Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Korinkovna,Gonal je to pero,Cetrodide je klasická natahovací injekce(to mi píchala sousedka,je sestřička) a Ovitrelle je jednorázová injekce se slabou jehličkou.
Čekatelky
Kamcca…………………čeká na léky
Yweta ………………….žádost o 3. IVF + stimulace na IUI
Dagmariana…………….odpočinkový čas
Stimulantky
Valtřinka....................KET
Jitka28………………..po OPU, ve středu 20.10. ET
Kandidátky
Diplomatka……………15.10. ET – 3 embryjka
U čápa a vrány
Moninda…………1 mimi
Arien…………….1 mimi
holkymrkněte na to, kdyby byla chyba, dejte vědět, nebo kdybyste tam některá nechtěla být.
No já jako nevim kdo mi píchne klasiku injekce..známý co píchaj tady nemám..to pak jedině,pokud by to bylo dopoledne-tak k sestře na obvodní a nebo večer na pohotovost.
Valtřinka,já jdu 20.10. teprve na OPU:-)) Ale jinak je to super tabulka ![]()
Čekatelky
Kamcca…………………čeká na léky
Yweta ………………….žádost o 3. IVF + stimulace na IUI
Dagmariana…………….odpočinkový čas
Stimulantky
Valtřinka....................KET
Jitka28……………….20.10. OPU
Kandidátky
U čápa a vrány
Moninda…………1 mimi
Arien…………….1 mimi
snad už to mám v pořádku
kamča - bude lepší ta pohotovost.Já si tam nechala píchnout Pregnyl.
korinkovna píše:
Jak to tam brali ,když si tam přijela a co si jim řekla?
ty Korinkovko ještě nemáš mrchu? a co takhle si radši udělat ještě testík? na pohotovosti jsou zvyklí už.. takže u nás neříkali nic akorát ááá zase pregnyl.
korin makáš? ![]()
pak odpověz na předešlou otázku pregnyl a pohotovost..
já byla dnes v květinářství pro staticovej věneček,..a co myslíš neměli..
a mít nebude.
Tak se mi nabídla..že mi uděla..měla tam 3 barvy statice zlatou,vinovou,zelenou ..takovej trsíček 29 kč kus –a že teda z toho uděla do pátku věnec.jsem zvědavá jak se jí vyvede.
Kamccaa píše:korinkovna píše:Jak to tam brali ,když si tam přijela a co si jim řekla?
valtřinka píše:
ty Korinkovko ještě nemáš mrchu? a co takhle si radši udělat ještě testík? na pohotovosti jsou zvyklí už.. takže u nás neříkali nic akorát ááá zase pregnyl.
kamča - statice moc není, říkala sem to. A 29 za svazek,to je docela mazec. Víš kolik je potřeba na jeden věneček?se to nezdá,ale docela dost,má-li k něčemu vypadat. Ale co,třeba je šikovná ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.