GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
23.8.10 10:18

A tady je včerejší a dnešní duch. Co vy na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
23.8.10 10:51

to vypadá moc dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
23.8.10 11:09

Arien: ale je to výsledek až po takových 5ti minutách. V návodu píšou neodečítat déle než po 3min.??? A BT mám nízkou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
23.8.10 12:07

Osasko hele já bych neřešila, že to je až po pěti minutách, teda po limitu. Prostě to vypadá na těhotenství a tak to prostě asi bude. BT bych neměřila a došla bych si na krev, tam to jasně poznají. Ale tiše závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
23.8.10 13:40

Osaska dle mě je to tam..tak ted jen čekat na postupné sílení testu. :palec:

• Citovat
  • Upravit
82
23.8.10 14:06

Tak zítra jdu do nemocnice na krev. Nechce se mi čekat do příštího úterka na prohlídku. Pokud mi výsledky řeknou už zítra, ozvu se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
23.8.10 18:04

Já bych neřekla,že je ta tam duch…ale normální viditelná čárka ;o) Potichu gratuluju mamino :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
24.8.10 08:23

Ahoj holky, tak ja jsem si ho dnes dělala znova, 14den po iui a nic, takže opravdu smula, ted dáme měsíc pauzu a pujdem na další, snad se zadaří :lol: :pankac: ..tobě oasko take gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.8.10 08:59

…zatím není čemu Daninko, ale děkuju. Dnes jsem byla na krvi a v 10 hod budu znát výsledky (kterým stejně asi neporozumím)… O IUI už jsem pomalinku taky začínala uvažovat, a kdo ví, třeba ještě budu??? … nesmíme to vzdávat. Příroda ví, co dělá a doktoři jí ještě pomůžou. A to by v tom byl čert, aby to brzo nevyšlo!!! :srdce: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.8.10 10:21

Osasko, destátá pryč a já jsem napnutá jak struna, jak to s tebou dopadlo a tady žádná zprávička… tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.8.10 10:37

Tak mám to před sebou a pokouším se v tom vyznat. HCG je 31,5+ a příteli, když to vyzvedával v nemocnici řekli, že je to trošičku zvýšený a že jestli jsem těhu, tak v úplným začátku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.8.10 10:48

tak tím si hlavu nelam, pokud bude vše v pořádku a opravdu si těhu, tak to HCG bude stoupat :-))) ale zatím to vypadá, že jsi, ale zkus si znovu udělat za 2 dny těhotenský test, jestli to sílí ta druhá čárka a pak se chodí znovu na krev, to tě neobjednali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
24.8.10 10:51

Ale jo, řekli, ať se zase za 10 dní stavím. Ale to už budu po prohlídce od Dr. Stejně nic neovlivním. za 2 dny si udělám zase TT a snad i HCG bude růst. Držte mi pěsti. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.8.10 11:21

určitě budu, ty hlavně za ty 2 dny dej sem fotečku testíku, jak to tmavne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.8.10 08:22

Dobré ráno, tak už asi nemá cenu chodit na další krev. Dnešní TT je mnohem horší než včera (sice už jsem neměla mamatest, tak musela použít Dr.Max). Jsem z toho smutná a naštvaná a nebaví mě tohle trápení!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.