Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jaruška110
To už je taky velká holka. Závidim ty kila a zoubky
u nás je to stále samá kašička ![]()
Určo to vyjde, ve finále je jedno jak, hlavně když to vyjde. Letos už budou veselejší Vánoce, poprvé doma ve třech, žádná nemocnice
moc se těšíme
@Kuhnice Taky bude mít vaše beruška brzy kila nabraný dožene to všechno,měli jste to o mnoho komplikovanější než ostatní ale bude to všechno dobrý… ![]()
určitě to vyjde,musí
Na vánoce se taky těšíme poprvé jako rodina ve třech… ![]()
@Jaruška110 Podarilo se?
My jsme chodili do Pronatalu a tam to moc dobre nebylo ![]()
@Jana Ves Ano podařilo se máme doma 11měsíční Kačenku
otěhotněla jsem hned po prvním IVF ale skončilo to samovolným potratem v 7tt. Po druhém IVF se nám narodila Kačenka.
Jen doporučuji
![]()
Přeji hezký den.
Manžel byl před pár dny na spermiogramu v Liberci, samozřejmě se nezeptal kdy budou výsledky a pod.
Nevíte jak to tam chodí? Oni výsledky zavolají, nebo si máme zavolat my? Nebo nám je řeknou až při další návštěvě?
Děkuji. ![]()
@Anonymní píše:
Přeji hezký den.
Manžel byl před pár dny na spermiogramu v Liberci, samozřejmě se nezeptal kdy budou výsledky a pod.Nevíte jak to tam chodí? Oni výsledky zavolají, nebo si máme zavolat my? Nebo nám je řeknou až při další návštěvě?Děkuji.
Dobrý den, bud si zavolejte nebo počkejte na další návštevu
Přeji hodně štěstí
Ahoj holky zítra se jdeme objednat do gennetu do lbc dr mě doporučoval ivf že mám problém s uvolňováním vajíček takže se jdeme objednat na první konzultaci chtěla bych se zeptat jaké to tam je a popřípadě co vše stojí? Vůbec si to nedokážu představit a trochu se toho bojím ![]()
@pavla.velova Ahoj, jestli máš problém jen s dorůstáním folikulů a uvolněním vajíčka, tak zkus 2× denně Fertipronu. já po ní ovulaci mám, předtím jsem neměla.
Nechte se tam proklepnout. Udělají základní vyšetření - spermiogram, genetiku, hormonální profil, imunologické vyšetření - pak se zjistí, jestli není problém i jinde. Můžou udělat i průchodnost vejcovodů. Platila jsem kolem 2000,– za tu průchodnost, zbytek je na pojišťovnu. Genetika trvá nejdýl, tak s tou Fertipronou třeba stihneš otěhotnět ještě než budou výsledky.
(na netu se dá sehnat kolem 260,– za balení)
Při IVF pojišťovna hradí základ kolem 30000,– a většinu léků, ostatní mikromanipulační techniky, prodlouženou kultivaci embryí (5 dní) a mražení nadbytečných embryí si doplácí klienti (podle toho, co všechno chtějí). Na stránkách Gennetu je podrobný ceník. Doktorka vám řekne, co doporučuje ke zvýšení pravděpodobnosti i podle kvality spermoníků) ![]()
@Anonymní píše:
Přeji hezký den.
Manžel byl před pár dny na spermiogramu v Liberci, samozřejmě se nezeptal kdy budou výsledky a pod.Nevíte jak to tam chodí? Oni výsledky zavolají, nebo si máme zavolat my? Nebo nám je řeknou až při další návštěvě?Děkuji.
Si myslím, že výsledky jsou tak do týdne. Až si budete volat, musíte nahlásit váš identifikační kód, který vám dali. Jinak výsledky neřeknou. Pokud kód nemáte, tak až při další konzultaci… ![]()
@barevnakvetinka juu děkuji
já teď mám dva a půl měsíce beru inofolic tak sem. Myslela že ten pomůže ale kdyztak zkusím i tu fertipronu ![]()
@pavla.velova ja mam doma zbytek fertiprony, tak klidne venuji za neco dobreho, vlhcene ubrousky apod. kdyby byl zájem. Jsem teda z Liberce
@sple já jsem také z Liberce
klidně není problém řekni co za to ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.