Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky tak uvidím. Řekla sem kolegyni,že za me dva dny bude muset makat sama ![]()
no jasný, hele já jsem ten první den fakt celej den ležela, když mě teda propustili a druhej den taky a pak šla do práce. Kamcoo, každej to snáší jinak, takže žádná bábovka nejsi ![]()
Už chystáš věnečky na 1 .11? já letos ještě nemám koupeny.
Kamccaa píše:
Jo ale zas holky nejsem bábovka..aby to z toho mého příspěvku nevyznělo![]()
Holky já vím,že se to asi dozvím,ale když tam přijdu udělaj zákrok,tak tam ještě nějakou dobu ležim? nebo mě pustěj hned?
Ptám se na co mám manžela připravit,maj to v práci taky nahnutý.
kamca - jojo, věnečky chystám,už jich mám dost,letos,na mě, docela s předstihem
. Ale moc se neprodává. Dušičky jsou vždycky napytel..Se člověk strašně musí zadlužit ![]()
Kamccaa píše:
auuuu teda..
Tak já asi moc neporadím-já na laparoskopi byla 1 den nástup ve 14 h,druhej den v 11 výkon,středa poležení u nich cely den.čtvrtek odpo na 14 h domu.Takže celkem 4 dny
Nevím jak je to u samotné hystero..
KORINKOVNO já kupuju každej rok 3 ..mamině velikej,a pak 2 menší prarodičům.
mám rada ze statice.
sem zvědavá jestli letos seženu.Vloni sem lítala ,tady ho neměli a nakonec jsem musela jet uplně mimo. ![]()
kamčo - loni byla ,kvůli záplavám,neúroda statice, letos je to podobné. Tahá se to z maďarska. na polích se všechno zaoralo,protože to zhnilo ![]()
korinkovna píše:
kamčo - loni byla ,kvůli záplavám,neúroda statice, letos je to podobné. Tahá se to z maďarska. na polích se všechno zaoralo,protože to zhnilo
běž co nejdřív..statice ti neopadá,dyžtak rovnou kup.
no já doufám,že to je v gennetu jen na ten jeden den.ale myslím,že to tak nějak říkali.jen že musím mít doprovod až půjdu domu.
já ten utroš snad přestanu už brát. stejně ho mám brát jen do ms,ráno sem zkusmo testila a zas nic.Kdyby se zadařilo brát dál,ale asi se opravdu nezadařilo.
Korinkovno dojdi si na krev, ono to totiž s utrošem nedostaneš.
valtřinka píše:
Korinkovno dojdi si na krev, ono to totiž s utrošem nedostaneš.
NO JO VALTŘI MÁ SKORO PRAVDU TAK NĚJAK TO JE..DOKUD HO BEREŠ MS NEPŘIJDE.JAK DLOUHO HO MÁŠ BRÁT?DO MRCHY NEBO TI NEŘEKLI PŘESNĚ KDY HO MÁŠ VYSADIT?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Jo ale zas holky nejsem bábovka..aby to z toho mého příspěvku nevyznělo