Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kuhnice takze to mas stejne jako to mela tvoje segra. Hlavne at je mala silna a vse dozene. Davej info ![]()
@Lucie343 presne tak. Nejhorsi je ze do posledniho dne jsem poslouchala ze mi nic neni :-/ na to uz nemyslet… ted musime rust ![]()
@Kuhnice presne tak…stalo se s ted musite byt silny a zvladnout tohle. A zvladnete to!!! ![]()
Ahoj holky, jake vitaminy pro tehotne pouzivate? Date mi nejaky tip? ![]()
@sple píše:
Ahoj holky, jake vitaminy pro tehotne pouzivate? Date mi nejaky tip?
ZadNe je stale listovku. Muj dr je ani nedoporucuje. Stejne telo vice nez spotrebuje jen vylouci a tqke je riziko vetsich deti
@1985bara prave me vcera muj mudr doporucoval…neco co ma v ordinaci, ted presne nevim ten nazev…ze to je za nakupku…a rikal, ze neni pravda ze by se po tom rodili vetsi deti
tak babo rad…i kdyz me posledni dobou prijde, ze furt neco prosazuje. Hodne se za posledni roky zmenil ![]()
@Kuhnice : Malá tedy na ten svět chudáček musela brzo. Přeji, aby jste všechno zvládli. Hodně moc štěstí a zdraví.
@sple: vitamíny jsou poslední dobou asi jako většina věcí skvělý byznys. Brala jsem u všech těhu vitamíny a nikdy jsme neměla žádné problémy, ani větší děti. Je fakt, že teď beru A-Z Mama z DM (stojí 70 Kč)a dle složení nejsou o nic horší než běžný dražší.
@sple hele jestli je ma v ordinaci tak je jasny ze to je hlavne o penezich a neco z toho ma
takze kdybych si mela neco koupit tak v lekarne… konzultovala jsem to s dr a rika ze zbytecnost pokud mas pestrou stravu. Jen toho zeleza se vetsinou nedostava a spousta vit v tech preparatech je zbytecnych. Ja diky leidenu je nezpravovam a jen vyloucim. Listovku musim mit nastepenou a vit b12 mam v injekcich jinak jako bych ho nebrala
Ahoj holky, jsem tu u vas nova. 5.10. jsem absolvovala KET 6 denni hatchujici blastocisty aa kvality a vubec se nechytlo. Ted bych chtela dalsi pokus, ale dr. mi porad cpe mesicni pauzu nebo pokus v nativnim cyklu. Toho se ale obavam, protoze mam nepravidelnou ovu a nevim, jestli by tedy vyrostla sliznice. Mate nejake zkusenosti?
@Satty Ahoj,paní doktorka ví co mluví nech si poradit a nepospíchej, ovu ti pohlídají práškama jako u mě. Taky sem pospíchala mimi jsem chtěla co nejdřív a to určitě nejsem sama.Ale opravdu to nemá cenu. Až když sem si řekla děj se vůle boží, že určitě někde na mě to miminko naše čeká tak si počkám taky.To vyšlo. Ted jsem ve 28tt a těšíme se na naší holčičku.
Jsou to nervy ale uvidíš že ti pomůžou. Moje rada zní nepospíchat.
Přeju hodně sil ale opravdu to stojí za to…
@Jaruška110 Ahoj a dekuju za radu. Protoze jsem nevedela, pro co se rohodnout a leky se musi zacit brat uz 2.den MS, rozhodla jsem se zopakovat stejny postup jako posledne. Jine holcine z fora to takto vyslo, tak budu moc doufat
![]()
@Satty To nemáš vůbec za co
Tak budu držet palce at to vyjde tentokrát i tobě.
A budu čekat zprávy jak se daří ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.