GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3583
17.10.10 16:42

Kamčo já si je zavařuju na to abych mohla v zimě dělat závin.Takže si je nastrouhám nacpu do sklenic navrch nasypu lžičku cukru a normálně zavařím.Ony pustí ty jablka samy štávu.Jinak na kompot se nakrájí jablíčka a v hrnci si udělám nálev z vody,cukru a skořice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
17.10.10 19:46

marti - ta skořice do jablečného kompotu zní zajímavě. mi je dělali jen s cukrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
17.10.10 20:38

korinkovna mě to stou skořicí moc chutná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
17.10.10 20:42

HOLKY LIBERECKÝ,ZNÁTE NĚKOHO,KDO TADY V LIBERECKÝM GENNETU VLBEC PO IUI NEBO PO IVF OTĚHOTNĚL?Mám 4 lamarádky,které sem chodí a ani jedné se to nepovedlo+ já.Ta úspěšnost mi tu přijde nějaká nízká.Tak máte snad některá lepší zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.10.10 20:50

ahoj,.,,
Dagmar mi ani nepiš.. :-?

JJ ,my s korinkovnou jich pár známe co jim ta vyšlo IVF..
Myslim že maminky díky ivf 5
těhulky co čekají 1

a ty co čekaj na stimulku 7,pak asi 4 baby co budou zase po novym roce rozjíždět další kolo ivfka.
O IUI nevím..
a podotýkám že v tom jsou baby co jim ivf vyšlo ale třeba nedopadlo..a pak i ty co to prostě nevyšlo celkově.

• Citovat
  • Upravit
6193
17.10.10 20:54
Kamccaa píše:
ahoj,.,,
Dagmar mi ani nepiš.. :-?

JJ ,my s korinkovnou jich pár známe co jim ta vyšlo IVF..
Myslim že maminky díky ivf 5
těhulky co čekají 1

a ty co čekaj na stimulku 7,pak asi 4 baby co budou zase po novym roce rozjíždět další kolo ivfka.
O IUI nevím..
a podotýkám že v tom jsou baby co jim ivf vyšlo ale třeba nedopadlo..a pak i ty co to prostě nevyšlo celkově.

Tak to máš lepší statistiku :)Já se toho děsim,bohužel kolem mě jsou jen ty neúspěchy,tak to jsem ráda,snad nám druhé IVF vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.10.10 20:55

Jo a Dagmariano..on prej první pokus ale málo komu vyjde..co jsem četla.Jsou vyjimky..třeba naše Arien..
A ty tvé kamošky mají kolik pokusů za sebou?

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
17.10.10 20:58

A o některých vim,že začli do G chodit podstoupily iui ,někdo ivf to nevyšlo..a nakonec otěhulili přirozeně. :mrgreen: To je taky štěstíčko..
Já když sem vybírala car-tak jsem volila blízkost bydliště 50 km a pak teda krátké čekací lhůty+ že sem četla že se jim relativně daří..
Ale to víš..pořád musí člověk přemýšlet,že ten 1 pokus je takový jakoby zkouškový.

• Citovat
  • Upravit
6193
17.10.10 20:59
Kamccaa píše:
Jo a Dagmariano..on prej první pokus ale málo komu vyjde..co jsem četla.Jsou vyjimky..třeba naše Arien..
A ty tvé kamošky mají kolik pokusů za sebou?

Lenička 2,Jitulka 3 :-( ,Irča 2,Lida 1 ok ,druhé neúspěch a já potrat všechny inseminace neúspěšné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.10.10 21:06

No to není moc příznivé..
a už tak nějak holčiny vědí proč? :think:

• Citovat
  • Upravit
355
17.10.10 21:14
dagmariana píše:
HOLKY LIBERECKÝ,ZNÁTE NĚKOHO,KDO TADY V LIBERECKÝM GENNETU VLBEC PO IUI NEBO PO IVF OTĚHOTNĚL?Mám 4 lamarádky,které sem chodí a ani jedné se to nepovedlo+ já.Ta úspěšnost mi tu přijde nějaká nízká.Tak máte snad některá lepší zprávy :)

Jáááá :-D sice 1. dítě mám z Iscaru ale ted po 3 letech to bylo v LBC Gennetu a taky na první pokus a to jsem si vůbec nepamatovala kolik čeho mi v tom Iscaru dávali a ani žádné papíry jsem od nich už neměla, takže to byla taky taková zkouška ohněm a VYŠLA HNED a dokonce double :wink:hlavu vzhůru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
17.10.10 21:14

""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/v1/13/022.jpg:http://img1.obrazkyanimace.com/…1/13/022.jpg title=„Obrázky a animace "Popřejte dobrou noc s obrázky animacemi a glitter“

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
17.10.10 21:16

MONINDA GRATULUJUUUUU :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
355
17.10.10 21:19

Ještě dodám… IUI jsem podstoupila 1 už před těmi 3-4mi lety a nic, mě jich ani víc nedoporučovali, že není na co čekat ( mě bylo v té době 32), že tam uspěje jen hodně málo lidí a ty ostatní 2 úspěšné pokusy byly z IVF+ ICSI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
17.10.10 21:23
Kamccaa píše:
No to není moc příznivé..
a už tak nějak holčiny vědí proč? :think:

MONINDA gratulka veliká.jenak holky nevědí,prostě v pohodě a navyšlo to.....irče nerostou vajíčka.jíta by měla být ok lenička neví a lida taky neví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.