Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Koukám,jak jsme se pěkně rozepsali..
Jinak holky jsem taky zvědavá..kdy mrška ke mě přijde. ![]()
Korin dokdy čekáš? ![]()
Ufff dočteno… ![]()
Tak kamčo, gratuluju! Ať to všechno klapne ![]()
Sem se nasmála, jak máme všichni hrůzu ze Šrámka, blba jednoho! ![]()
Dr.Petr, to bude třída, Kami, jak tady tak píšou holky, a kámoška řikala, že je to „Kevin“ ![]()
Jinak s tou informovaností, máte holky bohužel pravdu a upřímně, já to nikde neřikám, že bych vlezla mezi dveře a „Dobrý den, jsem sestra z ara a potřebuju…“ to bych hanbou propadla. A nejhorší je, že to ale všichni mí doktoři vědí a já sedim v čekárně, vyleze sestra, koukne na mě a řiká:sestři, pojďte si dál a všichni na mě koukaj, jak na vraha ![]()
Takže člověk si nevybere… ![]()
od čtvrtka má dovču jo?? Hele a myslíš že dr.Petr dělá i hystero?? Kdyby mi to vyšlo bych mohla jít také k němu
.Jenže při hystero spim,to by mi asi bylo k prdu. Každopádně se těším na dojmy ![]()
jestli ti to ,kamčo, bude vysvětlovat místo k Bydžovské tak to máš skoro výhru v ruce..jééé já chci taky.
mrcha ještě nedorazila,nevim co mám dělat.Měla v sobotu, tak si říkám zejtra????
Já víno nemůžu
. Jak jinak jí přivolám??
KORIN nevím jako jestli má delší dobu dovču,jen mi řekla,že od čtvrtka. ![]()
No asi dělá taky na sále..si myslim ten Petr..rozhodně dělá transfery co jsem četla dnes na liberečandách.Ale jestli i ty hystero..no asi jo..
korinkovna píše:
jestli ti to ,kamčo, bude vysvětlovat místo k Bydžovské tak to máš skoro výhru v ruce..jééé já chci taky.
mrcha ještě nedorazila,nevim co mám dělat.Měla v sobotu, tak si říkám zejtra????Já víno nemůžu. Jak jinak jí přivolám??
dělá i hystero…jinak doktor se mi vždycky před narkózou přišel ukázat a popřát mi doboru noc ;o)
korinkovna- proč nemůžeš víno, teda jestli to chceš vysvětlovat…
pak jedině ty horký koupele a klidně bych si skočila na vyvolávačku ke svýmu gynekologovi ;o)
Mony já ti řeknu upřímně..někdy mě to pěkně sere,sedim v čekárně hodinuu-např NA ORL..přijde sestra a už jde hned na řadu.To pak běsnim..
Kamčo, to je to, co řikám. ![]()
Proto já se tim nikde neohánim, …,je pravda, že když jsem třeba v práci a někomu z nás se něco stane, tak se zavolá tam, nebo tam a řeknou, hned přijďte. Ale to je asi spíš o tom, že to zařídí doktor s doktorem. ![]()
Tak já už mám naklizeno, vypráno, už jsem dala i zimní péřový peřinky, jééé to se bude chrnět ![]()
Jinak korinku na tu vyvolávačku si klidně skoč, jen je upozorni, že jsi v car a že máš začít stimulovat, jestli to tomu nevadí, přece jen ta vyvolávačka jsou taky hormony, takže nevím ![]()
Holky já teda taky stopro těhu nejsem, ale dneska teda žeru jak zjednaná, nakládaný rybičky s cibulí, pak banánovej koktejl, zapečený kotlety se smetanou a kečupem a na to twixku a pak houby v octu…se asi pozvracím
![]()
tak se tu holky mějte hezky…já jedu zlobit kamarádky miminko a pak na břišní tance…večer si vás dočtu ![]()
yweta píše:
dělá i hystero…jinak doktor se mi vždycky před narkózou přišel ukázat a popřát mi doboru noc ;o)
korinkovna- proč nemůžeš víno, teda jestli to chceš vysvětlovat…
pak jedině ty horký koupele a klidně bych si skočila na vyvolávačku ke svýmu gynekologovi ;o)
sestramona - ještě to vydržim, bych musela zas někam dojíždět.Já nejsem přímo z Lbc ![]()
Kořínku, určitě nebudem. Je dobře, že jsi se z toho dostala. ![]()
Ywet, tak užívej tanečky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.