GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
11.11.18 19:38

@Jaruška110
To už je taky velká holka. Závidim ty kila a zoubky :-D u nás je to stále samá kašička :-D
Určo to vyjde, ve finále je jedno jak, hlavně když to vyjde. Letos už budou veselejší Vánoce, poprvé doma ve třech, žádná nemocnice :srdce: moc se těšíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.11.18 09:33

@Kuhnice Taky bude mít vaše beruška brzy kila nabraný dožene to všechno,měli jste to o mnoho komplikovanější než ostatní ale bude to všechno dobrý… :srdce:

určitě to vyjde,musí

Na vánoce se taky těšíme poprvé jako rodina ve třech… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.11.18 18:38

Holky, jak jste spokojene s timto centrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
28.11.18 09:29

@Jana Ves Maximální spokojenost aspon za mě tedy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.11.18 18:56

@Jaruška110 Podarilo se? :) My jsme chodili do Pronatalu a tam to moc dobre nebylo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
29.11.18 07:40

@Jana Ves my jsme 100% spokojeni a podarilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
29.11.18 08:48

@Jana Ves Ano podařilo se máme doma 11měsíční Kačenku :D otěhotněla jsem hned po prvním IVF ale skončilo to samovolným potratem v 7tt. Po druhém IVF se nám narodila Kačenka. :D Jen doporučuji :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.18 15:55

Přeji hezký den.
Manžel byl před pár dny na spermiogramu v Liberci, samozřejmě se nezeptal kdy budou výsledky a pod. :-) Nevíte jak to tam chodí? Oni výsledky zavolají, nebo si máme zavolat my? Nebo nám je řeknou až při další návštěvě?

Děkuji. :-)

• Citovat
  • Upravit
407
5.12.18 18:04
@Anonymní píše:
Přeji hezký den.
Manžel byl před pár dny na spermiogramu v Liberci, samozřejmě se nezeptal kdy budou výsledky a pod. :-) Nevíte jak to tam chodí? Oni výsledky zavolají, nebo si máme zavolat my? Nebo nám je řeknou až při další návštěvě?Děkuji. :-)

Dobrý den, bud si zavolejte nebo počkejte na další návštevu :D Přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.12.18 18:18

Ahoj holky zítra se jdeme objednat do gennetu do lbc dr mě doporučoval ivf že mám problém s uvolňováním vajíček takže se jdeme objednat na první konzultaci chtěla bych se zeptat jaké to tam je a popřípadě co vše stojí? Vůbec si to nedokážu představit a trochu se toho bojím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.18 18:48

@pavla.velova Ahoj, jestli máš problém jen s dorůstáním folikulů a uvolněním vajíčka, tak zkus 2× denně Fertipronu. já po ní ovulaci mám, předtím jsem neměla.
Nechte se tam proklepnout. Udělají základní vyšetření - spermiogram, genetiku, hormonální profil, imunologické vyšetření - pak se zjistí, jestli není problém i jinde. Můžou udělat i průchodnost vejcovodů. Platila jsem kolem 2000,– za tu průchodnost, zbytek je na pojišťovnu. Genetika trvá nejdýl, tak s tou Fertipronou třeba stihneš otěhotnět ještě než budou výsledky. :lol: (na netu se dá sehnat kolem 260,– za balení)
Při IVF pojišťovna hradí základ kolem 30000,– a většinu léků, ostatní mikromanipulační techniky, prodlouženou kultivaci embryí (5 dní) a mražení nadbytečných embryí si doplácí klienti (podle toho, co všechno chtějí). Na stránkách Gennetu je podrobný ceník. Doktorka vám řekne, co doporučuje ke zvýšení pravděpodobnosti i podle kvality spermoníků) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.18 18:49
@Anonymní píše:
Přeji hezký den.
Manžel byl před pár dny na spermiogramu v Liberci, samozřejmě se nezeptal kdy budou výsledky a pod. :-) Nevíte jak to tam chodí? Oni výsledky zavolají, nebo si máme zavolat my? Nebo nám je řeknou až při další návštěvě?Děkuji. :-)

Si myslím, že výsledky jsou tak do týdne. Až si budete volat, musíte nahlásit váš identifikační kód, který vám dali. Jinak výsledky neřeknou. Pokud kód nemáte, tak až při další konzultaci… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.12.18 18:55

@barevnakvetinka juu děkuji :hug: já teď mám dva a půl měsíce beru inofolic tak sem. Myslela že ten pomůže ale kdyztak zkusím i tu fertipronu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.12.18 19:09

@pavla.velova ja mam doma zbytek fertiprony, tak klidne venuji za neco dobreho, vlhcene ubrousky apod. kdyby byl zájem. Jsem teda z Liberce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
5.12.18 19:35

@sple já jsem také z Liberce :) klidně není problém řekni co za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.