Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kuhnice tak se dej brzy dohromady, koukám že si to těhu pořádně protrpíš, je mi tě líto
je dobře že mímo je v pořádku ![]()
@sple @Jaruška110 l
Díky holky
druhý si odnosí tatínek nebo má smůlu ![]()
@Kuhnice tak hlavne at jsi v poradku a miminko taky
chudinko, to mas teda pekne tehu…ale neboj.Bude dobre a jeste si to uzijes ![]()
Dobré ráno, dlouho jsem nic nepsala ale poctivě pročítám příspěvky.
@Kuhnice to je dobře že ti je lépe. ![]()
Všem komu se zadařilo gratuluji.
Jinak začínám 17.týden dle PM a dle porodu 18.týden. A dle screeningu čekáme chlapečka. A pohlaví je jedno hlavně ať je zdravé.
Kdy jste cítili první pohyby? Já zatím nic necítím. Jen rostu do všech stran ![]()
@Krteckovi ja jsem maleho tenkrat citila na zacatku 20tt ale cca od 18 treba jednou denne mirne vlneni a streva to nebyla
ted v druhem od 19tt
@Krteckovi ja od 18.tt jsem citila neco…a myslela jsem si, ze je to miminko. A od 19.tt uz to nejde nevnimat a je to nekdy 3× denne…nekdy jen jednou.Ale dava mi o sobe znat a jsem ji za to vdecna
Dokonce je to i videt…
a rostu taky do vsech stran
no a jinak uz jsem ve 20.tt.Desne to leti. Pulka je tu a ja se nemuzu dockat prosince.
Az kdyz vidim ty fotky, tak vidim, jak mi roste ten pupek
miluju ho
![]()
Ahojda, mam dotaz…dnes jsem byla ráno na krvi, takže čekám do odpoledne na výsledek…ale věřím že bude pozitivní
Mám si volat kolem 14hodky
Co pak všechno následuje? Ještě nějaké knzultace s mudr, nebo utz? My se zítra konečně po všech těch peripetiích chystáme na dovolenou…tak snad vyrazíme
![]()
@Lucie343 Moooc sluší
![]()
@sple Tak to držím všechny palce, musí to být pozitivní
Jinak když bude, tak mám za to že až kolem 8tt na ultrazvuk.Dej pak vědět
![]()
@1985bara To se to bude vozit
parádní kočárek ![]()
@sple cca v 8.tt ultrazvuk v Gennetu a pak te uz pomalu vyradej
Bude urco vsechno v poradku
Co ty testy, kolik mas hcg?
@1985bara tak to je parada pomocnik
![]()
@Jaruška110 @Lucie343 jsem rada ze jsem to sehnala. Jonda si hraje na miminko a jak vidi kocar chce se vozit. Proste zarli na veci co se kolem nej deji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.