Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamcoo, stačilo mi to po 2× a dokonce mi u každého 2 krabičky zbyly. Tak bych měla jako by 4 do dalšího, ale na ten jsem ještě nešla.
neboj, to bude stačit.
Valtřinko a u tebe probíhají cykly pravidelně,ovuluješ v pohodě?
Já právě ty cykly nemám moc v rychtyku,a i ovu mi chodí dost pozdě-pokud dojde. ![]()
Navíc obezita..tak si říkám aby mi ty dávky stačily.
Mě vylekali holky z jiný diskuze,že jim třeba folíci rostli špatně a museli dokupovat a to jde pak už zase do tisíců.- ![]()
hele, já jsem taky obezní
a stačil mi základ. Teď se teda snažím něco shodit aspoň 5 kg, každý shozený kg je na ovulaci prej dobrý, ale od té doby, co nemám antikoncepci moc přesnej cyklus nemám je to tak od 30-33 dne.
No já mam cykly tak do 35 dnů-max 40,tak doufám,že to nepřetáhnu.
I když ted by mi to ani nevadilo. ![]()
https://www.emimino.cz/…lotoc-52587/
jsem četla..a teda holky zajímavý asi se taky přihlásím ,abych udělala někomu radost. ![]()
jo taky se přihlásím… to je super, jen abych nepropásla přihlášku. Kamcoo, kdyby si ji nějak našla brzo, tak mi to písni, já jsem děsná na hlídání ![]()
Valtři budu se snažit..
![]()
jak je u vás holky?já sem se dala do praní a koukám že venku je pěkně hnus-prší.
kamca - vánoční kolotoč - to může bejt dobrý ![]()
já také nemám ms pravidelně.23-30.Jednou dokonce asi 47 dc sem byla myslela sem,že jsem těhu,testy furt nic..jééé to bylo zklamání. Ale takhle dlouho to bylo jen jednou. Většinou chodí dřív,ale beru ten utroš,tak si myslím,že na to má možná taky vliv. Některé holky říkaly,že se jim po něm ms spozdila
valtřinka - zkus si zavolat na tu genetiku
kamča - ty jsi na té hystero byla ,viď? Jak je po tom člověk dlouho nefunkční? jen ten den nebo i dýl?
já byla na hystero 29.6.2009, nefunkční jsem byla 1 a půl dne a další den jsem šla do práce a pohoda. Sice mě ještě bolelo břicho, ale dalo se to vydržet. Hele u nás prší, ale je docela teplo.
val - ok tak to jsem ráda, mě to termínově vychází tak debilně,kdy mám nejvíc práce
. Lecos taky snesu,tak bezva.
U nás je celkem taky teplo,ale neprší.Zatím.
Korinkovno jj byla sem na ní letos-měla sem to celkově laparoskopii.A teda kdybych to měla brát dle sebe-vim že sem 5 den po operaci musela na pracák,a teda dobře mi nebylo.
Hele dle mě to je u každého jinak.Někdo je fit hned ,já sem taková hotová ze všeho.
Jo a k utrogestanu-mě teda osobně dobře cyklus vždy porovná. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Já budu ted platit těch 5500 tak by mě zajímalo ,jestli si stím vyšla,nebo si musela dál dokupovat za plnou pecku?