GENNET Liberec

• Fotoalbum (334)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1688
9.7.19 15:26

@Já osobně ahoj, posilaji to emailem, jeste ted den. Nebo aspon tak to bylo pred dvema roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
9.7.19 17:00

@Lucie343 ahoj, děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
9.7.19 21:12

Ahoj, chci se zeptat, máte někdo osobní zkušenost s Dr. Bydžovskou?? Moje doktorka má dovolenou se jsem objednaná právě k doktorce Bydžovské. Jaká je?? Zajímají mě osobní zkušenosti, ne jedna paní povídala. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.7.19 10:51

@IVLAM-Ahojky,ja chodim k pani doktorce. Prvni schuzka oba s manzelem naprosto uneseni, tolik pozitiva a vstricnyho jednani, parada. Pak uz to bylo jak na houpacce. Ma na netu hodne spatne hodnoceni. Kazdy jsme nejaky, pokud jsi citlivejsi, uplne to neni to pravy orechovy, musim se hrozne vyptavat a oblibene slovo po kontrole je -Dobry a tim to konci… co se tyka uspesnosti u ni, provadela mi jeden transfer ze tri, ostatni provadel vzdy zastup, protoze pani doktorka je hodne vytizena. Ted doufame, ze se nam treti transfer vydaril a bude vse probihat jak ma, ale neprovadela ho ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.7.19 11:35

@IVLAM ja s ni moc nemluvila, ale delala mi Ket, misto moji doktorky a byla mila. Ted k ni jdu i na 1. ultrazvuk 23. tak uvidim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.7.19 22:28

Díky, holky, já k ní jdu teď v pondělí 15.7 Ale jen proto, že moje doktorka má dovolenou. Přemýšlím, jestli nepockat na příští cyklus. Přeci jen ke svoji doktorce mám větší důvěru. A hlavně k ní musím vzít malýho, nemá ho kdo hlídat. Tak snad to přežijeme ve zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.7.19 23:29

@IVLAM rekla bych, ze se nemusis bat, je to doktorka, ne carodejnice :lol: :srdce: a taky myslim, ze zrovna tady jsou vsechny doktorky profici :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.7.19 21:06

Ahoj holky, nevite jak ma pani dokrorka Mokra naplanovanou dovolenou behem par tydnu?,pristi tyden u ni mam termin a pak zacneme, ale nejak nechci litat mezi jinymi lekari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
11.7.19 21:44

@kocila ja jdu 23.7 na ultrazvuk a to ma pry dovcu, takze jdu k jine. Na Ketu jsem byla 18.6 a to mela taky dovcu :lol: uziva si leto, holka jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.7.19 08:31

To jsi mě teda vůbec nepotěšila…a ke komu jdeš toho 23.7.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.7.19 09:04

@kocila k Bydzovske, delala mi i ten Ket. A ani mi to nevadi, jsou obe super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.7.19 09:43

@Lucie343 - ty jsi u doktorky Bydzovske byla i na konzultaci nebo ti delala,,pouze,, KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.7.19 09:47

@Luciferda86 pouze ket, ultrazvuky pred ketem a medikaci mi delala Mokra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.7.19 09:50

@Lucie343 - tak to Dr. Bydzovskou znas tak 5min, ja ze jsi prvni, od ktere slysim, ze je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.7.19 09:51

Holky dělá Mudr. Bydžovská i OPU? Třeba kamarádka měla svou doktorku Honcovou a vždy na OPU byla u Mokré ( nevím důvod, ačkoliv Honcová neměla dovolenou))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.