Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
valtřinka píše:
nesmíš bejt pesimista, bolí tě něco?
Ahojík holky,
tak jak je u vás?
Já celá nedočkavá,jestli dorazí ms,ale je ještě daleko.Pak se teprva začne něco dít.
Holky také jste před inseminací stimulovali Clostilbegytem?
korinkovna- jestli jsi byla na inseminaci, tak si myslím,že 12 den je docela brzo na test, ale budu držet palečky…
Marti30-taky stimuluju clostíkem… ;o)
yweta a jak ti po něm je?Já jsem ho už brala,ale je mi po něm děsně zle.Když mi dr v Gennetu řekla,že ho budu muset zase brát,tak jsem myslela,že mě švihne.
Ahoj Kamcoo
jak to pokračuje u tebe?
ahoj Korinkovno
tak jsem zvědavá, jestli testneš a jestli dáš vědět. U někoho je fakt brzo na test, někdy to ale vidět už je. Tak čekám tady zvědavec ![]()
Jo ahoj Marti
já jsem měla clostík… bylo mi poprvé po něm docela dobře, ale podruhé mě dost bolelo břicho a už se mi tam toho moc nevyrobilo… prostě na mě asi přestal působit. Jo ale já po všech takových práškách přiberu jako blázen, takže si to užívám teda…a hlavně po utrogestanu.
ahojky holky.
Marti mě clostík vlastně nic nedělá…jen ke konci mě trochu bolí vaječníky a mám trochu nafouklejší břicho…asi jako před menstruací… ale jinak žádné potíže nemám. Kdybych měla,tak bych určitě chtěla nějaké jiné hormóny-určitě něco bude.
Korinkovna tak jak…testovala jsi? Doufám, pozitivní zpávu s // ![]()
ahoj ywet
jak tak koukám, tak jsme tady jen dvě… jinak stále taky čekám na tu korinkovnu a na ty // ![]()
no tak už jsme tři a zvědavky a nikdo nikde, no to je mazec.
třeba rovnou mazala k dr., že tomu nevěří ![]()
Neměla jít dneska na to EKG? To by vysvětlovalo tak dlouhou nepřítomnost tady, když ví,že jsem zvědavky zvědavé ![]()
tak kdyby byla těhu, tak snad na EKG nemůže ne? nebo nás napíná schválně… ty jo ![]()
na EKG může…proč by nemohla?
Přístroj jen zapíše jak jí funguje srdíčko..
no každopádně koukám , že se nedozvíme nic asi dneska
jsem myslela, jestli to EKG nevydává nějaký vlny víš nezdravé, ale to asi už blbnu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.