Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 nechám se překvapit, budu doufat, ze se bude dobře vyvíjet a uchyti se. Ono ten 5.den už by to měla být blastocysta, takže je možné, ze bud se bude vyvíjet pomalu nebo se zastaví uplne. Tak snad se zadari ![]()
@Lucie343 Gratuluji, my kluka a jak to tu tak tiše pozoruji myslím že jsme byly ve stejný den a zadařilo se ![]()
Holky moc sem nepřispívám ale pročítám a chci se zeptat, vy co se zadařilo jak jste na tom s přibýváním na váze?
Já jsem totiž skoro v půlce a mám nahoře šest kilo a jsem celá taková, no mám to všude
Něco udělal utroš ale stejně všichni kolem přibrali v tuhle dobu tak dvě tři kila nebo nic.. ![]()
Dneska to vypada silnejsi…ale je to ten s citlivosti 10, udelala jsem jeste jeden s citl.25 a tam je carka o neco slabsi ![]()
@pásovec1 rozhodujici bude streda a krev
takze to nezakriknout tuktuk ![]()
@Lucie343 Gratulace ![]()
@pásovec1 Taky gratuluju
s přibýváním na váze? jsem 16+5 a mám nahoře 1,5kg.Dost sem na začátku blinkala tak to není ted tak hrozný
ale je mi to jedno těšíme se na drobečka, mi ještě nevíme copak to bude. Možná 15.8.že nám to ultrazvuk poví ![]()
@sple Do třetice Gratujuju myslím že tohle je jasný že to vyšlo, je vidět čím dál tím víc a to je to nejlepší
![]()
@sple je krasne videt a ta 25muzw byt slabsi. preci jen je to jina citlivost…preju uspesne pokracovani @pásovec1 taky krasne zpravy jen tak dal
…jinak ja jsem 27tt pred 14 dny jsem mela plus 1kg a vcera u dr -2kg
@Jaruška110 @1985bara Děkuju holky, jaro bylo v gennetu asi úspěšné. ![]()
Mě ta váha vylétla až teď poslední čtyři týdny, v prvním trimestru jsem přibrala tak kilo a teď i když se snažím jíst zdravě, sice nesportuji ale chodím alespoň na procházky tak rostu před očima.
![]()
Nám řekli pohlaví už na prvním screeningu. ale ono na tom nezáleží hlavně že budou mimča zdravá.
@pásovec1 no tak třeba jsme spolu ležely na pokoji no…
Gratuluji ti
já přibrala zatím asi 2.5kg, ale ted a jsem celá taková nabuclá
a jsem dnes 18+6.
@sple je to tam holka
krev ti to jen potvrdí
@Lucie343 Děkuji a samozřejmě i tobě gratuluji
Jsme stejně také jsem 18+6 podle MS podle UTZ o týden víc… Já ležela na pokoji sama ![]()
2,5 kila to je krása
to je nic…
Holky a cvičíte nebo tak něco?
Jinak těm co se ještě nezadařilo můžu jedině doporučit mojžíšovu metodu, myslím že u nás to byla polovina úspěchu ![]()
@pásovec1 ja na et lezela na pokoji ve 3.Ale u opu jsem byla taky sama.
ja podle ultrazvuku mam termin jen i 3 dny driv.
Necvicim, ale musim zacit. Boli me zada a kycle. A taky ta celkova fyzicka je desna. ![]()
Ahoj holky, ja lezim od stredy v nemocnici… urputne zvraceni, dole 6.5 kilo… ale uz mi je lip, davaji me dohromady. A mimco je uplne v pohode…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.