GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31597
9.10.10 17:12

kamca

takže ty teď započneš krátký. Heleď a spermošky budete mít vlastní nebo od dárce?
To bys na vánoce mohla být už těhu :srdce: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.10.10 21:25

Ahojky, v pátek jsem si začala píchat Gonal a dneska nemám téměř žádnou ms, je to normální?Sice mám ms tak kolem pěti dnů,ale že by jen 3 dny,to jsem ještě neměla :nevim: A je normální,že jsem po tom Gonalu nafouklá? Děkuji za info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
9.10.10 21:36

Jitka s Gonalem nemám zkušenosti, ms jsem měla taky krátkou. To nafouklé břicho může být reakce na léky a taky jak začínají růst folíky, které se tam musí nějak srovnat tak ho budeš mít takové nějaké nafouklejší, až půjdeš na ultrazvuk tak se o tom určitě zmiň, jo a kdyby se ti břicho nafouklo moc nebo tě začalo hrozně bolet tak okamžitě volej mohl by to být hrozící hyperstimulák, doporučuju hodně pít aspoň 3-4l denně, pomáhá to na to břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.10.10 21:50

Arien,děkuji za info.Jsem z toho malinko vyjukaná,tak se na všechno ptám :oops: v úterý jedu na ultrazvuk,tak se na všechno zeptám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
9.10.10 21:54

Jitka v pohodě, ale určitě se na všechno neboj zeptat až půjdeš na ultrazvuk budeš mít tak větší klid :-)
A když budu vědět taky ráda poradím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
10.10.10 09:08
Myslela jsem Nadu ,tu druhou Kapi..
No my to máme rozhodlé tak,že..
pokud mršky budou-ted byly troška,tak pojedem s našima,kdyby nebyly máme rovnou variantu 2 dárce.
A taková třetí varianta-kdyby bylo málo mršek,hodně vajec ,tak nám to namíchaj-dárce+ naše. :wink:
korinkovna píše:
takže ty teď započneš krátký. Heleď a spermošky budete mít vlastní nebo od dárce?
To bys na vánoce mohla být už těhu :srdce: :dance: :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
10.10.10 09:08

A VŠEM DOBRÉ RÁNKO.

• Citovat
  • Upravit
6193
10.10.10 09:16
Kamccaa píše:
A VŠEM DOBRÉ RÁNKO.

Ahojda,koukám,byla jsi poprvé na GENNETu jeden den po mém ET :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
10.10.10 09:26

DAGMARIANA:už ti řekli proč došlo ke spont potratu? :-( :think:

• Citovat
  • Upravit
6193
10.10.10 09:53

NE :cry: Měla jsem hrozně nízké HCG,nevědí to,asi špatný plod,ale všechny výsledky jsme měli OK.Ted čekám na MS,furt jsem to nedostala,tak beru PROVERU,teprve potom se snad něco začne dít.Ale do Vánoc to asi nebude,jen se to protahuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
10.10.10 10:26
Ahoj :-)
namýchat, to jako jde? To je dobrý :-P :-P
Kamccaa píše:
Myslela jsem Nadu ,tu druhou Kapi..
No my to máme rozhodlé tak,že..
pokud mršky budou-ted byly troška,tak pojedem s našima,kdyby nebyly máme rovnou variantu 2 dárce.
A taková třetí varianta-kdyby bylo málo mršek,hodně vajec ,tak nám to namíchaj-dárce+ naše. :wink:
korinkovna píše:
To bys na vánoce mohla být už těhu :srdce: :dance: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
10.10.10 10:27

Také dobré ráno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
10.10.10 11:03

Korinkovna No jde to..
Taky sem čuměla.Je to o dohodě.
Akorát vtom posl případě namíchání-pak vlastně nevíš čí je koho..ale to už je osud.To nijak nepopisujou.
proto mám doma papíry ,že se vším souhlasím a ty tam pak budu podepisovat před nima.

• Citovat
  • Upravit
31597
10.10.10 11:31

to jsou zajímavé věci :think: . Zas máte takhle třeba větší pravděpodobnost,že se něco uchytne.
A co na to manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
10.10.10 12:12
V POHODĚ!"!!!!
TŘEBA TO ANI NEBUDE POTŘEBA!!!
MÍCHAT,. :mrgreen:
korinkovna píše:
to jsou zajímavé věci :think: . Zas máte takhle třeba větší pravděpodobnost,že se něco uchytne.
A co na to manžel?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.