GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
3.8.17 18:09

@Lucie343 nechám se překvapit, budu doufat, ze se bude dobře vyvíjet a uchyti se. Ono ten 5.den už by to měla být blastocysta, takže je možné, ze bud se bude vyvíjet pomalu nebo se zastaví uplne. Tak snad se zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
3.8.17 19:02

@Koudelka82 budu držet palce aby to vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
3.8.17 19:22

No a jinak holky my cekame holku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.8.17 08:06

@Lucie343 Gratuluji, my kluka a jak to tu tak tiše pozoruji myslím že jsme byly ve stejný den a zadařilo se :)

Holky moc sem nepřispívám ale pročítám a chci se zeptat, vy co se zadařilo jak jste na tom s přibýváním na váze? 8o Já jsem totiž skoro v půlce a mám nahoře šest kilo a jsem celá taková, no mám to všude :roll: Něco udělal utroš ale stejně všichni kolem přibrali v tuhle dobu tak dvě tři kila nebo nic.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
4.8.17 08:28

Dneska to vypada silnejsi…ale je to ten s citlivosti 10, udelala jsem jeste jeden s citl.25 a tam je carka o neco slabsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.8.17 08:37

@sple
Já myslím že je to jasný :potlesk: gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
4.8.17 08:38

@pásovec1 rozhodujici bude streda a krev :srdce: takze to nezakriknout tuktuk :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.8.17 08:45

@sple Jasně ťuk ťuk ale vypadá to moc dobře  8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.8.17 09:37

@Lucie343 Gratulace :srdce:

@pásovec1 Taky gratuluju :srdce: s přibýváním na váze? jsem 16+5 a mám nahoře 1,5kg.Dost sem na začátku blinkala tak to není ted tak hrozný :D ale je mi to jedno těšíme se na drobečka, mi ještě nevíme copak to bude. Možná 15.8.že nám to ultrazvuk poví :andel:

@sple Do třetice Gratujuju myslím že tohle je jasný že to vyšlo, je vidět čím dál tím víc a to je to nejlepší :hug: :andel: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
4.8.17 09:43

@sple je krasne videt a ta 25muzw byt slabsi. preci jen je to jina citlivost…preju uspesne pokracovani @pásovec1 taky krasne zpravy jen tak dal :-)…jinak ja jsem 27tt pred 14 dny jsem mela plus 1kg a vcera u dr -2kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.8.17 10:01

@Jaruška110 @1985bara Děkuju holky, jaro bylo v gennetu asi úspěšné. :potlesk:
Mě ta váha vylétla až teď poslední čtyři týdny, v prvním trimestru jsem přibrala tak kilo a teď i když se snažím jíst zdravě, sice nesportuji ale chodím alespoň na procházky tak rostu před očima. 8o :roll:

Nám řekli pohlaví už na prvním screeningu. ale ono na tom nezáleží hlavně že budou mimča zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
4.8.17 12:26

@pásovec1 no tak třeba jsme spolu ležely na pokoji no… :lol: Gratuluji ti :srdce: já přibrala zatím asi 2.5kg, ale ted a jsem celá taková nabuclá :lol: a jsem dnes 18+6.

@sple je to tam holka :srdce: krev ti to jen potvrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.8.17 12:47

@Lucie343 Děkuji a samozřejmě i tobě gratuluji :srdce: Jsme stejně také jsem 18+6 podle MS podle UTZ o týden víc… Já ležela na pokoji sama :?
2,5 kila to je krása :palec: to je nic…

Holky a cvičíte nebo tak něco?
Jinak těm co se ještě nezadařilo můžu jedině doporučit mojžíšovu metodu, myslím že u nás to byla polovina úspěchu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
4.8.17 14:34

@pásovec1 ja na et lezela na pokoji ve 3.Ale u opu jsem byla taky sama. :) ja podle ultrazvuku mam termin jen i 3 dny driv.

Necvicim, ale musim zacit. Boli me zada a kycle. A taky ta celkova fyzicka je desna. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
4.8.17 18:21

Ahoj holky, ja lezim od stredy v nemocnici… urputne zvraceni, dole 6.5 kilo… ale uz mi je lip, davaji me dohromady. A mimco je uplne v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.