Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kamca - já ho včera vysadila. Nikoho sem se neptala.Stejně není proč ho brát.
K obědu máme semolinovou rejži a takové maso se zeleninou zamíchané ddohromady. Název to nemá - co dala lednice ![]()
Semolinovou rýži..to je co za novotu?Já znám jen parboleid ![]()
Ale zní to dobře.
Já právě přemýšlím co na zítra.. ![]()
Kamcca ne neboj nepůjdeš nahatá ani na OPU ani na ET, normálně si oblíkneš nějakou svojí vlastní noční košili a ta ti zůstane po celou dobu zákroku. U OPU se jedná opravdu o krátkou narkozu takže to není tak hrozný jako u laparky, tam mi po tom bylo hrozně zle a tady všechno bylo v pohodě.
Jitka prodlouženou kultivaci určitě doporučuji, já ji měla taky, stojí 2500,– ale stojí to za to, po dvou dnech jsem měla všech 5 embriek v pohodě no a zaváděli mě je čtvrtý den po OPU a to už byly schopné přežití jenom 2 které mi zavedly, takže určitě to stojí za to.
ARIEN díky..já právě po laparce která trvala cca 45 min -mi nebylo nic ,ale třeba po žlučníkové narkoze-laparoskopicky ,tam sem se vzbudila a bylo mi děsně špatně,že sem blila kam sem viděla.
A taky si mě tam hned nechali dýl.
Kamcca já byla při laparoskopii pod narkozou skoro hodinu a půl, protože mi dělali zákrok na vaječnících a potom jsem blinkala jak alík ![]()
V Gennetu to je v pohodě jsou tam všichni opravdu hrozně hodní ![]()
Arien stejně mám trochu bobany..
z narkozy..kdo nepoznal jak z ní může být blbě ,,
![]()
Nepřeju nikomu.
A i z toho péra mám obavy..fuj jak se to blíží tak myslím čím dál tím víc..jaké to bude a tak.
K obědu byl králiček od souseda,bramborový knedlík a červené a bílé zelíčko
Moc jsme si pochutnali
Mám takovou hodně hloupou otázku,musím být na OPU celá oholená?U laparoskopie jsem musela být a dneska jsem se zapomněla zeptat,nechce se mi tam volat,je mi to trapné
Neuhodnete co se mi stalo,nemohla jsem najít předoperační vyšetření,docela trapas
Já,která má všechny papíry v pořádku a takhle dopanu.V Po musím znovu pro ty papíry,budou na mě koukat,jak na exota ![]()
Kamccaa, z toho pera neměj vůbec strach. Já,která vidí injekci umírá,jsem si to píchala sama
Nikdo mi to nevěřil,protože při odběru krve omdlívám a když vidím krev,tak taky…Vůbec to nebolí,jen jsem se jednou trefila do stejného místa,tak to trošku zabolelo,ale jinak je to v pohodě ![]()
A kam to mám napsat, do stavu rodiny??? ![]()
Kamccaa píše:
HOLKY VY CO TO NEMÁTE..
Nechcete si písnout do podpisu v jaké fázi jste?
např korinkovnA že má za sebou iui dobu snažení atd..
JITKO ty taky v podpisu nic nemáš..a mě by to zajímalo,co máš za sebou,čím si stimulovala apod..
ty podpisy se nastavují vpravo nahoře IKONKA NASTAVENÍ A TAM VŠE VYPÍŠETE.
Najedeš teda na nastavení vpravo nahoře..klikneš,a sjedeš dolu tam bude velký okýnko
PODPIS UŽIVATELE V DISKUZI.
DOTOHO OKNA VEPIŠ CO UZNÁŠ ZA VHODNÝ ,A PAK DÁT JEN ULOŽIT ÚDAJE.
AŽ TO UDĚLAŠ TAK PAK ZMÁČKNI NA KLÁVESNICI PÁRKRÁT F5.
TOT VŠE. ![]()
tak mě manžel konečně pustil k počítači
.
kamča - semolinová rejže jsou vlastně semolinové těstoviny co vypadaj jak rejže - mohou mít i jinej tvar, je to vlastně tvrdá pšenice,myslim. A je to mňam, mňam. Dá se to sehnat v marketech.
Na podpis kouknu zejtra,něco s tím udělám. jdu už chrnět. tak dobrou ![]()
ahoj..
Ještě chrníte nebo stojíte u sporáků?
Tady vylezlo zázračně slunce tak jdu narvat pračku povlečením.. ![]()
čau - já hlásím,že stojím už u sporáku a obdivně vzdychám nad zázrakem toho sluníčka. A v duchu si říkám,že bych manžela odpoledne vyhnala na aspoň malou prochajdu ![]()
AHojík holky,všem přejí krásnou slunečnou neděli.
Já také stojím u sporáku,zavařuju jablka.Uvařeno mám už se včerejška.Naštěstí.
Ty brdo Marti a jak se zavařují?dělaš nějakej nálev?
Já sem ted přišla z venku,byli jsme pouštět draka a jak sem zmrzlá jak sobolí ho–o.
Tak jdu udělat čajík s citronem.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď