Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Bojím se, abych neměla anavulační cykly. Dalo by se to z těchto teplot zjistit? Asi ne, že. Bylo by potřeba měřit celý měsíc!?
No to musíš měřit určitě celý cyklus..
Já si zapisuji do grafu .
Ale jako teploty máš docela pěkné.Škoda že nevíš jaké byly hned po menses..
![]()
Osaka to musíš měřit BT celý měsíc, anovulační cykly se poznají když BT se pořád drží v nějakém rozmezí a prudce neklesá ani nestoupá, já např. neměla vůbec ms a moje BT byla pořád mezi 36,3 a 36,5. Říká se že před Ovulací by BT měla klesnout cca o 0,1-0,2 stupně a poté vystoupat nahoru, no a pokud proběhla ovulace tak BT naměřená třetí den po poklesu byl měla být o 0,2stupně vyšší než naměřená nejvyšší BT šest dní před OVU.
Jo jinak já byla dneska ráno v Gennetu na trimestriálním screeningu, dělali mi ultrazvuk, tak prý miminko má všechny hodnoty jaké má mít, akorát utz mi dělal dr. Šrámek a on je takový, no nevím ![]()
Arien šrámka bez s rezervou je to pako…neumí se chovat, ale jako doktor jeden z nejlepších na ultrazvuky… Všechno je v pořádku a to je hlavní ![]()
Tak u něj jsem zatim nebyla..uz nebyl třeba..
A četla sem o něm i jinde,že je divný k pacientkám. ![]()
Ahoj holky, ráda bych se zeptala, zda se některý z vás stalo to, že MS měla 6 dní zpoždění (až do MS baz. teploty kolem 37 i vyšší). Pak BT klesla na 36.6 a v ten den jsem to dostala a měla to pouze 1,5dne. Den před příchodem MS jsem měla jasnýho ducha na TT (ale po limitu z raní moče). Včera jsem testla znovu z odpolední moče a za 10 min zase jasnej duch. Druhy den mám BT zase kolem 36,7-36,9. Hlava mi to nebere: menzes, duchové a vyšší BT - máte s tím některá zkušenosti?
Skoč si do Gennetu na krev, jako samoplátce…stojí to asi 200 korun a budeš mít klid…vypadá to tan těhotenství
…navíc, pokud tě tam mají jako pacientku, tak možná ani nic platit nebudeš…držím palečky, aby to dopadlo. pa
Tak u nás je to „Ať žijí duchové“!!! Asi si otevřeme Dům hrůzy! Včera jsem testla po třetí a další ducháček (podobný testu od Liliky). Nic mě nebolí, MS byla jen v neděli a trochu v pondělí. Ještě si dneska jeden test udělám a pak zalovám Dr. Bylo by skvělý, kdyby to vyšlo, ale proč ta MS???? Z toho mám obavy!!!
Osaska píše:
Tak u nás je to „Ať žijí duchové“!!! Asi si otevřeme Dům hrůzy! Včera jsem testla po třetí a další ducháček (podobný testu od Liliky). Nic mě nebolí, MS byla jen v neděli a trochu v pondělí. Ještě si dneska jeden test udělám a pak zalovám Dr. Bylo by skvělý, kdyby to vyšlo, ale proč ta MS???? Z toho mám obavy!!!
…tak dneska už je to v háji!!! Ráno BT 36,6 a duch na TT slabší než včera a před tím…
Nechápu svý tělo, nerozumím BT a nevěřím TT!!! Sakra, to jsem se do toho tenhle měsíc ale zamotala!! Neměla jsem vůbec začínat s těmi TT. Když jsem to po 6 dnes zpoždění dostala, říkala jsem si jen, že je to normální zpoždění a jedeme dál. A pak mě napadlo ještě testnout, no a byly tam duchové jako vyšití (po 4 dny za sebou). To my dalo naději, ale jak se zdá, tak úplně zbytečnou…
ahojky Holky, také chodím do genetu v lb, k primářce, jsem velmi spokojená, dnes jsem 9den po iui, dělala jsem si testík, protože jsem to už nevydžela a bohužel nic, já vím, testovat by se mělo až 13-14den, tak snad to tam bude, i když vím, že na první iui se málo komu povede, přesto doufám… ![]()
daninnka píše:
ahojky Holky, také chodím do genetu v lb, k primářce, jsem velmi spokojená, dnes jsem 9den po iui, dělala jsem si testík, protože jsem to už nevydžela a bohužel nic, já vím, testovat by se mělo až 13-14den, tak snad to tam bude, i když vím, že na první iui se málo komu povede, přesto doufám…
ahojky…dr Johanová, velice příjemná doktorka, jinak mi naměřila foliky 24 a 23mm, jeden na pravo a nalevo, taknak jsem doufala, že by se mohlo zadařit, ale koukám, žádna to nemá lehké, co ty? ![]()
daninnka píše:
ahojky…dr Johanová, velice příjemná doktorka, jinak mi naměřila foliky 24 a 23mm, jeden na pravo a nalevo, taknak jsem doufala, že by se mohlo zadařit, ale koukám, žádna to nemá lehké, co ty?
Tak ti držím palce, určitěě ti to vyjde, jako doufám mě…
jinak nevíš, kolik dělaj iui, předtím než nabízej ivf? někde říkaj 6 do roka, ale tady myslím snad jen tři..nevím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.