GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
19.10.10 13:06

jo chlapi a vitamíny to znám, teď nedávno jsem skoro ječela, že já do sebe cpu všelicos, aby se to povedlo a jemu, že by třeba taky pomohlo a nic nejí.. tak začal dlabat pěkně. Tak jsem na to zvědavá :-) třeba jednou fakt bude zdravej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31664
19.10.10 13:10

no, Jirka to z nějakého neznámého důvodu už od počátku přisuzoval sobě,ty nezdary,takže jeho ego neutrpělo.
Ale furt mu říkám,že ještě nemám tu hystero..že se ještě něco může objevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.10 13:12

jéé já mám taky Jirku, no nám trvalo rok než se z toho dostal. A teď už pohoda, já mu nic nevyčítám, ale měl by se taky snažit a ne všechno nechat na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31664
19.10.10 13:13

a dokonce mě překvapil svými znalostmi o normách,jak si na tom jako všeobecně naše civilizace stojíme. Sem čuměla co všechno věděl a o co se zajímal až předtím 8-o .Ale tím to skončilo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31664
19.10.10 13:14

to já taky ne. s těmi vitamíny jsem mu to už vysvětlila a bere je pravidelně. já jen kouknu jestli mu už nedocházej,on by se sám nepřihlásil a zatím pohodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31664
19.10.10 13:18

holky a vy nějaké vitamíny užíváte? Mě Bydžovská doporučila Femibion. je docela drahej,tak sem přemejšlela,že bych si koupila listovku..jinou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.10 13:21

jo mám taky femibion, ale koukala jsem, že hodně holek bere callibrum babyplane… ale to je taky docela drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31664
19.10.10 13:36

ten sem užívala než jsem šla do G,ale nijak pravidelně. No já nevím co je lepší…lepší je asi hlavně něco brát.. Já navíc mám alergii na téměř všechno naše ovoce a dost i na zeleninu v čerstvém stavu.takže kde mám pak brát vitaminy. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
19.10.10 13:55

mě Petr vždycky listovku napíše, když si řeknu(Acidom Folicum Léčiva), ale jinak mi tvrdil,že je úplně jedno jaku beru…že si mám najít takovou,která mi bude vyhovovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
19.10.10 14:15

Ahoj holky, tak jsem zpět s nacpanym pupkem a ubulenýma očima :lol: Stáhla jsem si Velký třesk.je to taková skoro pohádka, ale já co jesem pod hormonama, tak pláču i u večerníčku :mrgreen:
Teď se ještě vrhnu na úklid a za chvilku jsem zpět a jinak, já mám doma taky calibrum baby plan, ale jsem líná to brát, nějak na to zapomínám, … ale na hormony ne, to je zajímavý :think: :-D
Tak zatim jdu na ten úklid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.10.10 14:55

ahoj,
tak jsem zde.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
19.10.10 14:58

Byla jsem dnes u kadeřnice,trošjku se přistříhnout,ale na melírek mi nezbyl čas.Tak ještě někdy v týdnu tam zaběhnu.A pak sem byla u kámošky.

Dopo sem volala sama na pojištovnu jestli mi to už náhodou neschválily..a teprve před půl hodkou se mi ozvali,že už je to schválené od minulého týdne!!!! :zed: :pocitac: A proč mi G nedal vědět..se mě ptala baba.Taková nepříjemná. :pocitac:
Jsem jí řikala že od toho jsou telefony aby mi to poskytly i oni..to sem se zas rozčílila hele!!

• Citovat
  • Upravit
4190
19.10.10 15:03

Kamčo, Gennet ze začátku volal..ale pak to předělali…aby si pacienti volali sami, jestli je to schálené nebo ne…ale vždycky jsem volala jen do Gennetu, to že by se volalo na pojišťovnu, je pro mě novinka…

Jsi se rozhodla na to těhotnění zkášlit jo… tý jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.10 15:04

no tak to si děláš srandu, to je síla, jako ty bys čekala jako blázen na léky a nikdo nic jo? no tak to já tam jdu taky volat, nemám výsledky z genetiky už měsíc a půl a taky nic. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.10 15:04

taky mi nikdo nic neposlal a nevolal ani mi neřekli, že bych mohla volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.