Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janca2019 uvidíme co řekne nám. Hlavně chci vědět celkovou částku a v jakých intervalech se to může platit. A je super že existuje něco jako lepidlo..jde jen o to aby to plnilo svůj účel. Řekla bych že se ničeho nebojím, jen se budu bát pak toho čekání po zavedení. A hlavně nevím jak to udělat v práci.
@Čičorečka ouu tak to si dobrá, ja nevím jestli bych to vydržela
ono k něčemu to asi dobré je, to uznávám.
@splendis děkuji moc za rady, co je to prosím tě to pgs u embrya.
@Naty9 píše:
@splendis děkuji moc za rady, co je to prosím tě to pgs u embrya.
Jinak jsem jukla do papíru jelikož jsme před rokem byli na iui a mám tam psané že vzhledem k věku při ivf se doporučuje pgs
@Naty9 nemáš za co… to je genetické vysetreni embrya, zda nenese genetickou vadu. Ve vyšším věku většinou nesou embrya genetickou vadu.
Příspěvek upraven 28.04.19 v 18:34
@splendis a taky se to platí? Jde oto jestli jich jde vyšetřit najednou víc? Já pokud budeme co zavádět, chtela bych s manželem hned dvě. Mám toho plnou hlavu.
@Naty9 no.. teď nevím jestli se něco platí, protože od nového roku měnili cenik. Nám když dělali na konci roku vysetreni pgs, tak jsme to měli ještě na pojišťovnu. Jasný to chápu ty dvě, když vás tlačí čas i věk. Jen pozor, tím ztracíš jeden pokus na pojišťovnu.
@Naty9 ja po transferu jela zpet do prace, ale delam v kanclu, tak v pohode..a vic mi to vyhovovalo myslet na jine veci nez jen na to, jestli to klaplo
…no a to lepidlo, jak psala @splendis tak to neni az takovej zazrak, nekde jsem cetla, ze zvysuje sanci max o 7%.. me transfer vysel (s lepidlem)- mam syna, 1. KET vysel (bez lepidla)-ale v 6tt samovolny potrat, 2. KET nevysel (bez lepidla) a ted mam pred sebou posledni a asi do toho dame vse, tedy i to lepidlo, nevim jestli budeme pokracovat, kdyz to neklapne…ohledne placeni, tak jestli si vybavuji dobre, tak to musi byt vse splaceno nejdele v den transferu embrya. Na webu maji jinak cenik, tak si to muzes vse poscitat.
@Janca2019 na ceník jsem koukala mám ho stažený, takze přibližně člověk ví. Já právě pracuji v krámě u masa, takze nějaký to kilo zvednu.
Tuším že ztratim něco na pojišťovnu, ale já to beru tak že když už do toho půjdeme a stojí to dost peněz. Tak ať proto hned na poprvé uděláme maximum.
@Naty9 to chápu, taky bych sla do dvou, ale my máme vždy málo embryi. Tak držím palce aby se povedlo.
@splendis no já si tady planuju vid
přitom nevím vůbec kolik budu mít já embryek.
@Naty9 co by ne, je dobre že to bereš pozitivně to je malý krůček k úspěchu. Moc držím palce.
@Naty9 bohuzel se to musi platit vicemene hned, po zakroku. Myslim, ze zadny splatkovy kalendar nedaji. Takze clovek s tim musi opravdu počítat a mit penize stranou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.