Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Já osobně ahoj, posilaji to emailem, jeste ted den. Nebo aspon tak to bylo pred dvema roky.
Ahoj, chci se zeptat, máte někdo osobní zkušenost s Dr. Bydžovskou?? Moje doktorka má dovolenou se jsem objednaná právě k doktorce Bydžovské. Jaká je?? Zajímají mě osobní zkušenosti, ne jedna paní povídala. Děkuji
@IVLAM-Ahojky,ja chodim k pani doktorce. Prvni schuzka oba s manzelem naprosto uneseni, tolik pozitiva a vstricnyho jednani, parada. Pak uz to bylo jak na houpacce. Ma na netu hodne spatne hodnoceni. Kazdy jsme nejaky, pokud jsi citlivejsi, uplne to neni to pravy orechovy, musim se hrozne vyptavat a oblibene slovo po kontrole je -Dobry a tim to konci… co se tyka uspesnosti u ni, provadela mi jeden transfer ze tri, ostatni provadel vzdy zastup, protoze pani doktorka je hodne vytizena. Ted doufame, ze se nam treti transfer vydaril a bude vse probihat jak ma, ale neprovadela ho ona.
@IVLAM ja s ni moc nemluvila, ale delala mi Ket, misto moji doktorky a byla mila. Ted k ni jdu i na 1. ultrazvuk 23. tak uvidim. ![]()
Díky, holky, já k ní jdu teď v pondělí 15.7 Ale jen proto, že moje doktorka má dovolenou. Přemýšlím, jestli nepockat na příští cyklus. Přeci jen ke svoji doktorce mám větší důvěru. A hlavně k ní musím vzít malýho, nemá ho kdo hlídat. Tak snad to přežijeme ve zdraví
@IVLAM rekla bych, ze se nemusis bat, je to doktorka, ne carodejnice
a taky myslim, ze zrovna tady jsou vsechny doktorky profici ![]()
Ahoj holky, nevite jak ma pani dokrorka Mokra naplanovanou dovolenou behem par tydnu?,pristi tyden u ni mam termin a pak zacneme, ale nejak nechci litat mezi jinymi lekari…
@kocila ja jdu 23.7 na ultrazvuk a to ma pry dovcu, takze jdu k jine. Na Ketu jsem byla 18.6 a to mela taky dovcu
uziva si leto, holka jedna.
@kocila k Bydzovske, delala mi i ten Ket. A ani mi to nevadi, jsou obe super.
@Lucie343 - ty jsi u doktorky Bydzovske byla i na konzultaci nebo ti delala,,pouze,, KET?
@Luciferda86 pouze ket, ultrazvuky pred ketem a medikaci mi delala Mokra.
@Lucie343 - tak to Dr. Bydzovskou znas tak 5min, ja ze jsi prvni, od ktere slysim, ze je super ![]()
Holky dělá Mudr. Bydžovská i OPU? Třeba kamarádka měla svou doktorku Honcovou a vždy na OPU byla u Mokré ( nevím důvod, ačkoliv Honcová neměla dovolenou))
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.