Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jaruška110 Ahooj, no, ted jsem nemela absolutne pomysleni na to, abych dokazala byt tehotna. Ale ted zase zacinam… a chtela bych moc. Kazdopadne jsem si rekla(a manzel souhlasil), ze do dalsiho pokusu pujdem treba v lednu.Do te doby se nebudem chranit a treba se to zase povede prirozene, kor kdyz na to nebudu tak myslet.
Vam teda moc drzim palce, aby se chytilo a nepustilo ![]()
Ahoj holky, nevíte náhodou jestli liberický Gennet funguje i o víkendu ( jde mi hlavně o OPU a ET)… děkuji za radu a všem držím palce…
@Lucie343 Taky budu držet palce a třeba se Vám to povede přirozeně a ani do Liberce nepojedete ![]()
A děkuju za podporu, jsem na to taky sama zvědavá jak to všechno dopadne
@Jaruška110 ahoj, mohla bych se tě zeptat, jak ta 1. Schůzka trvá dlouho? Ja tam jsem na dnešek objednana na 1. schůzku a vůbec nevím, co mám čekat. Co po tobě chtěli? Nejake výsledky vyšetření? Děkuji
@Já osobně Ahoj, nevím jestli ti ještě pomůžu, ale od své gynek. mám doporučení a kopii cytologie, jinak návšteva v Gennetu max pul hodiny, co si pamatuju z minula…
Držím palce a napiš jaké to tam bylo a jak dlouho si tam byla? ![]()
@Jaruška110 ahoj, děkuji:)
Já tam nakonec nesla, ráno jsem našla // na testu
![]()
@Já osobně
Obrovská Gratulace
at je vše v tom nejlepším pořádku ![]()
Ahoj holky, v prvé řadě se omlouvám za Anonym. A za druhé bych se ráda zeptala. Jsem po 2 nepovedeným KETu. Můj první KET byl i s hormony Estrofem 3×denně, nynější KET byl pouze s Ovitrellem a Crinone Gelem, akorát jsem ho měla brát od středy a já ho začala brát až v neděli následující pondělí byl KET. MS jsem dostala 8 dní po KETu, takže bylo jasno… Prosím o neukamenování, to že jsem blbá vím… Myslíte, že by to mohla být příčina proč druhý KET nevyšel?? Děkuji za info…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, v prvé řadě se omlouvám za Anonym. A za druhé bych se ráda zeptala. Jsem po 2 nepovedeným KETu. Můj první KET byl i s hormony Estrofem 3×denně, nynější KET byl pouze s Ovitrellem a Crinone Gelem, akorát jsem ho měla brát od středy a já ho začala brát až v neděli následující pondělí byl KET. MS jsem dostala 8 dní po KETu, takže bylo jasno… Prosím o neukamenování, to že jsem blbá vím… Myslíte, že by to mohla být příčina proč druhý KET nevyšel?? Děkuji za info…
nemyslím si, že to je důvod neúspěchu, i když si začala brát gel později, progesteron se normálně vylučuje po ovulaci aktivovanou ovitrellem, takže žluté tělísko normálně fungovalo. Gelem jsi jen měla uměle protáhnout a udržet hladinu progesteronu. Pokud by se embryo zavrtalo, tak by se menstruace po 8-mi dnech po KET asi nespustila (bylo by to 5 + 8 dnů staré embryo, což by vylučovalo dodatečnou hladinu HCG, aby se MS nespustila)… dál asi nemá cenu si už lámat hlavu, už se stalo, je to pro tebe ponaučení dodržovat raději rady lékařů…
…co konkrétně byl důvod neúspěchu se asi nikdy nedozvíš, držím palce na další pokus
@Maja25 - Ahojky, my jsme navstevovali Gennet Liberec, manzel mel horsi spermiogram, jinak vse u obou v poradku, prodelali jsme 1 IVF, 2× KET, nas posledni nanuček se chytil a zacinam 5 mesic. Byli jsme rozhodnuti, ze pokud nas posledni, treti pokus neklapne jdeme do Prahy uz i kvuli pristupu a chovani doktoru. Proste jsme si predstavovali jiny pristup, pochopeni a samozrejme zazrak na pockani
zaplat pan buh, ze se nam treti pokus vydaril a jsme jim za to neskutecne vdecni. Myslim, ze jestli se rozhodujes jen mezi Gennetem LBC a PHA, tak vetsi rozdil necekej. Mam ale z okoli dobre ohlasy na Pronatal a Arletu HK, o te jsem take hodne premyslela. At uz se rozhodnes pro jakekoliv CAR, tak drzim moc palce❤️️
@Maja25 ahoj, my chodime rok do Lbc máme špatný spermiogram. Za sebou máme 1.IVF a teď máme před 4 tým ketem zatím se nezadařilo. Už bych tam znovu nešla kvůli přístupu lékařů. Na jaře chci do Brna do Heliosu. ![]()
@Maja25 ja jsem spokojena a moc.
1 ivf - 1.ET a mam skoro dvouletou holcicku. Ted v kvetnu 1.KET … ale v 9.tt ZP. Doktorky i sestricky jsou super. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.