Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamcco pro mě to bylo celé nejen Gennet ale celé to všechno před tím tak nějak dohromady hrozně psychicky náročné. Strašně jsem se užírala tím, že je chyba ve mě a prostě nic nezabíralo a moje tělo nefungovalo tak jsem tak nějak postupně propadala trochu hysterii. Jsem pohodový člověk ale tohle všechno se mnou zamávalo s manželem jsme si prošli zkouškou a ustáli jsme to, teda hlavně on, protože jsem fakt byla šílená, sama bych si nafackovala když se teď na to koukám zpátky a to že čekáme mimíska, za to vděčím manželovi, protože on tak nějak mě pořád dodával optimismu a psichycké pohody a respektive byl ochotný do IVF jít za každou cenu, já to podstupovat nechtěla, teď jsem za to vděčná.
Když jsem přišla do Gennetu byla jsem už psychicky docela na dně tak možná i proto, syndrom OHSS jsem naštěstí nedostala ale hrozil mi na 99% a musela jsem se na místě rozhodnout jestli to riziko podstoupím… jediný co bylo pro mě v Gennetu nepříjemné tak byl ET byl tam nějaký malý problém, ten mě dost bolel ale tohle už je opravdu čistě individuální ![]()
Závěrem? stálo to za to a jsem ráda za to že jsem to podstoupila ale když už nikdy nebudu muset tak se taky zlobit nebudu ![]()
Arien to moc hezky napsala.
Já jsem ochotná jít do všech třech pokusů i za tu cenu,že si na to budu muset půjčit. Je to jediná věc ,kterou bych se dokázala zadlužit.
korinkovna přesně jak říkáš, je to jenom taková i moje úvaha a ohlednutí za tím vším. Ne vždycky má člověk všechno zadarmo ![]()
HOLKY nevzdávejte to je to náročný ale když se to povede tak to stojí opravdu za to ![]()
aren - já to asi nevzdám. Už proto,že mi to muj chlap nedovolí
. A řvoucí mrně v postýlce za to určitě stojí
![]()
jasnačka…a navíc jsme tu i my a dokážem se všechny podpořit…A těm co to už vyšlo choďte stále ať nám neubívá energie ![]()
Já jsem holky tady taky
Arien moc díky za podporu. To je super, když takhle někdo občas podpoří.
jestli vám to nevadí tak jsem ráda a navíc pořád tu na vás prskám těhu bacily tak snad už to bude mít nějaký výsledek ![]()
Arien píše:
jestli vám to nevadí tak jsem ráda a navíc pořád tu na vás prskám těhu bacily tak snad už to bude mít nějaký výsledek
Já si tu čtu v prci o těch porodech před dvaceti lety
Citace: Ženká přivázaná na znak, do očí jí řeže světlo operační lampy.jakmile je dítě venku strčí mu do krku hadice,aby mu odsály dýchací cesty. pak rychle položit na studenou váhu,změřit,popsat nožičku fialovou vodou,zabalit a odvést.K mamince ho přinesou jednou za tři hodiny,tatínek ho uvidí za týden.
tak ještě že jsme tohle nezažily,děvčata ![]()
Venku je docela přijatelně, tak se jdu pustit do uklidu stáje a zkontrolovat všechnu zvěř jestli je tam kde má být ![]()
Tady je dnes také hezky..prádlo pěkně schne.
http://www.novinky.cz/…nadilka.html
Kdo vlastně začne z nás jako první stimulovat na ivf? ![]()
Já jdu na KET a už jakoby stimuluju… včera jsem to dostala, tak beru estrofem, medrol a anopyrin. 27.10. jdu na UZ kontrola sliznice…a pak už se uvidí, kdy. Jo a do toho beru ještě femibion plánované těhu. ![]()
valtřinka píše:
Já jdu na KET a už jakoby stimuluju… včera jsem to dostala, tak beru estrofem, medrol a anopyrin. 27.10. jdu na UZ kontrola sliznice…a pak už se uvidí, kdy. Jo a do toho beru ještě femibion plánované těhu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.