Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hele nejhorší je psychika, což je i můj případ, prostě zkus být v pohodě a mysli si, že se to povede.. ono dse to lehce říká
ale zkusit se to může já jdu na iui až v říjnu ![]()
val - tak já se zase snažím, na jednu stranu co nám taky jiného zbívá,že
. A s tou psychikou máš pravdu - ta je na h..... celou dobu našeho přirozeného snažení jsem ořvala každý měsíc co jsem to dostala. Paradoxně se mi ulevilo a víceméně jsem to tolik přestala hrotit, když už i manžel cítil zklamání a řekl mi to. To bylo po dovolené-moc tomu věřil,že to vyjde a bohužel ![]()
val - ale každopádně tvé dvě kamarádky jsou dobrým optimistickým příkladem toho,že to může vyjít ![]()
já myslím, že takových nás je víc ach jo…
ale neboj jednou to prostě vyjít musí.
jo jo a obě mají kluka, to je stejně zajímavý a další moje kamarádka odsud s diskuze je konečně ve druhým měsíci těhotenství, ale nevím, jestli přirozeně nebo IUI.
ještě se chci optat, slyšela sem,že po IUI v centru je dobré to ještě večer „potvrdit“ doma?
no jasný, to je pravda, tak čím víc smermijek tím líp… to je fakt. Budu moc držet pěstičky.
Valtřinko :
Nás čeká 7.10 konzultace o postupu-přesný ceník a snad se dočkám slov,kdy začneme stimulovat. ![]()
Vítám novačku.
No já to jen slyšela
,tak sem se skoro styděla se zeptat.
kamča - ahoj
..co je to protokol při IVF, jako postup???
protokol je bud dlouhý nebo krátký..v podstatě jde o to jak dlouho se budeš cpát hormonama.(respektivě od kdy do kdy budeš píchat) ![]()
a jinak tě teda zdravím. ![]()
tak to mi ani neříkej
. Já vím,že jen 10-15% píšou. Myslela sem že dárcovské spermie jsou na tom líp,ale prakticky jde o to samé-logicky.
a v pondělí jsem si v gennetu vzala brožuru o dárcovství vajíček..tak nějak mě přepadla vlna melanchonie..sice asi né hned teď když se sami snažíme a nemáme,ale třeba později. Sem se dozvěděla,že se jim už pomalu nevejdu do věkového rozmezí. Píšou tam od 18-33 let a mě 33 bylo letos. takže asi nic..
No tak to nedokážu říct..
jestli darované bude lepší.
Já právě v krajním případě uvažuji o IUI s dárcem..to tam na ně chci vybalit,jsem zvědavá jak se budou tvářit.
a ke komu chodíš? Já k primářce Bydžovské..jako je docela fajn, jen strašně rychle /na mě / mluví, mnoho věcí nepobírám a když jsem venku zjistím že nevím nic ![]()
No tak to sem sama zvědavá..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď