Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 děkuji moc
.
Už jsme na jednom IVF byli (toto bylo naše druhé) ale u prvního jsme měli jen jedno embryjo a to se nechytlo (měla jsem hodně vajec, ale nebyla zralá)…
@Peťulum a proc jdes na Ket? Mela si nejake problemy po odberu?(ja byla hned na ET) Tak o to vic drzime palce.Aby se ted vechno povedlo a chytlo se, to vase stesti ![]()
@Lucie343 No hrozil mi hyperstimulák
měla jsem 30 folikulů…mazec. Takže kvůli tomu mi doktorka řekla, že ET v žádném případě…že bude až KET. A na KET jsem měla jít už před měsícem, ale udělala se mi na vaječníku cysta a ta mi to celé oddálila…Naštěstí s ms odešla. Děkuju moc, snad to vyjde
.
@Peťulum myslela jsem si to no.Ty jo,30 folikulu, to je fakt hodne.Ja jich mela 11…z toho 9 vajicek a 7 jich bylo vhodnych k oplozeni a taky se oplodnily vsechny.
Tak davej info ![]()
@Lucie343 Sice jsem jich měla hodně…z toho 11 se jich oplodnilo, ale na mražení byly vhodní nakonec jen tři bojovníčci. Díky Bohu za ně! ![]()
Budu budu
.
My cekali k Mokre 2 mesice. Objednavala jsem se nekdy na konci cervna a misto bylo az nekdy zacatkem zari ![]()
@sple tak jak se citis? Co dovca? Byla si snad rozumna a na kole netrhala rekordy vid? ![]()
@Lucie343 stale stejne, obcas me pichne v boku a pobolivaji prsa…ale nic zasadniho nepocituji…ja se snad toho utz 30.8. nedockam
kolo bylo pohodove, pohoda po rovince a par kopecku, ale neprepinala jsem se ![]()
Ale mam pocit, ze se nejak vic zadychavam nez bylo obvykle…funim jak slon ![]()
@sple to je dobre ze ti je fajn.Na poradny priznaky mas asi jeste cas..me zacaly myslim nejak od 8.tt a do 13.tt byly husty
pak uz to bylo lepsi a lepsi a od nejakyho 16.tt je mi naprosto dokonale. Energie se mi vratila, spatne mi neni a miminko roste ![]()
Tiše vám holky závidím… snad Gennet pomůže a i my se po všech peripetiích a letech zkoušení konečně dočkáme miminka ![]()
Holky, mám blbý dotaz…po tom zavedení - můžu uklízet? Nebo nevim nějak, zda je něco, co bych raději neměla dělat… Díky ![]()
@Peťulum ja ten den tak nejak odpocivala, druhy den uz byl normalni. Asi spis zalezi, jak se citis:-)
@Peťulum Zdravím,taky sem radši odpočívala a i dokonce doktorka Mokrá mi řekla aspon 3dny odpočívat dodržovat klidový režim, nezametat, nevysávat a polehávat. At pomůže tatka
Držím palce at se taky zadaří ![]()
@sple se bojím, abych něco nepo…tak budu raději opatrná a zapřáhnu manžela
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.