GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6193
14.10.10 20:29
Jitka28 píše:
Ahojky,začala jsem si píchat Cetrotide a nějak po tom otékám.Je to normální(červený pupen a strašně pálí).Jinak v SO jedu na druhý ultrazvuk,tak jsem zvědavá,jak se folíky vyvíjí :think: Byla jsem poprvé u doktorky Bydžovské,protože doktor Petr má dovču.Tedy byla jsem na ni naštvaná,nic mi pořádně nevysvětlila a pořád jsem se musela na něco ptát já :nevim: Přeji dobrou noc :lol:

To je u ní naprosto normální,nic neřekne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
14.10.10 21:28

Ahojky,
Cetrodine pícháš (předpokládám to) klasickou injekcí…zkus píchnout trochu víc do hloupky a stačovat palinku…je fakt, že já po něm taky měla vždycky malej flek,kterej svědil, ale přes noc zmizel ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
14.10.10 21:30

Jitka28 nevím kolik si ještě budeš píchat injekcí,ale jestli tě to pálí tak zkus znecitlivující náplasti…mělo by to pak být lepší, nebo zavolej do centra co s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
15.10.10 06:43

yweta - já k bydžovský chodím,ale většinou se na nic zeptat nestihnu, rychle odejde :-) U mě je jak kdy..někdy strohá,někdy má dobrou náladu…ale už se to snažím neřešit.snažím se vnímat postup a co mě čeká a zbitek se dozvím tady. na lékařský postup si zase stěžovat nemohu. chvíli sem uvažovala,že odejdu k Petrovi,je dost prý oblíbenej,ale kašlu na to. tím šance na úspěch nezvíšim.

kamca - teď mě čeká ta hystero, asi v tejdnu kolem 25 října,dle ms, tu jsem ještě nedostala,měla by přijít zejtra. no a až se dozvíme výsledky tak uvidíme. Myslím,že bychom prubli rovnou IVF. Letos to už nestihnem, jak sem si počítala svuj cyklus, v prosinci mi ovu vychází přesně na vánoce a v gennetu prej končej dvacátýho. Ale stejně ještě ty žádosti na pojišťovnu a tohle všechno, stejně by jsme to nestihli.Aspoň něco ještě našetříme :wink:
A co ty..kdy začneš píchat gonal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
15.10.10 06:44

taky ještě nedorazili výsledky z genetiky, předpokládám,že příští týden, trochu se nám to pozdrželo,že sem musela znovu na ty odběry o tejden pozdějc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.10.10 07:03

ahoj holky jo já taky chodím k Bydžovský a na co se nestihnu zeptat tam, tak jí píšu mail. Někdy odepíše, někdy ne…ale většinou odepíše. A Korinkovno, kdy Vám dělali genetiku? jako myslím datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.10.10 07:17

ahoj.
korinkovno Já budu píchat gonal,až asi v listopadu.Tento cyklus dozajista nestihnem.
Mrcha by měla přijít 18.10 -i když u mě je to otázka-nemám přesné cykly.No a do gennetu mám volat 21.10.kvůli schválení ždosti.Takže mi to nevychází.A budu muset čekat vlastně na další cyklus.abych mohla začít píchat 2 dc.
Kdyby se nečekalo na pojištovnu tak dlouho,ale třeba jen týden,tak bych začla píchat ještě tento měsíc.
Zas na druhou stranu,kdo si počká ten se dočká,. :zed:

• Citovat
  • Upravit
31597
15.10.10 07:23

valtrinka - 16.9 :wink: koukla sem se do papírů. Trvá to asi měsíc a u nás bude prodleva.

kamca - vím žes to říkala,ale mě to prostě přijde dlouho :-) .No máš pravdu kdo si počká ten se dočká. jen by mě zajímalo ty tři možnosti jak jsi tu psala, to se rozhodnou těsně před tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
15.10.10 07:24

kkamča - nám to IVF nepřímo doporučila rovnou i mudra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
15.10.10 07:27

valtrinka - mejl mě nenapad :-) ,ale teď když sem něco nevěděla kvůli té hystero, tak sem si tam zavolala a jsou tam dost ochotné sestry,tak mi všechno vysvětlily a něco u bydžovský sami ještě zjistily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.10.10 07:29

Korinkovno no vlastně dá se říct,že se to rozhodne při spg -kdy je budou dávat dohromady s vajuchem.
Ale každopádně papíry budou připravené a embryolog bude vědět,co a jak udělat. :think: Proto vlastně já až pojedu pro gonal,tak ještě zároven musim k mudr ,a tam vše vypodepisovat. :wink:

Nám bylo ivf doporučené hned-na základě spg.

A genetika na ní jsme čekali měsíc a 14 dnů.pže byli dovolené.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
15.10.10 07:31

Jinak jsem chtěla napsat,že pokud jsou oba zdravý,tak já bych asi aspon 3 krát zkusila Iui a pak dost a ivf. :think:

• Citovat
  • Upravit
15883
15.10.10 07:46

ty brďo, tak to já byla 8.9. na doplnění genetických testů a do dneška nemám výsledky. Jéé Kamccoo já mám mít MWS taky 18.10 :-)a vždycky jsem měla gonal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.10.10 07:51

teda MS pardon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.10.10 07:53

Valtřinko stačil ti vždy ten gonal na pojištovnu–takovej ten základ.. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.