GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
15.10.10 18:59

Ty brdo ..tak to je paráda.Já jen pak až bude OPU..tak abych věděla do čeho jdu
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s7547.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s7547.gif

Sestry tam jsou jaké?T co jsou dole na recepci asi ne co?
Takže chlap jak na mě bude čekat po opu..tak rovnou na pokoji? :think:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
15.10.10 19:00

Korinkovna a sál maj jakej? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31597
15.10.10 20:15

Malej :lol: :lol: :lol:
Budeš ležet na koze a naproti je velká obrazovka. Všechno uvidíš. Při iui to nesnímaj - tak ono vlatně ani není co :-P .Vejdeš,vysvlíkneš se,daj ti takový papírovolátkového andělíčka,projdeš chodbičkou do mini předsálí,tam čeká doktorka a pak jdeš dovnitř.Ale je tam sestra a ta ti všechno vysvětlí :wink: . Jinak sestra při mém iui,byla jedna z těch co mě jednou nabírala krev. Asi se střídaj.
Sál je vidět,že je moderní.

jinak já myslela,že při té hystero řeknu manželovi kdy má asi pro mě přijet,aby na mě nemusel dlouho čekat. Když budu vědět kdy nastupuju,jak to dlouho asi trvá plus ten čas strávenej na tom pokoji :think:
Kamccaa píše:
Korinkovna a sál maj jakej? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
15.10.10 20:16

a sál je v tom patře jak chlapy choděj dávaj vzorek. Ale na opačné straně chodby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
15.10.10 20:21

Kamcca sestry jsou všechny hodné a ochotné co jsem já postřehla za tu dobu tak se průběžné střídají takže někdy jsou na recepci, někdy tě hlídají na pokoji a někdy asistují na sále…
Pokoje mají moc hezké a útulné do oranžova s postelí, křeslem a televizí a vlastní koupelnou.
Při OPU přijdete do centra a manžel půjde dát vzorek spermií a tebe pošlou na pokoj, ještě než půjdeš na sál tak určitě manžel přijde za tebou na pokoj a bude tam s tebou a pak na tebe čekat. Za tebou přijde anestezioložka a ještě se doptá na pár věcí kvůli anestezii a sestřička ti vysvětlí co se bude dít.
Pak hezky po svých tě odvedou na sál (je menší ale bohatě stačí) no a po zákroku tě odvezou zpátky na pokoj kde dospíš narkózu. Mezitím přijde dr. a řekne jak to dopadlo - kolik bylo vajíček a pak embryolog který řekne co jak dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.10.10 07:58

Dobré ráno,
díky ARIEN za super rozpis.. :-P

Se budu ted blbě ptát,ale na to OPU to pojedu -půjdu na sál zas nahatá jo???????Ted naposled v práglu jak sem byla na laparce,tak vlastně nejdřív za mnou přišel milý anesteziolog-ten mi tam něco povidal,pak pindal že na mojí váhu bude muset být vyšší dávka na spaníčko,doporučil mi lék na žaludek-ten sem večer před výkonem spolkla.
A těsně před vykonem přišla sestra píchla mi nějakou injekci uklidnovací,musela sem se svlíknout do naha-přikrýt se teda,a omotala mi nohy-klasika.
Vezli mě dolu na sál-tam mi dali jakési prostěradlo-přeze mě,a musela sem nalézt na kozu.
Tam mě přimontovali-než mě napíchli to byla taky doba.Žíly-naprd.
A pak že už pojedou uspávání.Ani mi neřekli dobrou noc.Najednou fik a nevim..

Probudila sem se na jipce na posteli ,všude samý pípaní hadice-tam se si pobyla celý den od výkonu až do dalšího rána-měla sem špatný tlak a saturaci a musela sem bejt na kyslíku.
Pak klasika na pokoj..sem se prohlížela a taky sem měla pěkný monokly na pažích..ale se nedivím ,ono taky tahat mojí váhu.. :dance: :dance:
Ještě že mě operoval chlap :mrgreen: :mrgreen: milej.¨
Takže mě spíš zajímá jak to je v G–nahatá už z pokoje nebo ve svým na sál? :think:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
16.10.10 08:07

Jdu pomalu vařit..

Korinkovno co ty a test? :think:

• Citovat
  • Upravit
31597
16.10.10 08:40

negativní :cry:
každopádně ten Utroš asi skutečně celý cyklus opozdí. Mám pms jak prase,bych skoro řekla,že horší než jindy.Mrzí mě že mě na to nikdo neupozornil,mohla sem se zeptat,ale taky na co když nevim.tak doufám,že se mrcha brzo rozjede a budu mít pokoj.

Arien ti asi napíše víc,ale já při iui mělä na sobě takového papírovolátkového andělíčka.
Kamccaa píše:
Jdu pomalu vařit..Korinkovno co ty a test? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.10.10 10:35

Ahoj Arien,taky děkuji za vysvětlení,co mě čaká ve středu.Šlo to nějak moc rychle:-)) Ve ST mi budou brát vajíčka,huráá.Chtěla jsem se zeptat jestli si mám nechat delší kultivaci vajíček(nebo jak se tomu říká).ale pojišťovna si platí jen 2 dny,že?A kolik to jinak stojí? Asi dostanu pěkný dárek k narozeninám:-))Protože zavedení se bude provádět den před mýma narozeninama :palec: Tak doufám,že to výjde(ale bojím se,že ne,nevím proč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.10.10 10:54

Jitko já bych určitě šla-teda půjdu do prodloužené kultivace-mám tern pocit že to není tak drahé,pojištovna to neplatí :think: .
kouknu na ceník 2500 kč to stojí.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
16.10.10 10:57

HOLKY VY CO TO NEMÁTE..
Nechcete si písnout do podpisu v jaké fázi jste?
např korinkovnA že má za sebou iui dobu snažení atd..
JITKO ty taky v podpisu nic nemáš..a mě by to zajímalo,co máš za sebou,čím si stimulovala apod..

ty podpisy se nastavují vpravo nahoře IKONKA NASTAVENÍ A TAM VŠE VYPÍŠETE.

:dance: :srdce: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
104
16.10.10 10:57

Kamccaa,děkuji za tu cenu.Nějak jsem si toho v ceníku nevšimla :oops: Taky asi do toho půjdem,četla jsem,že je to lepší,tak se nechám překvapit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.10.10 10:58
TO MĚ MRZÍ..do kdy bude ten utroš brát? :think:
korinkovna píše:
negativní :cry:
každopádně ten Utroš asi skutečně celý cyklus opozdí. Mám pms jak prase,bych skoro řekla,že horší než jindy.Mrzí mě že mě na to nikdo neupozornil,mohla sem se zeptat,ale taky na co když nevim.tak doufám,že se mrcha brzo rozjede a budu mít pokoj.Arien ti asi napíše víc,ale já při iui mělä na sobě takového papírovolátkového andělíčka.
Kamccaa píše:
Jdu pomalu vařit..Korinkovno co ty a test? :think:
  • Citovat
  • Upravit
104
16.10.10 11:03

Kamccaa,určitě to napravím.Teď musím jít vařit a až budu mít čas,tak tam vše napíši.Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
16.10.10 11:15

Jitko co bude dobrého k obědu?
U nás je dnes uklízecí den,tak sem dělala fofrovku -zelnačku na přání synátora a hranolky +smažák.

Ještě musim vytřít byt,pak si dám sprchu,jak sem chcíplá tak se potim to je děs.. :cert:
Už bych bralka aby se ochladilo a viry zamrzli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.