GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
4.8.10 16:34

Bojím se, abych neměla anavulační cykly. Dalo by se to z těchto teplot zjistit? Asi ne, že. Bylo by potřeba měřit celý měsíc!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
4.8.10 16:38

No to musíš měřit určitě celý cyklus..
Já si zapisuji do grafu .
Ale jako teploty máš docela pěkné.Škoda že nevíš jaké byly hned po menses.. :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
749
5.8.10 10:47

Osaka to musíš měřit BT celý měsíc, anovulační cykly se poznají když BT se pořád drží v nějakém rozmezí a prudce neklesá ani nestoupá, já např. neměla vůbec ms a moje BT byla pořád mezi 36,3 a 36,5. Říká se že před Ovulací by BT měla klesnout cca o 0,1-0,2 stupně a poté vystoupat nahoru, no a pokud proběhla ovulace tak BT naměřená třetí den po poklesu byl měla být o 0,2stupně vyšší než naměřená nejvyšší BT šest dní před OVU.

Jo jinak já byla dneska ráno v Gennetu na trimestriálním screeningu, dělali mi ultrazvuk, tak prý miminko má všechny hodnoty jaké má mít, akorát utz mi dělal dr. Šrámek a on je takový, no nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
5.8.10 16:59

Arien šrámka bez s rezervou je to pako…neumí se chovat, ale jako doktor jeden z nejlepších na ultrazvuky… Všechno je v pořádku a to je hlavní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
6.8.10 09:58

Tak u něj jsem zatim nebyla..uz nebyl třeba..
A četla sem o něm i jinde,že je divný k pacientkám. 8-o

• Citovat
  • Upravit
82
17.8.10 08:25

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, zda se některý z vás stalo to, že MS měla 6 dní zpoždění (až do MS baz. teploty kolem 37 i vyšší). Pak BT klesla na 36.6 a v ten den jsem to dostala a měla to pouze 1,5dne. Den před příchodem MS jsem měla jasnýho ducha na TT (ale po limitu z raní moče). Včera jsem testla znovu z odpolední moče a za 10 min zase jasnej duch. Druhy den mám BT zase kolem 36,7-36,9. Hlava mi to nebere: menzes, duchové a vyšší BT - máte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
17.8.10 16:41

Skoč si do Gennetu na krev, jako samoplátce…stojí to asi 200 korun a budeš mít klid…vypadá to tan těhotenství :-) …navíc, pokud tě tam mají jako pacientku, tak možná ani nic platit nebudeš…držím palečky, aby to dopadlo. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.8.10 07:54

Tak u nás je to „Ať žijí duchové“!!! Asi si otevřeme Dům hrůzy! Včera jsem testla po třetí a další ducháček (podobný testu od Liliky). Nic mě nebolí, MS byla jen v neděli a trochu v pondělí. Ještě si dneska jeden test udělám a pak zalovám Dr. Bylo by skvělý, kdyby to vyšlo, ale proč ta MS???? Z toho mám obavy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.8.10 09:30
Tak jak dnes?
Osaska píše:
Tak u nás je to „Ať žijí duchové“!!! Asi si otevřeme Dům hrůzy! Včera jsem testla po třetí a další ducháček (podobný testu od Liliky). Nic mě nebolí, MS byla jen v neděli a trochu v pondělí. Ještě si dneska jeden test udělám a pak zalovám Dr. Bylo by skvělý, kdyby to vyšlo, ale proč ta MS???? Z toho mám obavy!!!
  • Citovat
  • Upravit
82
19.8.10 10:26

…tak dneska už je to v háji!!! Ráno BT 36,6 a duch na TT slabší než včera a před tím… :-( Nechápu svý tělo, nerozumím BT a nevěřím TT!!! Sakra, to jsem se do toho tenhle měsíc ale zamotala!! Neměla jsem vůbec začínat s těmi TT. Když jsem to po 6 dnes zpoždění dostala, říkala jsem si jen, že je to normální zpoždění a jedeme dál. A pak mě napadlo ještě testnout, no a byly tam duchové jako vyšití (po 4 dny za sebou). To my dalo naději, ale jak se zdá, tak úplně zbytečnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.8.10 16:40

ahojky Holky, také chodím do genetu v lb, k primářce, jsem velmi spokojená, dnes jsem 9den po iui, dělala jsem si testík, protože jsem to už nevydžela a bohužel nic, já vím, testovat by se mělo až 13-14den, tak snad to tam bude, i když vím, že na první iui se málo komu povede, přesto doufám… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.8.10 17:06
Ta to přeju hodně štěstí..
Taky chodim k primářce.
Kdo ti dělal iui? :mrgreen:
daninnka píše:
ahojky Holky, také chodím do genetu v lb, k primářce, jsem velmi spokojená, dnes jsem 9den po iui, dělala jsem si testík, protože jsem to už nevydžela a bohužel nic, já vím, testovat by se mělo až 13-14den, tak snad to tam bude, i když vím, že na první iui se málo komu povede, přesto doufám… :-D
  • Citovat
  • Upravit
71
19.8.10 17:10

ahojky…dr Johanová, velice příjemná doktorka, jinak mi naměřila foliky 24 a 23mm, jeden na pravo a nalevo, taknak jsem doufala, že by se mohlo zadařit, ale koukám, žádna to nemá lehké, co ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.8.10 17:36
No u mě se hodně dozvíš v podpisu..Snažíme se už přes 4 roky,štítná žláza,jsem po laparce,a bohužel NA IUI jít nemůžeme kvůli špatnému spermiu.
Takže u nás jen ivf +icsi ..máme azoospermie.Čeká nás s nějvětší pravděpodobností dárce,ale ještě není nic ztracené.Uvidíme jak dopadne genetika.
daninnka píše:
ahojky…dr Johanová, velice příjemná doktorka, jinak mi naměřila foliky 24 a 23mm, jeden na pravo a nalevo, taknak jsem doufala, že by se mohlo zadařit, ale koukám, žádna to nemá lehké, co ty? :-)
  • Citovat
  • Upravit
71
19.8.10 19:28

Tak ti držím palce, určitěě ti to vyjde, jako doufám mě… :-D jinak nevíš, kolik dělaj iui, předtím než nabízej ivf? někde říkaj 6 do roka, ale tady myslím snad jen tři..nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.