GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31597
15.10.10 09:49

mě říkala bydžovská,že ho mám brát stále.Pokud dostanu ms tak zkusit ještě test,projistotu,a pokud bude negativní přestat užívat :nevim: .
tak teď nevím co mám dělat, přestat brát nebo si tam zavolat?
a jak dlouho asi trvá když vysadím..tak ms dostanu hned??
Já si vyřizuju to předoperační, musím kvůli tomu dojíždět a kdyby mi to prošlo,tak celé zas absolvovat znova :-? ,se mi teda nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.10.10 09:52

KORINKOVNO čoveče tak asi ještě vyčkej do mrchy-pak testni a pak vysad–aspon já bych to tak udělala.
pokud to cítíš jinak-volej.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
15.10.10 09:56

Mě ms po vysazení došla -nejméně 3 dny a nejdyl 6 dnů :zed:

• Citovat
  • Upravit
31597
15.10.10 10:11

já už dneska si ho vzít nechtěla, po tom co jsem test našla zas negativní, no ale nedalo mi to. Dle kalendáře by to mělo přijít zítra..tak asi počkám..nebo ..já fakt nevim. Co mi to zklidnilo byl můj pms, mám jen citlivá prsa,ale jinak je mi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.10.10 10:25

yweta-děkuji za info,je pravda,že si to nepíchám moc hluboko,ale dneska mám poslední,tak to vydržím :palec: Snad si nebudu muset zase píchat nějakou jinou injekci?Vůbec nevím,jak to bude dál pokračovat?Zítra mi to snad řekne při ultrazvuku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
15.10.10 11:55

Tak nám došla genetika. Těm cizým názvům moc nerozumím,ale ve schrnutí je,že to je ok.

Akorát mě nasrala pošťačka!!!! A to jako pardon,že mluvim tak hnusně. Dala tu obálku do jiné schránky,kde ani není psané naše jméno a sousedi na ní maj zámek :evil: . te´d mi jí soused přines s tak hnusnym výrazem a kecama - vám nejde udělat dítě,co - povídá :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.10.10 12:14

Chjoo ..to jsou lidi . :cert:

• Citovat
  • Upravit
15883
15.10.10 12:27

co to je za souseda máčo…jo já bych taky zítra udělala test a kdyby nic, tak bych vysadila. Ten Vánoční kolotoč je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
15.10.10 12:36

Debil!!

Vánoční kolotoč budu muset prozkoumat až budu mít chvilku klid. Vypadalo to zajímavě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
15.10.10 12:49

měla sem mu říct,že daruji vajíčka za prachy :lol: :lol: :lol: . je to takovej omezenec,že by mu to nepřišlo divný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
15.10.10 17:07

Ahoj holky,
Kořiinkovna počkala bych do pondělí a ráno naběhla na krev - je to přesnější než domácí testy…ale dokud MS nepříjde,tak je pořád naděje.
Jinak po HSP v Gennetu, ležíš cca 2-3 hodiny na pokoji a když se citíš dobře a máš doprovod, tak tě pustí domů (stejně jako při OPU).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
15.10.10 17:59

Holky jaký maj v gennetu pokoje?ted mě to napadlo.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
4190
15.10.10 18:02

Já bych řekla,že hezké…žlutá barva. postýlka, pro manžela je tam křeslo a televize, když na tebe čeká a samostatná koupelna a WC na každém pokoji ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
15.10.10 18:02

holky snad poraděj, já byla nejdál na sále :-) ,ale dobrá otázka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
15.10.10 18:03

yweta - on tam občas tráví někdo i několik dní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.