Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,
tak jsme včera byli s manžílkem na první konzultaci ohledně umělého oplodnění. Mám z toho dobrý pocit…
Byli jsme u MUDr. Johanové, dělali nám včera testy na HIV atd. Manžílek má špatný spermiogram, takže musí během října na urologii a 15. listopadu jsme objednaný na další spermiogram, zároveň nám udělají genetické testy a pak se podle výsledku spermiogramu uvidí co dál. Doktorka říkala, že když by byl dál špatný, tak by nám doporučili přímo IVF. Pokud se o dost zlepší, tak by nás čekalo IUI. No jsem na to zvědavá… ![]()
ajaurbi píše:
Ahojky,
tak jsme včera byli s manžílkem na první konzultaci ohledně umělého oplodnění. Mám z toho dobrý pocit…Byli jsme u MUDr. Johanové, dělali nám včera testy na HIV atd. Manžílek má špatný spermiogram, takže musí během října na urologii a 15. listopadu jsme objednaný na další spermiogram, zároveň nám udělají genetické testy a pak se podle výsledku spermiogramu uvidí co dál. Doktorka říkala, že když by byl dál špatný, tak by nám doporučili přímo IVF. Pokud se o dost zlepší, tak by nás čekalo IUI. No jsem na to zvědavá…
Tak to přeji brzké //,první konzultaci jsem měla také u dr.Johanové ![]()
yweta píše:
jj Kamčo, od mekáče dolů…a pořád rovně
vítej mezi náma a přeji přímou cestu od // k miminku ![]()
já chodím k primářce Bydžovské a sem teprv na poloviční cestě
korinkovna píše:
vítej mezi náma a přeji přímou cestu od // k miminku
já chodím k primářce Bydžovské a sem teprv na poloviční cestě
ajaurbi
ahojík já jsem byla na začátku října také na první konzultaci v Gennetu u dr Johanové.Taktéž nám dělali odběry na pohlavní nemoci a imunologii a ted čekáme až mi přijde ms a musím na hormonální profil a manža na spermiogram a pravděpodobně nás čeká inseminace(IUI).
Holky nemůžu spát a to dneska si můžu poležet. Zejtra zas od brzo na nohách a to se mi určitě nebude chtít.
Čekáme výsledky z genetiky,tak snad příští týden
Jo to bych ráda..už aby se to nějak rozjelo a hurá na další pokus ![]()
korinkovna píše:
Jo to bych ráda..už aby se to nějak rozjelo a hurá na další pokus
Nemáš popisek,tak bohužel nevím,co máš za sebou ![]()
jasně. zatím jen jedno iui,o kterém sice ještě stoprocentně nevím zda se nezdařilo,jen si to myslím. Chystám se na hysteroskopii,zřejmě koncem tohoto měsíce,dle ms.
korinkovna píše:
jasně. zatím jen jedno iui,o kterém sice ještě stoprocentně nevím zda se nezdařilo,jen si to myslím. Chystám se na hysteroskopii,zřejmě koncem tohoto měsíce,dle ms.
TTJ ![]()
Holky mám takovou možná nesmyslnou otázku. Když by mi zavedly tři oplodněné embrya (kvůli větší šanci)a náhodou se všechna ujala, dělá se nějaká redukce, třeba jen na dvě nebo ne?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.