Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to máš dobrý, že jsi doma. Hele musíme být optimistky, ono ta psychika dělá strašně moc a z psychiky to taky nemusí vyjít. To já jsem při IVF takovej trémista.. že vím, po čem mi to nevychází, ale teď chodím na tu kineziologii, tak už je to lepší. Tak uvař dobrý oběd. ![]()
to je odblokování od všech stresů prostě já tomu říkám taková uklidňovací terapie. Paní nebo pán ti odblokovává mozek, aby tělo bylo v klidu. Mrkni na net.
Dobré ráno.
No hle to já sem taky trémistka a tak trochu nerváček. ![]()
Dnes se chystám do města na úřady,se tam asi upeču a to jedu kolem poledního.fuj.
Valtři kdy ty jdeš do další akce?Já jak nemáš nic psaného v podpisu ,tak vim kulec.
No tak jsem nerváček, tak musím něco dělat pro to, abych nebyla. Do další akce jdu v srpnu na IUI ( zkusím to ještě jednou, i když jsem už měla 3 ) a když by to nevyšlo, tak jdu v září na KET. A že to nemám v popisu, já totiž nevím jak to tam dát ![]()
Najed na nastavení -nahoře vpravo..klikneš a pak sjedeš dolu a bude tam něco o podpisu–tak tam vypiš vše co chceš-co uznáš za vhodné a dej uložit a pak zmáčkni F5 a je to hotový ![]()
tak snad jsem to tam napsala a uložila. Děkuji za návod
jinak jsem v práci a musím říct, že už se klepu na dovolenou. Nějak toho je moc. A taky bych už chtěla někdy miminko, je mi 34. ![]()
já držím paluchy vždycky všem!!! a hlavně už jsem přesvědčila 4 lidi , teda holky a ty šly darovat vajíčka, tak jsem velký přínos do zdravotnictví
včera jsem byla cvičit a bylo to super!!! jsem byla mokrá skrz… a co ty kamcoo, už jsi v klidu z té Dr.? myslím jako z té konzultace?
Ahoj holky,
tak jsem zpět z kontroly, normálně jsem byla z toho všeho hrozně na měkko a ukápla mi i slzička
Takže čekáme jednoho mimíska, má hlavičku, tělíčko, pidi nožičky a ručičky a krásně nám tluče ![]()
Mám i fotečku ale je trochu mázlá nějak se zrovna otočil
Jinak dneska se se mnou rozloučili v Gennetu a předali mě zpátky mému dr., ale jdu tam už za měsíc na screening ![]()
Normálně nám s manželem ukápla i slzička a mě spadl velký kámen ze srdce ![]()
Arien:áhoj hrozně moc ti gratuluju!!!! já mám vždycky radost, když se to povede!!! a ani nevím, na čem jsi byla a kolikrát a kdy
![]()
Valtřinko děkuji, no asi naštvu hodně snažilek, ale bylo jsem jenom na IVF a to poprvé a z toho vzniknul tady ten mrňous
před tím jsem byla jenom na laparce kde zjistili těžkou formu PCO, na IUI jsme nebyli protože moje vaječníky nereagovali na léčbu a nebyli žádné folikuly, stimulka zabrala dobře a měla jsem 6 zdravých vajuch… Genetika, spermiogram i imunita u nás byla OK, takže jediný problém byl, že jsem neměla ovulaci a nic nezabíralo
arien: neboj nikoho nenaštveš. Spíš tichá závist
a co si dělala, ležela? odpočívala? jedla zdravě? zhubla?
to víš, všechno potřebuju vědět na příště. ![]()
Valtřinka no první dny asi dva dny po ET jsem střídavě polehávala a koukala na televizi, pak nic zvláštního spíš jsem byla hodně psychicky v pohodě a pomohl mi k tomu manžel, už třetí den po ET jsem ho doprovázela na parkury a pak se připravoval na zkoušky, do toho se nám narodiala štěnátka, mám doma koníky ke kterým jsem chodila relaxovat do ohrady a o které se starám takže vlastně jsem neměla ani šanci tak nějak nad tím pořádně přemýšlet, a manžel říkal že věřil tomu že to vyjde a ani jednou nezapochyboval.
No co se týče té váhy, tak já jsem taková normální akorát po vysazení antikoncepce jsem přibrala asi 12kg no a až v Gennetu zjistili že mám falešnou cukrovku která se objevuje při těžké formě PCO, dostala jsem metformin a pak magnesii a kila šla dolů jsem o asi 8 kg lehčí než když jsem byla před otěhotněním… hlavně to chce psychickou pohodu i když je to hrozně těžké… ![]()
ahoj,
padám na hubu vedrem.
Valtřinko ptala ses jestli jsem ještě z té konzultace nějak hotová..No moc se netěším. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.