Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamčo já si je zavařuju na to abych mohla v zimě dělat závin.Takže si je nastrouhám nacpu do sklenic navrch nasypu lžičku cukru a normálně zavařím.Ony pustí ty jablka samy štávu.Jinak na kompot se nakrájí jablíčka a v hrnci si udělám nálev z vody,cukru a skořice.
marti - ta skořice do jablečného kompotu zní zajímavě. mi je dělali jen s cukrem..
HOLKY LIBERECKÝ,ZNÁTE NĚKOHO,KDO TADY V LIBERECKÝM GENNETU VLBEC PO IUI NEBO PO IVF OTĚHOTNĚL?Mám 4 lamarádky,které sem chodí a ani jedné se to nepovedlo+ já.Ta úspěšnost mi tu přijde nějaká nízká.Tak máte snad některá lepší zprávy ![]()
ahoj,.,,
Dagmar mi ani nepiš.. ![]()
JJ ,my s korinkovnou jich pár známe co jim ta vyšlo IVF..
Myslim že maminky díky ivf 5
těhulky co čekají 1
a ty co čekaj na stimulku 7,pak asi 4 baby co budou zase po novym roce rozjíždět další kolo ivfka.
O IUI nevím..
a podotýkám že v tom jsou baby co jim ivf vyšlo ale třeba nedopadlo..a pak i ty co to prostě nevyšlo celkově.
Kamccaa píše:
ahoj,.,,
Dagmar mi ani nepiš..![]()
JJ ,my s korinkovnou jich pár známe co jim ta vyšlo IVF..
a ty co čekaj na stimulku 7,pak asi 4 baby co budou zase po novym roce rozjíždět další kolo ivfka.
Myslim že maminky díky ivf 5
těhulky co čekají 1
O IUI nevím..
a podotýkám že v tom jsou baby co jim ivf vyšlo ale třeba nedopadlo..a pak i ty co to prostě nevyšlo celkově.
Tak to máš lepší statistiku
Já se toho děsim,bohužel kolem mě jsou jen ty neúspěchy,tak to jsem ráda,snad nám druhé IVF vyjde ![]()
Jo a Dagmariano..on prej první pokus ale málo komu vyjde..co jsem četla.Jsou vyjimky..třeba naše Arien..
A ty tvé kamošky mají kolik pokusů za sebou?
A o některých vim,že začli do G chodit podstoupily iui ,někdo ivf to nevyšlo..a nakonec otěhulili přirozeně.
To je taky štěstíčko..
Já když sem vybírala car-tak jsem volila blízkost bydliště 50 km a pak teda krátké čekací lhůty+ že sem četla že se jim relativně daří..
Ale to víš..pořád musí člověk přemýšlet,že ten 1 pokus je takový jakoby zkouškový.
Kamccaa píše:
Jo a Dagmariano..on prej první pokus ale málo komu vyjde..co jsem četla.Jsou vyjimky..třeba naše Arien..
A ty tvé kamošky mají kolik pokusů za sebou?
Lenička 2,Jitulka 3
,Irča 2,Lida 1 ok ,druhé neúspěch a já potrat všechny inseminace neúspěšné ![]()
No to není moc příznivé..
a už tak nějak holčiny vědí proč? ![]()
dagmariana píše:
HOLKY LIBERECKÝ,ZNÁTE NĚKOHO,KDO TADY V LIBERECKÝM GENNETU VLBEC PO IUI NEBO PO IVF OTĚHOTNĚL?Mám 4 lamarádky,které sem chodí a ani jedné se to nepovedlo+ já.Ta úspěšnost mi tu přijde nějaká nízká.Tak máte snad některá lepší zprávy
Jáááá
sice 1. dítě mám z Iscaru ale ted po 3 letech to bylo v LBC Gennetu a taky na první pokus a to jsem si vůbec nepamatovala kolik čeho mi v tom Iscaru dávali a ani žádné papíry jsem od nich už neměla, takže to byla taky taková zkouška ohněm a VYŠLA HNED a dokonce double
… hlavu vzhůru ![]()
""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/v1/13/022.jpg:http://img1.obrazkyanimace.com/…1/13/022.jpg title=„Obrázky a animace "Popřejte dobrou noc s obrázky animacemi a glitter“
Ještě dodám… IUI jsem podstoupila 1 už před těmi 3-4mi lety a nic, mě jich ani víc nedoporučovali, že není na co čekat ( mě bylo v té době 32), že tam uspěje jen hodně málo lidí a ty ostatní 2 úspěšné pokusy byly z IVF+ ICSI ![]()
Kamccaa píše:
No to není moc příznivé..
a už tak nějak holčiny vědí proč?
MONINDA gratulka veliká.jenak holky nevědí,prostě v pohodě a navyšlo to.....irče nerostou vajíčka.jíta by měla být ok lenička neví a lida taky neví ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď