Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky
,já už konečně dorazila. Ráno sem teda testila, negativní. No máte pravdu zírala sem na ten proužek a tu druhou čárku doslova tahala z pod toho bílého podkladu,ale nevytáhla
.
Na EKG jsem byla a těhotné také můžou,dělají ho většinou matkám na rizikovce.
No já měla složitej den, zvládla sem i dětského doktora
. přijela sem dom a tady švagrová,šla s klukama na převážení a očkování. tam narváno,tak sem se nabídla,že půjdeme spolu, pak jsme to po chvíli vzdali a šli ke mě dom na chvíli ještě a nakonec sem skončila s nima v ordinaci,aby toho maléhp dvouletého raubíře zvládla. To druhé mrně je ještě tříměsíční, to neuteče.
takže sem sotva vydechla a letím sem.
já bych vám dala vědět dřív,ale bylo to fakt náročné. navíc mi ujel i autobus, v Liberci že si koupím něco na zub,tak čekám v Tescu v davu před sámoškou,otvírají v osm a za minutu osm tam chlápek z ostrahy dal ceduli,že z technických důvodů otevřeno od deseti
. ještě že tam maj tu mříž,ten dav by ho snad zlinčoval. nakonec sem skončila u Bláhy na horké čokoládce a koláčku.To mě uklidnilo ![]()
Holky, já vás nechctěla odradit od diskuze,ale budu muset se zase odpojit. Přeju zdar ve všem všem gennetkám
![]()
Ahoj..
tak třeba ještě za pár dnů zkusit znova,pokud nepřijde mrcha do té doby.
KDE JE TEN BLÁHA ?????a to kafe a koláčky?já že až pojedem tak taky míváme časek.. ![]()
kamca - jojo, ještě zkusím dokud nedostanu mrchu. Koupila sem si zásobu testíků ![]()
Bláha je hned pod Tescem,ze strany jak je Fugnerka,téměř naproti KFC. je to pekař,má dobré a chutné věci a ,horká čokoláda skutečně nebyla šizená a dá se tam i posadit v klidu. A není to tam drahé.
Ten je u radnice. KFC je jak je palác Dunaj,myslím že se to tak jmenuje, nebo prodejna potravin Kendík
Vlastně dole než vlezeš do Pražské. Ježiš já mám taky vysvětlovací talent ![]()
Kamčo, to bys musela jít ještě z kopce dolů a dojít na další náměstí…tam je na roku Baťa, přejdeš ulici, jdeš okolo skleněných výloh a na konci je KFC a naproti obrovský obchoďák Forum…Bláha bude mít určitě před pekárnou kravičku (jako,že tam prodávají to čepované mléko ;o)))
víš jak tedka postavili nové Tesco? Tak z té strany jak je zastávka tramvaje směrem na autobusový nádraží. Po pravé straně
Jo tak kde je Bata to vim..teda tak nějak myslim že vim.
A dolu z kopce si myslela od mekáče že máme jít že?????
![]()
ko od mekáče.. to je ta pražská ulice. přijel muž a jdem na besedu. odpujuju se zase zejtra, pápá
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.