Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 ja zatim jen 9tt+4…takze furt je strasne brzo
ty uz mas vetsinu za sebou
@sple neni to tak dlouho, kdy jsem pocurala ten test a byl tam duch.Tak desne to leti…
snad bude vse v poradku. U nas vsech. Ja jdu za tyden na 3D ultrazvuk do Gennetu, tak se desne tesim, ze uvidim jak mala vypada ![]()
No a jinak v nedeli jsem si mazala prsa a najednou koukam…z bradavek mi vyteka kolostrum, tak jsem zacala brecet, ani nevim, jestli dojetim, nebo stestim, nebo ze jsem proste blazen…
ale jsem rada, alespon vidim, ze prsa zacinaji fungovat.
Holky ja uz striham metr. Moc toho neujdu pac mam bricho jak balvan pak tezke a to jsem u maleho nemela. Mimi radi jak cerna ruka. Jeste cca 3tydny musim vydrzet a pak zacnu vypuzovat
. Moje porodka totiz neprijima do 36tt. Pak mam v planu malinik sex a vanu
…u maleho mi to koc nepomohlo ale co kdyby. Pristi stredu se dozvim jestli se skvrne uracilo otocit
@1985bara tak to se mas, utece to a budes po porodu
ja jsem ve 25.tt a mam taky ohromny bricho.Dam vam sem fotku (15. 20. a 25.tyden.)
@Lucie343 ja ani bricho nemam ale chuzi se mimi natlaci dolu a je konec. Trapne i do skolky jezdim autem a mam to 10min pesky. Ale po tom co jsem v patek sotva dolezla domu uz nehodlam riskovat
@Jaruška110
Ahoj Jaruško, my jsme holky statečný, bojujeme doma na gauči ![]()
Byli jsme na 2 screeningu a malá je naprosto v pořádku. Chodíme do rizikovky, stále mám dny, kdy jen zvracim, takže na váze zatím 1,5 kg nahoře a i tak už připomínám kosatku… ![]()
Stejně už se těším až bude venku, je to krásný období ale taky peklo ![]()
Doufám, že nevyznim jak krkavčí matka. ![]()
@Kuhnice tak aspon že to jde takhle přežít, jako krkavčí matka? to opravdu ne!! A popravdě tě i chápu. Ale Vy to holky zvládnete a pak až budete spolu můžeš to malé vyprávět jak ti dala zabrat
![]()
A jméno pro malou už máte?
@Jaruška110
Vždycky když bude zlobit tak jí řeknu že už to má dávno vybraný ![]()
Rozhodovali jsme se mezi Libuškou a Majdalenkou, nakonec to bude Majda ![]()
@Kuhnice
přesně tak
To je hezký jméno Libuška i Majdalenka.Na Libuši mám narozeniny
. Mi se rozhodovali mezi Kateřinou a Jaroslavou a Bude to nakonec Kateřina Jaroslava. Necháme jí jména obě. ![]()
Tak hezký víkend a a už tě tolik Majda nezlobí a je líp
![]()
Holky tak dneska kontrola na hematologii dopadla vyborne, nemusim si uz pichat clexan, jupiii. Fakt uleva, ze nemusim hledat misto kam to bodnout ![]()
Jinak dneska byly jeste odbery na prvotrim. screening a 3.10.me ceka utz, tak jsem zvedava, zda je vse ok. Muj gyn.mi utz jeste nedelal
…mam zatim jen ten jeden z gennetu, kde mi potvrdili srdecni akci ![]()
@Lucie343 @Jaruška110 @1985bara Ahoj holky. Tak dnes hcg přes 1.000j. Od minule to vyrostlo. Sestřička mi řekla, že se musí ještě domluvit s doktorkou a zavolá mi, co dál…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.