Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jsou v gennetu i přes léto?
Dělají ivf přes prázdniny?Nebo to mají jako některé cary,že až po prázdnináchM ![]()
Kamccaa tak to taky nevím, vím, že doktor co k němu chodím tak má na začátku července dovolenou ale jsou tam zase jiní, takže myslím, že bude fungovat normálně.
ahoj, jo jo to jsem chtěla napsat, že akorát přes Vánoce nic, ale přes léto tam jsou.
ywet: jo jo uteče to, ještě trošku pohubnu a snad už to taky výjde. Budu doufat.
valtřinka píše:
ywet: jo jo uteče to, ještě trošku pohubnu a snad už to taky výjde. Budu doufat.
o hubnutí jsem se pokoušela taky, ale marně, normálně jsem byla úplně zoufalá protože mi po vysazení antikoncepce šly kila hrozně nahoru a to i přes to že jsem dělala pořád všechno stějně… měla jsem fyzickou námahu (mám doma koně a jezdím i na nich) a pravidelně cvičila a ty tuky se mě prostě držely
no pak si přijdu do Gennetu a doktor kouknul na moje výsledky hormnonů a pak na mě a říká máte problémy s váhou jenom po vysazení antikoncepce? tak na něj vyvalím oči jak to ví… no mám silné PCO a k tomu falešnou cukrovku vyfasovala jsem metfogamu a teď v těhu beru magnesium 3× denně, no a výsledek po dvou měsících braní před IVF jsem shodila asi 6 kilo a teď tak průběžné co 14 dní to kilo i když už jsem těhule
No tak pak se trapme s dietama a cvičením že?
Ta falešná cukrovka znamená že má moje tělo svůj inzulín akorát na něj nereaguje
u syndromu PCO je to normální.
Ale pořád bych ještě chtěla tak min. 6 kilo sundat dolu zkusím cvičit pilates s vynecháním cviků na břicho…
Kamcaa: jo zkusím to, protože kdysi jsem kouřila, přestala jsem, nabrala jsem 10 Kg a já se jen kouknu na utrogestan a mám 5 kg nahoře
třeba to je fakt tím, že jsem silná a nejde to, nikdy jsem nebyla silná, vždycky jsem byla normální, to až teď.
Arien: no doufám, že mi nic takovýho nenajde nikdo, to by mě piclo, ale cukrovku měla babička, tak nevím…ale tobě se to povedlo ne? všechno v pohodě?
ahoj.
valtřinko tak to dle mé fotky vidíš na tuty ,že sem jako soudek,a podařilo se mi otěhulit normálně.I se špatným spermiem.Ale přiznám se ,i já bych byla raději lehčí.
A vůbec vy máte co za problém s otěhotněním?
Nikde u tebe nic není psaného ,tak nevím.
U nás je total v řiti spermio a pak já štítka.
Holky tady to vypadá na pěknej pařák.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.