nebo pinďoura
![]()
@Kuhnice to bude spis pupecnik
to by bylo na pindika moc dlouhe
![]()
@Kuhnice jinak koukej…ja tam mam taky neco jako pindik…ale doktorka tam nic nevidela.
to je fotka ze screeningu. V utery jdu do poradny.Budu v 18.tt tak snad uz tam bude vse videt ![]()
@Veronika.Berta píše:
@1985bara Bájoděkuju
tady se dozvím všechno
![]()
Kdyz vim poradim a kdyz poradim blbe nekdo me jiste opravi a pak jsem zase chytrejsi ![]()
@Kuhnice ahoj, toho testu se neboj taky máme trochu jiný číslo ale hlavní je závěr a to že je negativní. Jinak jdeme taky v druhém trimestru.
@Lucie343 luci podle tvojí fotky čekáš kluka. Dej mi vědět jestli jsem se trefila ![]()
@Krteckovi Říkal že je to mym věkem, ale mě je sakra 25
ale tak asi ví co říká. Hlavně že jsou v pořádku ![]()
@Kuhnice jako ja si to myslim no. Citim to nejak od zacatku, tak jsem hrozne moc zvedava, zda to fakt bude kluk ![]()
No a jinak holky…ja uz mam pokojicek ![]()
@Lucie343 no to je kraasnyyy!
![]()
My máme ještě všechno složený v krabicích ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.