Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kamcaa: tak tam já chodím a nemáš se čeho bát, MUDr. je hodná a všechno ti vysvětlí a odpoví ti i na všechny otázky. Je moc příjemná.
Jo já tomu rozumím, je to takovej zásah, ale uvidíš, že strach vůbec mít nemusíš. Jde jen o ten první krok.
Kamccaa řeknou ti jaký máš možnosti a co ti můžou nabídnout, každopádně tam bude prostor pro vaše dotazy opravdu jsou moc hodní ![]()
No jestli z toho budu vyplesklá jako ted–a to sem tam ani jednou nebyla-stačil telefonát..Tak zapomenu i mluvit
![]()
No u nás je to víceméně jasné z vysledků ivf+icsi..
Doufám,že budou mít androloga-urologa bych chtěla taky pořešit i chlapa ještě. ![]()
Budete si povídat, co máte za problém, jestli máš nějaký papíry o vyšetření, tak je vezmi sebou, na váhu ti nic neřekne, mně taky neřekla nic a to jsem silná. A pak když jsem sama říkala, teď si pohubnu, tak říkala, nemusíte.. ale já prostě musím.
![]()
No já sem taky silná.. ![]()
Ale nějak to neřeším-prozatím,řekla sem že po pordu začnu. ![]()
jo to kdybych si to řekla já, že po porodu zhubnu, tak to nevím.. to bych měla 200 Kg za chvilku
navíc, když mi pak předepíšou hormony jako utrogestan
to ani nemusím jíst čokoládu. ![]()
No …
![]()
Mě ještě do 200 kg něco málo chybí.. ![]()
Ale nějak bylo ,nějak bude.
Doufám,že uivfko vyjde a pak hurá do hubnutí.
Mám to jako metu dané.
holky to je hrozný, že jo, chlapi taky přibíraj , ale u nich se to tak nebere… nebo nevím…
ale hlavně, že budeme za chvilku všechny těhulky a pak nás nějaký hubnutí přestane zajímat
![]()
ahoj.
Ty jo vedro..a nám dnes stávkujou s teplou vodou,tak ani do sprchy nelze-
![]()
valtřinko no mě chlap přibral co se známe asi 20 kg dohromady a já tak 50 kg..
síla.
kamcaa: a ty chodíš do práce nebo jsi doma? No to u nás jsme asi na tom stejně, manža 30 a já 30
ale už se hlásím na cvičení, snad to začne lézt dolů.
NEne ,jsem doma .A ještě asi budu..kluk mi půjde do 1 třídy po prázdninách,tak pokud to bude možné,budu ještě ten ročík doma.
Stejně je to tu s prací naprd,nikde nic na 1 směnu ..prostě na hovnajs.
Doufám,že bude lépe.IKDYŽ TO co čtu,nevypadá to moc růžově ta naše budoucnost.
Tak a já jdu chvíly do kuchyně něco klohnit na honem.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.