Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Arien: ale je to výsledek až po takových 5ti minutách. V návodu píšou neodečítat déle než po 3min.??? A BT mám nízkou???
Osasko hele já bych neřešila, že to je až po pěti minutách, teda po limitu. Prostě to vypadá na těhotenství a tak to prostě asi bude. BT bych neměřila a došla bych si na krev, tam to jasně poznají. Ale tiše závidím ![]()
Osaska dle mě je to tam..tak ted jen čekat na postupné sílení testu. ![]()
Tak zítra jdu do nemocnice na krev. Nechce se mi čekat do příštího úterka na prohlídku. Pokud mi výsledky řeknou už zítra, ozvu se. ![]()
Já bych neřekla,že je ta tam duch…ale normální viditelná čárka ;o) Potichu gratuluju mamino ![]()
Ahoj holky, tak ja jsem si ho dnes dělala znova, 14den po iui a nic, takže opravdu smula, ted dáme měsíc pauzu a pujdem na další, snad se zadaří
..tobě oasko take gratuluju ![]()
…zatím není čemu Daninko, ale děkuju. Dnes jsem byla na krvi a v 10 hod budu znát výsledky (kterým stejně asi neporozumím)… O IUI už jsem pomalinku taky začínala uvažovat, a kdo ví, třeba ještě budu??? … nesmíme to vzdávat. Příroda ví, co dělá a doktoři jí ještě pomůžou. A to by v tom byl čert, aby to brzo nevyšlo!!!
![]()
Osasko, destátá pryč a já jsem napnutá jak struna, jak to s tebou dopadlo a tady žádná zprávička… tak co?
Tak mám to před sebou a pokouším se v tom vyznat. HCG je 31,5+ a příteli, když to vyzvedával v nemocnici řekli, že je to trošičku zvýšený a že jestli jsem těhu, tak v úplným začátku????
tak tím si hlavu nelam, pokud bude vše v pořádku a opravdu si těhu, tak to HCG bude stoupat
ale zatím to vypadá, že jsi, ale zkus si znovu udělat za 2 dny těhotenský test, jestli to sílí ta druhá čárka a pak se chodí znovu na krev, to tě neobjednali?
Ale jo, řekli, ať se zase za 10 dní stavím. Ale to už budu po prohlídce od Dr. Stejně nic neovlivním. za 2 dny si udělám zase TT a snad i HCG bude růst. Držte mi pěsti. ![]()
určitě budu, ty hlavně za ty 2 dny dej sem fotečku testíku, jak to tmavne. ![]()
Dobré ráno, tak už asi nemá cenu chodit na další krev. Dnešní TT je mnohem horší než včera (sice už jsem neměla mamatest, tak musela použít Dr.Max). Jsem z toho smutná a naštvaná a nebaví mě tohle trápení!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.