GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
12.9.17 20:23

@Lucie343 ja zatim jen 9tt+4…takze furt je strasne brzo :andel: ty uz mas vetsinu za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.9.17 20:48

@sple neni to tak dlouho, kdy jsem pocurala ten test a byl tam duch.Tak desne to leti… :srdce: snad bude vse v poradku. U nas vsech. Ja jdu za tyden na 3D ultrazvuk do Gennetu, tak se desne tesim, ze uvidim jak mala vypada :potlesk:

No a jinak v nedeli jsem si mazala prsa a najednou koukam…z bradavek mi vyteka kolostrum, tak jsem zacala brecet, ani nevim, jestli dojetim, nebo stestim, nebo ze jsem proste blazen… :lol: ale jsem rada, alespon vidim, ze prsa zacinaji fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
12.9.17 21:54

Holky ja uz striham metr. Moc toho neujdu pac mam bricho jak balvan pak tezke a to jsem u maleho nemela. Mimi radi jak cerna ruka. Jeste cca 3tydny musim vydrzet a pak zacnu vypuzovat :-). Moje porodka totiz neprijima do 36tt. Pak mam v planu malinik sex a vanu :-)…u maleho mi to koc nepomohlo ale co kdyby. Pristi stredu se dozvim jestli se skvrne uracilo otocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
13.9.17 18:27

@1985bara tak to se mas, utece to a budes po porodu :srdce: ja jsem ve 25.tt a mam taky ohromny bricho.Dam vam sem fotku (15. 20. a 25.tyden.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
13.9.17 19:43

@Lucie343 ja ani bricho nemam ale chuzi se mimi natlaci dolu a je konec. Trapne i do skolky jezdim autem a mam to 10min pesky. Ale po tom co jsem v patek sotva dolezla domu uz nehodlam riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
15.9.17 12:47

@Jaruška110
Ahoj Jaruško, my jsme holky statečný, bojujeme doma na gauči :lol:
Byli jsme na 2 screeningu a malá je naprosto v pořádku. Chodíme do rizikovky, stále mám dny, kdy jen zvracim, takže na váze zatím 1,5 kg nahoře a i tak už připomínám kosatku… :lol:
Stejně už se těším až bude venku, je to krásný období ale taky peklo :roll:
Doufám, že nevyznim jak krkavčí matka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
15.9.17 18:55

@Kuhnice tak aspon že to jde takhle přežít, jako krkavčí matka? to opravdu ne!! A popravdě tě i chápu. Ale Vy to holky zvládnete a pak až budete spolu můžeš to malé vyprávět jak ti dala zabrat :srdce: :srdce: :srdce: :hug:

A jméno pro malou už máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
16.9.17 09:28

@Jaruška110
Vždycky když bude zlobit tak jí řeknu že už to má dávno vybraný :lol:
Rozhodovali jsme se mezi Libuškou a Majdalenkou, nakonec to bude Majda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
16.9.17 12:45

@Kuhnice :D přesně tak

To je hezký jméno Libuška i Majdalenka.Na Libuši mám narozeniny :D :D. Mi se rozhodovali mezi Kateřinou a Jaroslavou a Bude to nakonec Kateřina Jaroslava. Necháme jí jména obě. :D

Tak hezký víkend a a už tě tolik Majda nezlobí a je líp :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.9.17 13:02

Holky tak dneska kontrola na hematologii dopadla vyborne, nemusim si uz pichat clexan, jupiii. Fakt uleva, ze nemusim hledat misto kam to bodnout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.9.17 13:16

Jinak dneska byly jeste odbery na prvotrim. screening a 3.10.me ceka utz, tak jsem zvedava, zda je vse ok. Muj gyn.mi utz jeste nedelal :nevim:…mam zatim jen ten jeden z gennetu, kde mi potvrdili srdecni akci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
18.9.17 15:07

@Lucie343 @Jaruška110 @1985bara Ahoj holky. Tak dnes hcg přes 1.000j. Od minule to vyrostlo. Sestřička mi řekla, že se musí ještě domluvit s doktorkou a zavolá mi, co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.9.17 15:14

@Peťulum tak to vypada dobre, ne? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
18.9.17 15:21

@sple já vůbec nevím :-(. Kéžby mě už pozvali na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
18.9.17 16:38

@Peťulum parada. Jsem zvedava jak dopadnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.