GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31597
18.10.10 06:33

Moninda - tak ty si důkazem,že se to povést dá.Moc to gratuluju :srdce:

dagmariana- inseminace má obecně nízkou úspěšnost a je opravdu málo holek co se jim povedl první pokus, viz já. A mě je 33,a doktroka mi nabídla rovnou ivf a myslím včetně ICSI.Z počátku jsem to nemohla vstřebat,moc jsem doufala v iui,ale asi fakt není nač čekat. Holky tady mě moc podpořily v rozhodnutí. Ivf zatím ještě nerozjíždíme,ještě mě snad čeká nějaké vyšetření.
tak hlavu vzhůru a jedno dvě nepodařené iui je sice prohraný boj,ale nikoliv válka :wink:

kamca - zkusím brnkounout do G kvuli tomu utrošovi a rovnou se nahlásím na konzultaci ke Křečkové . Také jste jeli znova na konzultaci s ní když vám přišla genetika?
jinak ms zatím nikde ani žádné příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
18.10.10 06:55

kamča - já si tu trochu hraju s pc, co jsi myslela tím podpisem a popisem toho co mám za sebou. nevím kam a jak to napsat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.10.10 07:06

Korinkovno,jak máš svoje přihlášení vpravo nahoře, tak vedle tvých zpráv je nastavení, na to klikneš a uvidíš kam co napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
18.10.10 08:39

Holky možná vás to bude zajímat. V Týdnu dneska vyšel článek o porodnictví. Je tam i článek o léčbě neplodnosti. Sem nevěděla že ICSI není hrazené pojišťovnou,myslela sem,že částečně :think: .
A jinak sem se dočetla,to možná bude zajímat Kamču, že existuje metoda oplodnění vajíčka nezralími spermiemi TESE - pro mě je to novinka, pro ostatní třeba ne :wink: .
celé sem to ještě nepročetla, je to dlouhé,spíš až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
18.10.10 08:56
korinkovna píše:
Holky možná vás to bude zajímat. V Týdnu dneska vyšel článek o porodnictví. Je tam i článek o léčbě neplodnosti. Sem nevěděla že ICSI není hrazené pojišťovnou,myslela sem,že částečně :think: .
A jinak sem se dočetla,to možná bude zajímat Kamču, že existuje metoda oplodnění vajíčka nezralími spermiemi TESE - pro mě je to novinka, pro ostatní třeba ne :wink: .
celé sem to ještě nepročetla, je to dlouhé,spíš až večer.

Bohužel ICSI opravdu hrazené není, připrav si 7t :roll: taky už jsem si před těmi lety zanadávala, že jakej nadstandard ( tak mi to tenkrát vysvětlovali, že nehrazené jsou pouze nadstandardní výkony, jinak vše hradí poj. haha :wink: ) když to bez toho nejde… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
18.10.10 09:33

moni - já si myslím,že nám to ICSI doporučej. :-? No ale kdyby měl člověk aspoň jistotu,že tenhle, nadstandartní , úkon nám přinese jistotu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 10:51

Korinkovno jo o mesa tesa vim dááávno..do toho my nejdeme.Další z nehrazených ukonů-necelých 11 tisíc.

Já už to moc neřeším..prostě si připravím peníze tak nějak do 30 tisíc a budu jen vyčkávat co bude.Hlavně at se propracujem k mimiskovi. :dance:

Dnes jsem holky mluvila s další babou co jezdila do gennetu a na 1 pokus taky čeká 1 mimi..23 tisíc.A teda jako povidala,že už by asi nešla.. :-?

• Citovat
  • Upravit
31597
18.10.10 11:05

proč,kamčo? nervíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
18.10.10 11:17

Ještě teda holky, musím říct, že jsem Vás trošku mystifikovala :think: mě vlastně ten úplně 1. IVF pokus nevyšel ale tam jsme se nedopracovali k transferu,protože se nám i přes dobré výsledky spermia, neoplodnily sami žádný vajíčka, tak k ET nedošlo a já to jako pokus ani nepočítám (a ani pojišťovna, byly před námi stále ještě 3 pokusy…)ale hned jak nějaký embrya po ICSI byly, tak se hned chytli na poprvé :palec:
Jo a taky jsem si u obou případů připlatila za prodlouženou kultivaci ale nevím, jestli to hrálo nějakou roli, to už nezjistím.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
18.10.10 11:18

já už taky ne… ale není v tom nic proti Gennetu nebo lékařům, jen je to psychicky náročný a trošku hazard se zdravím na tenkém ledě, ale když pomůžou tak to všechno přebije, ale ty nervy a psychika jsou asi nejhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 11:20
Jako proč už by nešla?ted nevím na co se mě ptáš.. :oops: jestli ano,tak kvůli tomu že měla lehké OHSS a docela jí celej proces bolel.A psychika..a to má doma jedno ,jako já.Do toho teda vlítla lehce a druhý ani omylem.
korinkovna píše:
proč,kamčo? nervíky?
  • Citovat
  • Upravit
31597
18.10.10 11:28
jojo, proč by do toho nešla.
něco na tom asi je,že to je psichycky náročný,ale zase ta touha mít to dítě. ..Mě to stačí teď a to jsme ještě ani ivf nedomluvili…někdy mám chuť se na všechno vykašlat,ale holky věřte mi..pro mě to je zase jen další započatý boj(jako pro většinu z nás)..ale já už jich v životě musela vybojovat několik.prostě se smiřuju s tím,že v životě nic nemám zadarmo.Ale chudinku ze sebe nedělám - je to jen má úvaha k situaci
Kamccaa píše:
Jako proč už by nešla?ted nevím na co se mě ptáš.. :oops: jestli ano,tak kvůli tomu že měla lehké OHSS a docela jí celej proces bolel.A psychika..a to má doma jedno ,jako já.Do toho teda vlítla lehce a druhý ani omylem.
korinkovna píše:
proč,kamčo? nervíky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
18.10.10 11:30

psichyka 8-o - psychika - pardon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 11:30

Korin taky už si kolikrát říkám,že se na to vyprdnu.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
31597
18.10.10 11:33

kamčo nedělej to..já to sice říkala celej víkend,ale naštěstí mám chlapa,kterej je mi velkou oporou. A navíc mi by jsme se bez dítěte asi utrápili.Asi by jsme se nerozvedli,to si nemyslím,ale po tom společné prckovi moc toužíme. a když to nevyjde takhle tak zkusíme adopci,ale to jako poslední možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.