Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Osaska to že ten test je o něco horší neznamená že nejsi těhotná, dokud nepřijde ms tak to neházej za hlavu… já si udělala test podobný tomu tvýmu potom za 3 dny test od Gennetu a v limitu nic a po limitu sotva viditelná čárka tak jsem to obrečela ale zkusila jsem další den znovu test a byla tam čárka silnější pak jsem si uvědomila že jsem odpoledne a večer hodně pila a tak to bylo zředěné… ta hodnota 35 hcg je už těhotenství teď jde o to jestli to vydrží, takže hezky šupky na krev pokud nepřijde ms a když bude stoupat tak to bude lepší nebo si prostě udělej další test, ale netestuj každý den, hcg se zdvojnásobuje tak jednou za 2-3 dny… ![]()
no jasně, ještě není nic ztraceno!!! žádné smutnění, uvidíš a jak psala Arien, hlavně netestuj každej den, to nemá smyslu. A má pravdu i Kamcaa, ohledně toho testu.
Holky děkuju za podporu. Včerejší test se mi už fakt líbil, ale když netmavne, tak ať je alespoň druhý den stejný a ne že bledne
Mám dnes po náladě. Ale nebudu názet flintu do žita. Hlavně ať už se to co nejdřív vyřeší, tahle nejistota je nejhorší.....
ahoj OSASko, tak už si dneska zkoušela a jak to s tebou vypadá?
Ahoj holky, byla jsem od pátku pryč, tak jsem se doslala na PC až dnes. Jelikož jsem už nesehnala mamatest, použila jsem doma zbývající Dr.Max (já vím, že je to shit, ale jinej prostě nebyl)A výsledek? - zase jen slaboulinkej duch. Když jsem ho srovnávala s TT, co jsem vyvěsila sem, tak je ten včerejší světlejší. Už jsem se pomalu smířila s tím, že to zase nevyšlo a jedeme dál. Na krev už nepůjdu. Zítra mám kontrolu u Dr., tak to probereme a třeba mi ji vezme tam. Jen doufám, že pro mne bude mít nějaké vysvětlení pro x lehce pozit.TT. Jestli ne, jen těžko už můžu TT veřit…
Ale mám ještě jednu zprávu a to výbornou - alespoň z něčeho můžu mít pořádnou radost. Můj chlap byl ve čtvrtek na spermogramu a je naprosto v normě - Normozoospermie. Takže jestli je někde chyba, budu to já ![]()
Ahojík holky,všechny zdravím a přeji pevné nervy.
Mohla bych se k vám také přidat?
Asi mě čeká také Gennet v Liberci.Snažíme se od září 2007,mám za sebou léčbu hormony na ovulaci Clostilbegyt,měření BT a ovulační testy,a letos v květnu jsem podstoupila laparku a hysteroskopii,vše v pořádku nic nenašli.Manža má za sebou spermiogram a také v pořádku.A pak mi dr řekl,že nám dává ještě tři měsíce po té laparce,že se pak většinou zadaří,když je to profouknuté,ale bohužel se u nás nic nezměnilo,takže od dr dostanu žádanku do Gennetu.
A měla bych dotaz.Už i v Liberci v Gennetu provádějí ty procedury nebo se ještě kvůli tomu jezdí do Prahy?
Ahoj Marti
tak v Gennetu v Liberci už dělají všechno, takže se nikam už cestovat nebude. A klidně se přidej,aspoň si můžeme popovídat o společných problémech ![]()
Ahojík holky,
valtřinko díky za odpoved,jsem ráda,že nebudu muset nikam cestovat daleko.Sice budu muset do Liberce dojíždět,ale je to mnohem blíže než do Prahy.
Ahojík holky,
valtřinko díky za odpoved,jsem ráda,že nebudu muset nikam cestovat daleko.Sice budu muset do Liberce dojíždět,ale je to mnohem blíže než do Prahy.
Jediný co se dělá v Praze tak jsou testy na imunologii, pokud vás na ně pošlou. Odebírá se krev a pak asi po čtvrt roce na konzultaci výsledků ![]()
Ahoj holky, tak jsem se dnes vrátila od mého dr, který mi v úterý vzal krev. Výsledky Hdg jsou 16 (minulý týden 31) a po vyšetření na UTZ mi sdělil, že jsem zřejmě těhotná byla, ale neví přesně kde a že to prostě samo odchází. A jelikož mi je dobře a nic mě nebolí, nebude mě zbytečně posílat do nemocnice na laparo a mám počkat, až dostanu do 14ti dnů MS. Pokud ne, pošle mne na vyšetření. Pokud Ano, napsal mi Clostík a mám ho užívat po 5tidnech od MS po dobu 5ti dnů. Mám z toho všeho smíšený pocity a nevím,jestli je to všechno dobře nebo ne. Na jednu stranu si říkám, že ani nevím, proč mě napadlo udělat si TT, když jsem to dostala. Možná jsem se nic z tohoto nemusela dozvědět a za měsíc by opět přišla MS. Takhle musím zbytečně přemýšlet o tom, že už jsem asi těhotná byla a jaký by to bylo…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.