Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jitka28 píše:
Ahojky,začala jsem si píchat Cetrotide a nějak po tom otékám.Je to normální(červený pupen a strašně pálí).Jinak v SO jedu na druhý ultrazvuk,tak jsem zvědavá,jak se folíky vyvíjíByla jsem poprvé u doktorky Bydžovské,protože doktor Petr má dovču.Tedy byla jsem na ni naštvaná,nic mi pořádně nevysvětlila a pořád jsem se musela na něco ptát já
Přeji dobrou noc
To je u ní naprosto normální,nic neřekne ![]()
Ahojky,
Cetrodine pícháš (předpokládám to) klasickou injekcí…zkus píchnout trochu víc do hloupky a stačovat palinku…je fakt, že já po něm taky měla vždycky malej flek,kterej svědil, ale přes noc zmizel ;o)
Jitka28 nevím kolik si ještě budeš píchat injekcí,ale jestli tě to pálí tak zkus znecitlivující náplasti…mělo by to pak být lepší, nebo zavolej do centra co s tím…
yweta - já k bydžovský chodím,ale většinou se na nic zeptat nestihnu, rychle odejde
U mě je jak kdy..někdy strohá,někdy má dobrou náladu…ale už se to snažím neřešit.snažím se vnímat postup a co mě čeká a zbitek se dozvím tady. na lékařský postup si zase stěžovat nemohu. chvíli sem uvažovala,že odejdu k Petrovi,je dost prý oblíbenej,ale kašlu na to. tím šance na úspěch nezvíšim.
kamca - teď mě čeká ta hystero, asi v tejdnu kolem 25 října,dle ms, tu jsem ještě nedostala,měla by přijít zejtra. no a až se dozvíme výsledky tak uvidíme. Myslím,že bychom prubli rovnou IVF. Letos to už nestihnem, jak sem si počítala svuj cyklus, v prosinci mi ovu vychází přesně na vánoce a v gennetu prej končej dvacátýho. Ale stejně ještě ty žádosti na pojišťovnu a tohle všechno, stejně by jsme to nestihli.Aspoň něco ještě našetříme ![]()
A co ty..kdy začneš píchat gonal?
taky ještě nedorazili výsledky z genetiky, předpokládám,že příští týden, trochu se nám to pozdrželo,že sem musela znovu na ty odběry o tejden pozdějc.
ahoj holky jo já taky chodím k Bydžovský a na co se nestihnu zeptat tam, tak jí píšu mail. Někdy odepíše, někdy ne…ale většinou odepíše. A Korinkovno, kdy Vám dělali genetiku? jako myslím datum.
ahoj.
korinkovno Já budu píchat gonal,až asi v listopadu.Tento cyklus dozajista nestihnem.
Mrcha by měla přijít 18.10 -i když u mě je to otázka-nemám přesné cykly.No a do gennetu mám volat 21.10.kvůli schválení ždosti.Takže mi to nevychází.A budu muset čekat vlastně na další cyklus.abych mohla začít píchat 2 dc.
Kdyby se nečekalo na pojištovnu tak dlouho,ale třeba jen týden,tak bych začla píchat ještě tento měsíc.
Zas na druhou stranu,kdo si počká ten se dočká,. ![]()
valtrinka - 16.9
koukla sem se do papírů. Trvá to asi měsíc a u nás bude prodleva.
kamca - vím žes to říkala,ale mě to prostě přijde dlouho
.No máš pravdu kdo si počká ten se dočká. jen by mě zajímalo ty tři možnosti jak jsi tu psala, to se rozhodnou těsně před tím?
valtrinka - mejl mě nenapad
,ale teď když sem něco nevěděla kvůli té hystero, tak sem si tam zavolala a jsou tam dost ochotné sestry,tak mi všechno vysvětlily a něco u bydžovský sami ještě zjistily
Korinkovno no vlastně dá se říct,že se to rozhodne při spg -kdy je budou dávat dohromady s vajuchem.
Ale každopádně papíry budou připravené a embryolog bude vědět,co a jak udělat.
Proto vlastně já až pojedu pro gonal,tak ještě zároven musim k mudr ,a tam vše vypodepisovat. ![]()
Nám bylo ivf doporučené hned-na základě spg.
A genetika na ní jsme čekali měsíc a 14 dnů.pže byli dovolené.
Jinak jsem chtěla napsat,že pokud jsou oba zdravý,tak já bych asi aspon 3 krát zkusila Iui a pak dost a ivf. ![]()
ty brďo, tak to já byla 8.9. na doplnění genetických testů a do dneška nemám výsledky. Jéé Kamccoo já mám mít MWS taky 18.10
a vždycky jsem měla gonal..
Valtřinko stačil ti vždy ten gonal na pojištovnu–takovej ten základ.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.