Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamcoo, to mám místo prednisonu, je to na záněty v těle a na alergii na spermie.
valtřinka píše:
Kamcoo, to mám místo prednisonu, je to na záněty v těle a na alergii na spermie.
Tak kdo dál..čeká na stimulku v nejbližší době
Valtřinka..
By jsme si mohli taky udělat tabulku..na přehled co kdo ,kde ,kdy jak chystá..
Ale já ji neumim..
já jo už jsem jí udělala v pokusech je to takovej spíš přehled.
valtřinka píše:
já jo už jsem jí udělala v pokusech je to takovej spíš přehled.
tak jo, chviličku strpení, tak do hodinky ho udělám, u toho pracuju, tak nestíhám ![]()
valtřinka píše:
jo Kamcoo a ty už stimuluješ? nebo čekáš na léky?
Ted taky čekám na mrchu…a nějak se někde vleče.
dnes měla dojít.A nic ,mi docela štve,se to všecko protahuje..kdyby měl doma už člověk léky,tak by to byla pohoda.Bych stimulovala vlastně tento cyklus..ale to nevyjde ani náhodou.
Příspěvek upraven 18.10.10 v 13:37
Ahoj holky,mě čeká ve ST OPU,tak jsem z toho nějaká nervózní.Šlo to najednou strašně moc rychle.Píchala jsem si Gonal pak další dny ještě k tomu Cetrotide a zítra mě čeká poslední injekce ve 21h Ovitrelle a ve st v půl 8h v gennetu nástup ![]()
kamča - s tou pojiš´tovnou to za tebe vyřizuje Gennet? nebo musíš nějak sama?
jo mrcha - taky nechce přijít ![]()
Jitka28 píše:
Ahoj holky,mě čeká ve ST OPU,tak jsem z toho nějaká nervózní.Šlo to najednou strašně moc rychle.Píchala jsem si Gonal pak další dny ještě k tomu Cetrotide a zítra mě čeká poslední injekce ve 21h Ovitrelle a ve st v půl 8h v gennetu nástup
Korin tu žádost poslal Bydžovská minulý týden .Dělá to uplně sama..což je výhoda si myslim,že stim nejsou starosti.
GONAL JE V PERU.
CETROTIDE A OVITRELLE jsou normoš injekce---- to nevim kdo mi píchne ,já ne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.