Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 Já vůbec netuším do čeho jdu. Tak nějak se snažím zjistit co nejvíce informací, co se dá. Zkoušíme dva roky z toho 3 měsíce byly s Clostíkem. Otěhotněla jsem vloni v říjnu, ale brzo jsem potratila. Naordinovala jsem si regulaci váhy a snažím se jíst zdravěji, netahám břemena a změnila jsem práci - z realizací zahrad jsem utekla do zahradnictví do prodeje. Tak doufám, že to moje bříško uvítalo
Když mi doktor oznámil, že budeme muset do CARu, tak mě to trochu rozebralo, ale už je dobře. Nemám ráda, když se ve mě někdo vrtá, ale ty drobečci za to stojí ![]()
@Veronika.Berta ja mela Clostik. asi 3 nebo 4 cykly.Vzdy max. jeden folikul. Jednou byly dva, ale ten druhy byl maly.
Ctyrikrat jsme podstoupili IUI a presne po roce v Caru a 1.IVF se zadarilo.
Snazili jsme skoro 2 roky sami,,doma,, a rok v Gennetu.
Pokud se necitis na nejaky vetsi,,akce,,tak si dej treba pauzu a uvidis, ze k tomu dospejes.Ja byla taky vykulena…byl to najednou desnej fofr. A vzdy jsem si rikala, ze vsechno co se deje, tak se deje jen kvuli nasemu malemu stesti. Podstoupila jsem pak bez vahani vsechno, co mi rekli, ze by mi doporucili. Dneska vim, ze to bylo moje nejlepsi rozhodnuti v zivote a ze nelituju ani jedny minuty a koruny, kterou jsme v Gennetu nechali. ![]()
Dokonce jsem kvuli tomu byla 2× v narkoze. Poprve v zivote…a jak se o mne hezky starali ![]()
@Lucie343 Takže je to v Gennetu na pohodu? Já do toho chci jít co nejdřív. Myslím, že jsem ve velkých akcích zběhlá
Doktor mi doporučil kliniku v Praze a zdá se mi to hrozně daleko. Jezdím z Hradiště. Snažím se nachytat co nejvíc informací, kam se mám rozhodnout jezdit. Jsem schopná udělat cokoliv. Podstoupila jsem i HYCoSy bez oblbnutí, tak dám všechno ![]()
@Veronika.Berta Tak z MH mas urco lepsi Liberec, nez Prahu. A fakt na Liberecky Gennet nemuzu rict jedine krive slovo. A cesta je super…kdyz to jelo, byli jsme za 30 minut v cekarne z MH
A co se tyce penez…tak neni nejdrazsi a kdyz se to povede, mas pak screening zdarma
![]()
@Lucie343 Mě by se ten Gennet taky líbil víc, ale Čepelík tvrdí, že ISCARE je lepší. Já jsem zatím našla dost rozporuplné reakce na tenhle CAR. Prý tahají z lidí zbytečně peníze ![]()
@Veronika.Berta jojo…kamaradka byla taky tam a taky odesla do Gennetu.Ale asi zalezi fakt na doktorovi a na stesti, jak zrovna telo spolupracuje. Ja chodim k Novotne a ta mi doporucila bud Gennet (Praha, Liberec) nebo Pronatal…tak jsem si vybrala Gennet a udelala jsem dobre. A jesli si vyberes Gennet, doporucuju dr. Mokrou…razna, ale sikovna. ![]()
Tak děvčata, dneska jsme byli na ultrazvuku a genetice. Vše je v pořádku. Fotku nemáme bylo zády k nám ![]()
Čekáme děvčátko ![]()
Hezký večer Všem ![]()
@Lucie343 Tam si mohu vybrat i lékaře? No tak to je prima
U mě asi vyhrává ten Gennet. Už jen kvůli tomu, že tam byl manžel na spermiu a říkal, že je to tam pěkný
a lidi že tam mají milý ![]()
@Veronika.Berta u Mokre je ale delsi cekaci lhuta, tak s tim pocitej…
@Jaruška110 dalsi holcicka
moc gratulujeme s Anickou ![]()
@Veronika.Berta muzes,ale Mokra je dost obsazena nooo
@Veronika.Berta no ja treba necekala vubec. Dostala jsem ji nahodou.Ale co jsem tak cetla.Tak treba mesic…az dva. ![]()
Ahojky holky. Také chodím do Gennetu Liberec, k paní doktorce Mokré - je skvělá!
Příští pátek jdu na KET (v mrazáku máme tři embryja
). Mám nervy ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.