GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
20.6.10 16:59

no tak, kdyby nebyla naděje, tak tam nejezdím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.6.10 06:16

Holky jsou v gennetu i přes léto?
Dělají ivf přes prázdniny?Nebo to mají jako některé cary,že až po prázdnináchM :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
15883
21.6.10 06:54

nevím, ale dneska tam jedu, tak zjistím a zítra dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
21.6.10 09:01

Kamccaa tak to taky nevím, vím, že doktor co k němu chodím tak má na začátku července dovolenou ale jsou tam zase jiní, takže myslím, že bude fungovat normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yweta01
21.6.10 10:54

Ahoj,
nefungují jen přes Vánoční svátky…jinak jedou pořád…

• Citovat
  • Upravit
15883
22.6.10 06:57

ahoj, jo jo to jsem chtěla napsat, že akorát přes Vánoce nic, ale přes léto tam jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
22.6.10 08:32
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.6.10 09:29

no u mě tak :think: páč jedu až v září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
22.6.10 09:40

Září je za chvíli…užiješ si dovolenou a už začneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.6.10 12:18

ywet: jo jo uteče to, ještě trošku pohubnu a snad už to taky výjde. Budu doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
22.6.10 15:49
Hubneš ,že musíš kvůli ivfku? :mrgreen:
valtřinka píše:
ywet: jo jo uteče to, ještě trošku pohubnu a snad už to taky výjde. Budu doufat.
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
22.6.10 15:49

Jinak ahoj všem

• Citovat
  • Upravit
749
22.6.10 16:48

o hubnutí jsem se pokoušela taky, ale marně, normálně jsem byla úplně zoufalá protože mi po vysazení antikoncepce šly kila hrozně nahoru a to i přes to že jsem dělala pořád všechno stějně… měla jsem fyzickou námahu (mám doma koně a jezdím i na nich) a pravidelně cvičila a ty tuky se mě prostě držely :-D no pak si přijdu do Gennetu a doktor kouknul na moje výsledky hormnonů a pak na mě a říká máte problémy s váhou jenom po vysazení antikoncepce? tak na něj vyvalím oči jak to ví… no mám silné PCO a k tomu falešnou cukrovku vyfasovala jsem metfogamu a teď v těhu beru magnesium 3× denně, no a výsledek po dvou měsících braní před IVF jsem shodila asi 6 kilo a teď tak průběžné co 14 dní to kilo i když už jsem těhule :mrgreen: No tak pak se trapme s dietama a cvičením že?
Ta falešná cukrovka znamená že má moje tělo svůj inzulín akorát na něj nereaguje :nevim: u syndromu PCO je to normální.
Ale pořád bych ještě chtěla tak min. 6 kilo sundat dolu zkusím cvičit pilates s vynecháním cviků na břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.6.10 07:03

Kamcaa: jo zkusím to, protože kdysi jsem kouřila, přestala jsem, nabrala jsem 10 Kg a já se jen kouknu na utrogestan a mám 5 kg nahoře :-) třeba to je fakt tím, že jsem silná a nejde to, nikdy jsem nebyla silná, vždycky jsem byla normální, to až teď.
Arien: no doufám, že mi nic takovýho nenajde nikdo, to by mě piclo, ale cukrovku měla babička, tak nevím…ale tobě se to povedlo ne? všechno v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.6.10 09:05

ahoj.
valtřinko tak to dle mé fotky vidíš na tuty ,že sem jako soudek,a podařilo se mi otěhulit normálně.I se špatným spermiem.Ale přiznám se ,i já bych byla raději lehčí.

A vůbec vy máte co za problém s otěhotněním? :mrgreen: Nikde u tebe nic není psaného ,tak nevím.
U nás je total v řiti spermio a pak já štítka.

Holky tady to vypadá na pěknej pařák.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.