Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
genetika trvá okolo 6 týdnů…zítra tam budu takdy volat…jsme před 14 dny posílali žádost a dneska jsem se doktora zapomněla zeptat…bych si v sobotu mohla rovnu vyzvednou léky na stimulaci ;o)
ywet tak 6 týdnů to mám akorát zítra. Tak to tam můžu pěkně volat taky.
yweta píše:
Kamčo, Gennet ze začátku volal..ale pak to předělali…aby si pacienti volali sami, jestli je to schálené nebo ne…ale vždycky jsem volala jen do Gennetu, to že by se volalo na pojišťovnu, je pro mě novinka…Jsi se rozhodla na to těhotnění zkášlit jo… tý jo
VALTŘINKO ohledně genetiky mě primářka řekla,že trvá měsíc max měsíc a půl..a prvně by ti měl dojít od Křečkové papír!!
Jenže já sem na tohle děsná.A jak to nepřišlo ani po měsíci -naše genetika-tak už jsem žhavila drát,a samo to bylo už hotové a v pořádku!!jen se k tomu mudra nedostala,aby odeslala papíry-tomi řekli sestry po tlf…
Kamčo určitě nejsi jediná kdo je „prudí po telefonu“,
já to dělám taky…přece jenom jsem to já kdo chce mimčo…
A gratulace ke stimulaci ![]()
nám genetika trvala měsíc než došli výsledky a to i přesto,že sem tam jela o tejden pozdějc na nějaké znovu odběry.
Tak předoperační mám ok,teď teda ještě nějak nastartovat tu mrchu
. Máme dobrou praktickou.Říkala,že už se těší jak jim budu pod okno chodit ukazovat bejby
.
jo a jinak mi ta mudra říkala taky,že prostě o tom je,bohužel, dneska celé zdravotnictví.Že ta informovanost je mizerná.
Já jedu už pro léky tento čtvrtek !!! a pozor holky k mudr Petrovi..
to jsem zvědavá.
A jelikož si mrcha dává na čas..tak to vypadá že stimulovat začnu ještě tento měsíc!!!hned jak dorazí červenačka 2 dc..
![]()
Kamčo ahoj. A jak tože k němu???? To sis sama řekla nebo ti ho prostě přišoupli???
Jinak gratuluju ![]()
korinkovna píše:
Kamčo ahoj. A jak tože k němu???? To sis sama řekla nebo ti ho prostě přišoupli???
Jinak gratuluju
Tak nám pak řekni Tvé dojmy z Petra ;o)
Vidíš, ses bála,že to do Vánoc nestihneš a nakonec budeš první kdo bude stimulovat…
kořinkovna - pij červený víno a horké koupele ;o)
Yweta holky ,ale stejně,jak si to člověk nevydupe,neurguje..
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.