GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
18.10.10 18:45

jo ivet, o Šrámkovi mi ani nemusíš mluvit, je to otec mojí kamarádky a byla jsem dost šokovaná, jak se chová k pacientkám, když jsem to slyšela, přitom v soukromí je suprovej. K němu ani omylem. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 18:46

To je perfektní.!!! takové spolupracovnice.

• Citovat
  • Upravit
7260
18.10.10 18:47

Kamčo, to je super, jsou opravdu zlatý. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 18:48

Co je ten Šrámek zač? :think:

• Citovat
  • Upravit
31597
18.10.10 18:52
nojo, já ho nikdy neviděla..možná jednou slyšela, příjemnej hlas..
:oops:
yweta píše:
se divíš, je to chlap…ošklivej taky není :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31597
18.10.10 18:53
taky mě to zajímá. Srámek, ˇ3rámek, to slyšim prvně.
On se chová špatně k pacientkám??Jako jak? Je arogantní,sprostej,nadřazenej??
Kamccaa píše:
Co je ten Šrámek zač? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
18.10.10 18:57

Nevim, prej je odměřenej, nepříjemnej…
no třeba jedna moje kolegyně, co skončila taky v genetu a dneska už má skoro ročního, zdravýho chlapečka, měla skoro ty samý problémy, co mám já. Šrámka to vůbec nezajímalo a že až prej neotěhotní po 2! letech (přitom pak skončila na laparo a vzali jí oba vejcocody), tak až pak to bude řešit. No, ale on dělá v genetu fetální péči, takže max ultrazvuky, až budeme všichni těhu, takže není, čeho se bát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 18:57

No holky povídejte..jsem zvědavá..

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
18.10.10 19:02

Jééé to zas teda bude..doktor. :cert:

• Citovat
  • Upravit
7260
18.10.10 19:03

Mrkněte na tohle…to je krása, ta fotka vpravo dole…jééééééééééé :huban:

http://www.gennet.cz/…4036406.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 19:05

Je teda holky fakt..že můj gyndr nechtěl o car taky dlouho slyšet..z důvodu ,že jedno máme přirozeně-sice po delší době,ale že je..
A na co spěchat..až když jsme si začli samy vyběhávat spg a tak..a pak ho i ukazali tak se tvářil asi takhle.. :-o 8-o 8-o
A už mi řek,že není na co čekat.
Jinak sem do té doby v jeho očích byla stále mladá,hodně času před sebou ,jsem slýchala dost dlouho,než mi bouchly saze -asi 3.5 roku.
Přitom jako gyndr je suprovej a nedám na něj dopustit.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
7260
18.10.10 19:12

Kamčo, je to asi kus od kusu, ti doktoři. Proto říkám, že jsem ráda, že pracuju, kde pracuju :-D
Mě můj gyndař začal řešit téměř ihned. Brala jsem 7 let antikoncepci (15-22 let), pak jsem jí nechtěla brát, když se okolo mě holky začali objednávat na umělý a ani po 2,5 roku jsem neměla pořádně menzes..cca 3-4 krát do roka. Od dubna jsme si řekli, že chceme miminko, tak jsme to začali zkoušet a řikala jsem si, že to nechám osudu… pak jsem šla v červnu na preventivku na gyndu a řikám mu to, že se snažíme a on, že teda by to rád začal řešit, že to vypadá, že s takovym cyklem to jen tak nepůjde. Tak jsem v srpnu začale s duphastonem, srovnal se mi cyklus a mezi tím několik folikulometrií a ovu nikde, tak teď v říjnu přidal ten zatracenej clostil a jak už to dopadlo, to víš. Řekl mi teda, že na jednu stranu je to na prd, ten hyperstimulák, ale na druhou, že třeba to moje tělo dostalo teď takovej šok, že se to vzpamatuje a půjde to samo a poběží mi cyklus i s ovu. Ale že vzhledem k tomu, jak jsem na klodtík zareagovala, se to nedá v ambulantním léčení uhlídat, tak proto ten CAR. Tak ve mě pořád trošinku hlodá naděje, že by to mohlo jít i bez toho no… no uvidíme, třeba nááááhodou … :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 19:19

Monu a kolik ti je ted? :mrgreen:

My jsme se začli na klučíkovi snažit kolem mých 21 narozenin..a ve 23 letech,3 měsících jsem byla maminou.
Další snažení začlo před 4 rokama. :pocitac: :pocitac:

STIM SLOVEM je to kus od kusu–si mě fakt pobavila.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10745.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10745.gif

• Citovat
  • Upravit
7260
18.10.10 19:21

Kami, v únoru mi bude 25…
Jsem ráda, že jsem tě rozesmála :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.10.10 19:29
To je akorát.. :mrgreen:
mě bude po novém roce 31 :jazyk:
sestramona píše:
Kami, v únoru mi bude 25…
Jsem ráda, že jsem tě rozesmála :mrgreen: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.