GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
5.10.10 20:22

AHOJ.

• Citovat
  • Upravit
104
5.10.10 21:52

Korinkovna,byla jsem na jednom IUI,ale máme špatný spermiogram,tak mě už zbytečně netrápili a na další pokus mě už nedali :think: Ale jsem ráda,protože mě to bolelo :-( Mějte se a přeji dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
6.10.10 06:50

KKamca - jé ahoj :dance: , já tě včera už zaspala. jak se máš?????????

Jitka - máme to obdobný, také špatný spermio, jiné výsledky krom,těch základních nemáme.Nejdřív jsem to pomalu rozdejchávala,že se nás bude týkat i ivf,ale už jsem se smířila. Bude to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
6.10.10 11:42

Korinkovna,taky jsem doufala,že to na IUI výjde,ale bohužel :-( Taky se nám moc do toho IVF nechtělo,protože jsme trošku vydaný z peněz.Postavili jsme si baráček a ten nám vzal skoro všechny úspory,ale máme zase kde bydlet :lol: Naštěstí nám půjčí přítele sestra :-D Zítra bych to měla dostat,tak jsem z toho nervózní.Jsem takový nerváček :mrgreen: Gonal mi bude píchat sousedka,protože vidím jehlu a umírám :oops: Držím palečky,ať to na genetice všechno výjde a můžete sepsat žádost na pojišťovnu a hurá na IVF :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
6.10.10 12:07

Jitka - až budeš mít drobečka v kočárku ničeho litovat nebudeš. To si říkám i já.
My zase rekonstruujeme,takže vím o čem mluvíš :-) držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
6.10.10 12:38

korinkovna Ahooj,
měla sem vydechlý 5 dní pc.. :cert: :cert:

No máme se celkem dobře-teda JAKO v rámci možností.
Zítra jedem do gennetu. :mrgreen: Tak jsem zvědavá jaká bude cena..atd.

koukám přibyly nové tváře.

A další co ma problém se spermiema..joo holky lepší už to asi nebude.

• Citovat
  • Upravit
31597
6.10.10 12:45

kamca - jsou jsme nějaká chcíplá generace :lol: :lol:

Takže se už dozvíte a nastolíte přípravu na ivf??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
6.10.10 13:31
MYSLIM ŽE JO…
jsem zvědavá .Ale vidim to tak na listopad.ještě nemám ani žádost na pojištovnu no nic..Tak to taky chvíly trvá než to schválej.
korinkovna píše:
kamca - jsou jsme nějaká chcíplá generace :lol: :lol:Takže se už dozvíte a nastolíte přípravu na ivf??????
  • Citovat
  • Upravit
31597
6.10.10 13:46

Jo to jsem se tady dozvěděla taky.Myslela sem,že bych v tom listopadu taky mohla, říjen ta hystero a listopad ivf. No..byla sem trochu najivní, holky mi to tu vysvětlily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
6.10.10 14:55

korinkovna jojo mě vyšel hned první pokus IVF, sice jsem měla 21 folíků ale jenom 8 vajíček a z toho 6 dozrálých no a 5 se jich oplodnilo a po prodloužený kultivaci mi zbyly jenom 2 které mi zavedli a z toho mám teď 1 mímíska :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
6.10.10 19:40

Ahojky holky…
Korinkovna hele jestli ti primářka z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje,tak až se budeš příště telefonicky nebo i dole u sester objednávat, tak si řekni,že chceš k Petrovi nebo Johanový…myslím,že doplatky tam nenecháváme malé,takže by bylo fain mít aspoň z doktora dobrý pocit a né z něj být vyplašená, ne ;o)
Určitě ti za to nikdo hlavu neutrhne… Já,když poprvé viděla Johannovou, tak jsem si říkala takovej studenej čumák (dělala mi UTZ jak rostou vajucha), po druhé se mi snažila vysvětlit proč se embrouši nevyvíjeli (to jsem jí moc neposlouchala) no a teď potřetí jsem jí měla na sále u hysteroskopie a to jsem se ještě nasmálí než mě uspali a i pak po narkóze byla v pohodě… takže pokud jsi byla u primářky několikrát a pořád jste si k sobě nenašli cestu, tak bych šla do jiného doktora…

Jinak holčiny co si plánují IVF na prosinec tak bacha…mezi svátkama má Gennet zavřeno, teda loni měli, takže plánovali IVF aby to celé stihli tak do 20. prosince ;o)

Navíc, všechny časem příjdeme na to,že čekat 4 týdny na výsleky vlastně nění žádná doba…bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
6.10.10 19:42

Když si to tak po sobě čtu, tak jsem vám asi moc optimismu nepřinesla, že ;o)

Nebojte všechny se jednou musíme dočkat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
7.10.10 06:22

Arien - no tak to je nádhera, gratuluju k takovému úspěchu :potlesk: :kytka: . Kéž by to tak vyšlo po každé.

Yweta - s tou s tebou souhlasím.První setkání s primářkou bylo ,přesně jak píšeš u té Johanové,řekla sem si a no nazdar psí čumák jak má vypadat.Ale když jsme tam šli tentokrát už s mužem podruhé, byla o 100% lepší. veselá, vtipná, měla dobrou náladu. Přičítám to tedy tak trochu k tomu,že nám dopoledne z gennetu volali jestli by jsme nemohli přijít o něco dřív,což pro nás nebyl problém.No a pak to bylo jak kdy. Zas o tom doktorovi Petrovi píšou že je skvělej,ale jak jich tam je u něj asi dost,má prý dlouhé čekací doby.
Jo a s tím čekáním, bych řekla..no 4 týdny fakt není moc,ale mě se zrovna te´d vleče každej den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
7.10.10 09:23

ahoj.
No dnes sem holky mluvila s jednou holkou od nás,a taky si odnesli mimíska z gennetu na první pokus. :srdce:
A teda na Bydžovskou názor nic moc..přešli od ní k dr Petrovi.

Já se loučím ,za chiličku jedeme.
Mějte seeee

• Citovat
  • Upravit
31597
7.10.10 09:30

kamča - Bydžovská je svá no…zas se mi ale,nechce přecházet od doktora k doktorovy.Nevím jestli by to zaručilo úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.