Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hele nejhorší je psychika, což je i můj případ, prostě zkus být v pohodě a mysli si, že se to povede.. ono dse to lehce říká
ale zkusit se to může já jdu na iui až v říjnu ![]()
val - tak já se zase snažím, na jednu stranu co nám taky jiného zbívá,že
. A s tou psychikou máš pravdu - ta je na h..... celou dobu našeho přirozeného snažení jsem ořvala každý měsíc co jsem to dostala. Paradoxně se mi ulevilo a víceméně jsem to tolik přestala hrotit, když už i manžel cítil zklamání a řekl mi to. To bylo po dovolené-moc tomu věřil,že to vyjde a bohužel ![]()
val - ale každopádně tvé dvě kamarádky jsou dobrým optimistickým příkladem toho,že to může vyjít ![]()
já myslím, že takových nás je víc ach jo…
ale neboj jednou to prostě vyjít musí.
jo jo a obě mají kluka, to je stejně zajímavý a další moje kamarádka odsud s diskuze je konečně ve druhým měsíci těhotenství, ale nevím, jestli přirozeně nebo IUI.
ještě se chci optat, slyšela sem,že po IUI v centru je dobré to ještě večer „potvrdit“ doma?
no jasný, to je pravda, tak čím víc smermijek tím líp… to je fakt. Budu moc držet pěstičky.
Valtřinko :
Nás čeká 7.10 konzultace o postupu-přesný ceník a snad se dočkám slov,kdy začneme stimulovat. ![]()
Vítám novačku.
No já to jen slyšela
,tak sem se skoro styděla se zeptat.
kamča - ahoj
..co je to protokol při IVF, jako postup???
protokol je bud dlouhý nebo krátký..v podstatě jde o to jak dlouho se budeš cpát hormonama.(respektivě od kdy do kdy budeš píchat) ![]()
a jinak tě teda zdravím. ![]()
tak to mi ani neříkej
. Já vím,že jen 10-15% píšou. Myslela sem že dárcovské spermie jsou na tom líp,ale prakticky jde o to samé-logicky.
a v pondělí jsem si v gennetu vzala brožuru o dárcovství vajíček..tak nějak mě přepadla vlna melanchonie..sice asi né hned teď když se sami snažíme a nemáme,ale třeba později. Sem se dozvěděla,že se jim už pomalu nevejdu do věkového rozmezí. Píšou tam od 18-33 let a mě 33 bylo letos. takže asi nic..
No tak to nedokážu říct..
jestli darované bude lepší.
Já právě v krajním případě uvažuji o IUI s dárcem..to tam na ně chci vybalit,jsem zvědavá jak se budou tvářit.
a ke komu chodíš? Já k primářce Bydžovské..jako je docela fajn, jen strašně rychle /na mě / mluví, mnoho věcí nepobírám a když jsem venku zjistím že nevím nic ![]()
No tak to sem sama zvědavá..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.