GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7260
19.10.10 16:43

holky tak já dnes taky mizim, manža přišel z rachoty, tak mu jdu ohřát jídlo, napustit vanu atd… chudák můj sedřenej :mrgreen: Tak zítra páááááá :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.10.10 16:46

Korin taky tu máme jednu holku-abstinuje ted druhým rokem,2 krát rozvedená,má 1 dítě kluka diabetika,a ted shodou okolností je asi ve 4 měsíci.Ale čeká to s chlapem asi po 3 měsíční známosti..z toho trošku nechápu..
Jinak to bývala fajn holka,ale pak se strašně změnila a ted už si řeknem jen ahoj.a dost.

• Citovat
  • Upravit
31664
19.10.10 16:56

nechci se někoho zastávat,ale je to strašně těžký pro obě strany.Je to boj,který nemám vyhraný ani po těch devíti letech.Mě strašně moc pomohlo,že já téměř bezprostředně po léčbě odešla z Prahy a byla hozena,doslova a do písmene, do běhu života,musela sem se postarat sama o sebe.Ale nikdo mě nevyháněl.měla sem najednou možnost a využila ji.Nakonec sem tu zůstala,našla si manžela,vdala sem se. Lidi co to o mě vědí mi tvrdí,že by to do mě nikdy neřekli.Já se tím netajím,ale ani se tím nevytahuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.10.10 17:10

Tak já to nemyslela nějak zle.. :hug:
Jen sem chtěla říct,že důležité je se z toho dostat!!což se ti povedlo. :srdce:

Tady to o ní ví každej,neb jsme sídliště o 500 obyvatelích i s důchodákem.
A jako určo je to i pro ní těžké,protože jí každej vídal,když byla na dně.A jak se chovala za stavu,kdy fakt pila.

• Citovat
  • Upravit
31664
19.10.10 17:14

já si ani nemyslela,že to myslíš nějak špatně :huban: .
Já si právě myslím,že mám tu výhodu,že mě tady takovou nikdo neznal.Nemám tu nálepku. tady je to taky vesnice.Pár známejch okolo to ví,ale ti jen pokčej rameny a řeknou,že co bylo to bylo.Znaj mě takovou jako jsem teď. navadí mě jít na zábavu kde se vyloženě chlastá, já se naučila bavit i bez alkoholu a jde mi to věru dobře. kolikrát si lidi myslej že mám snad dva litry vodky v sobě :-D . jsem prostě rozenej prdlouš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.10.10 17:18

:mrgreen: :dance: ona co vím,taky nepije vůbec.

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
19.10.10 18:09

Koukala sem,že jste řešily vitamíny..
Tak já sem teda . :roll: no ted nic neberu.Tak asi dnes na poslední chvíly nasadim honem listovku.Jinak calibrum baby plan mi kdysi doporučil gyndař,brala sem ho,ale mě neseděl.Zdálo se mi i,že po něm kynu ještě víc.Tak mi pak řek,at si dávám obyč listovku ,že to stačí.A až bych byla těhu ,at si koupím mamavit maternu nebo femibion.

A chlap ten mi bere vitamíny protože musí..bere 5 tbl denně.Na spg…

• Citovat
  • Upravit
6193
19.10.10 19:51
sestramona píše:
Ahoj holky :mavam:
Jé, děkuju za zařazení do tabulky :srdce:

Já nespím, jen přemýšlím :-D Byla jsem včera dlouho vzhůru, nemohla jsem pak usnout, tak jsem si teď dáchla, když mám tu neschopenku :mrgreen:

Ten Šrámek, to je nářez, teda. Doufám, že se tam s nim nepotkám … :roll: Nevim, jak bych se měla tvářit.

Dagmarianko, jak jsi dopadla u Kárníka? Já tam jdu ve čtvrtek na odběry, nějakej progesteronovej test, že podle toho pozná, jestli z těch 8 folíků, co mi popraskalo, se dá některý považovat za ovulaci a jestli se vytvořilo žluté tělísko…ani já tomu nějak nerozumím :think:
Asi si to budu muset nastudovat.

Jedu na nákup, tak za hodinku jsem tady, zatím všem krásný den :kytka:

Ahojda mono,u Kárníka OK…prej jsem na proveru nezareagovala,ale viděl jeden folik vlevo nebo cystu,nepoznal to :( Tak mám mát sexik a v pátrek znova ultrazvuk…když to tam nebude,tak to byla ovulka,když jo,tak asi cysta,tak uvidíme v pátek.Jinak to co bude dělat tobě je asijen krev,ze které pozná ovulaci,myslim,na to jsem chodila před IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
19.10.10 19:52

Jinak ahojda všem ostatním holčinám :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.10.10 20:01

Já se pro dnešek loučím.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7260
19.10.10 21:21

ahojky dadmarko :lol:
Kárník má po tom, co se mu stalo se mnou asi už strach říct, jestli je to folík, nebo cysta :mrgreen: Řikal mi, že se mu to ješte za dobu svý praxe nestalo :mrgreen:
Chudák, a to bude končit, tak si na závěr vychutnává mě :lol:
No, jsem zvědavá, co z toho odběru bude, teda holky, já fakt dneska žeru, to je hrozný, furt mám hlad 8-o :oops:
Budu jak bečka za tejden neschopnosti :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
19.10.10 21:25
sestramona píše:
ahojky dadmarko :lol:
Kárník má po tom, co se mu stalo se mnou asi už strach říct, jestli je to folík, nebo cysta :mrgreen: Řikal mi, že se mu to ješte za dobu svý praxe nestalo :mrgreen:
Chudák, a to bude končit, tak si na závěr vychutnává mě :lol:
No, jsem zvědavá, co z toho odběru bude, teda holky, já fakt dneska žeru, to je hrozný, furt mám hlad 8-o :oops:
Budu jak bečka za tejden neschopnosti :lol: :oops:

Nějak jsem prošvihla …nevim co ti řekl,písni mi to prosím,at nemusím vše pročítat :(Diky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31664
19.10.10 22:02

holky mě je zle. Jak si mám vyvolat tu mizernou menzes :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
19.10.10 22:33

No přestimuloval mě clostilem 1 tbl denně a já z toho mám hyperstimulák, měla jsem 8 folíků na pravym vaječníku a málem jsem o víkendu skončila na laparoskopii :roll:
Proto mě napíše ten gennet, že tohle ambulantně neuhlídá a budu muset ležet v nemocnici :-(
Nedá se nic dělat.
Právě mi psala kámoška, co čeká z umělýho dvojčátka, že jí odvezli do nemocnice , měla vysokej tlak a zítra jí udělaj císaře… 20.10.2010 :lol: krááásný datum narození :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
20.10.10 05:27

Dobré ránko..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.